Αλλά ταυτόχρονα κελαηδάει και βατεύει... Πάει χάλασε ο κόσμος!Ναι, αυτο ειναι.
Αλλά ταυτόχρονα κελαηδάει και βατεύει
Άντε με το καλό! Έδεσε το ζευγαράκι!Ο καινουριος αρσενικος που της εβαλα, φαινεται πιο δυναμικος! Ενω αρχικα τσακωνοντουσαν, σημερα το πρωι τυχαια ειδα ενα βατεμα!Ηδη στη ζευγαρωστρα υπαρχουν φωλια και νημα και ετσι βλεπουμε..
Έχω διαβάσει όλη τη συζήτηση και όλο το θέμα σου. Ποτέ δεν απαντάω διαφορετικά.για να μη σε κουραζω, μπορεις αν θες να διαβασεις ολοκληρη τη συζητηση και να καταλαβεις τι με συμβουλευσαν να κανω
Τελικά όντως προσβλήθηκες και παρεξηγηθηκες με το ύφος μου. Εγώ μονο να σε βοηθήσω θέλησα, αλλά τελικά παρεξηγηθηκα. Τι να πω... καλή τυχη με το ζευγαρακι σου και με το καλο να ερθουν τα αυγα και να ειναι ολα ενσπορα. :)Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου Αλικη.
Ο Γραπτός λόγος βλέπεις! Τα ξέχασα όλα ήδη! Καμία παρεξηγηση λοιπον!Μην σκεφτεσαι καθολου κατι τετοιο και οταν ειπα πως σ ευχαριστω για τις συμβουλες,το ειπα ειλικρινα, δεν μπορω να καταλαβω απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι παρεξηγηθηκα.
Επειδή δεν θυμάμαι ακριβώς και για να μη διαβάζω ξανά ολόκληρη τη συζήτηση, το συγκεκριμένο πουλάκι έχει κάνει ποτέ αυγά στη ζωή του;η καναρα εχει το προβλημα
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας