Ασθένειες Καναρίνι αδυνάτισε, ζαλίζεται και κάθεται κάτω με ανοιχτό στόμα

Konstantinos xxx

PB New Member
Εγγραφή
24 Σεπ 2021
Μηνύματα
5
Πόλη
Αθήνα
Γεια χαρά θα ήθελα να ρωτήσω τι θα μπορούσα να κάνω ; Έχω ένα αρσενικό καναρίνι στο οποίο έδωσα ένα σουπιοκοκαλο το οποίο πρέπει να είχε ραντίσει με φάρμακο απεντομωσης από ότι έμαθα εκ των υστέρων και από τότε και μετά παρατήρησα ότι έχει αδυνατίσει πάρα πολύ ενώ τρώει όταν τον αλλάξω θέση μοιάζει να ζαλίζεται κάθεται κάτω και κοιτάζει προς τα επάνω με ανοιχτό το στόμα , τα κόπρανα του είναι πράσινα με άσπρο όμως δεν του δίνω λαχανικά τρώει καναρίνινι και αυγό , επίσης έχει πτεροροια έντονη, αλλά κυρίως είναι πολύ αδυνατος πιάνω τη καρίνα του. Τραγουδαει και τρώει . Αν ξέρει κανείς πως να τον συνέφερω .; Ευχαριστώ πολύ
 
Καλημέρα.
Δες τον κατάλογο για να βρεις ένα Πτηνίατρο κοντά σου.
Η καλύτερη λύση θα είναι να εξεταστεί το πουλάκι και οι κουτσουλιές του (μικροσκοπικά - μικροβιολογικά) από ένα Γιατρό για να σου δώσει αξιόπιστες απαντήσεις.
Μπορείς να δώσεις καρβουνάκι (βοηθά σε περίπτωση δηλητηρίασης) μέχρι να το δει Γιατρός.
https://community.petbirds.gr/threads/Χορηγούμε-κάρβουνο-καρβουνάκι-στα-καναρίνια.30442/
 
Όλα καλά ο γιατρός έδωσα Καρβουνάρι και ο γιατρός έδωσε βιταμίνες και μια αλοιφή για τα πόδια του, είναι πάρα πολύ καλά πλέον. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τις πληροφορίες.
[automerge]1634781094[/automerge]
Όλα καλά έδωσα Καρβουνάρι και ο γιατρός έδωσε βιταμίνες και μια αλοιφή για τα πόδια του, είναι πάρα πολύ καλά πλέον. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τις πληροφορίες.
 
Back
Top