Ασθένειες Καναρίνι ανοίγει το στόμα και ανασαίνει από εκεί

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης TheBigL
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Το millet και αυτό κόψιμο;
Όχι απαραίτητα. Απλά μείνε στα απαραίτητα ως μια μορφή αποτοξίνωσης. Καλής ποιότητας σπόρους και φρέσκο νερό καθημερινά. Επίσης, προσπαθήσεις να βρεις κάποιο σκεύασμα milk thistle (γαιδουράγκαθο) για πουλιά.
 
Έγινε.Ίσως ψάξω και για σπόρους γα'ι'δουράγκαθου. Το hepato chol του dr.coutteel λες να βοηθήσει;
Βασικά έχω το mycosol του dr.coutteel το οποίο νομίζω έχει γα'ι'δουράγκαθο.Ίσως του το δώσω κανά δυο φορές.
 
Το hepato chol του dr.coutteel λες να βοηθήσει;
Προφανώς, μιας και προορίζεται γι' αυτό. Νομίζω όμως ότι είναι προτιμότερο να δώσεις ένα σκεύασμα που περιέχει καθαρό εκχύλισμα Silymarin, σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό.
mycosol του dr.coutteel το οποίο νομίζω έχει γα'ι'δουράγκαθο
Νομίζω πως περιέχει μόνο κάποια βότανα όπως ρίγανη, θυμάρι και πρόπολη.
 
  • Like
Αντιδράσεις: jk21
Μπορείς να προτείνεις κάποιο σκεύασμα που να βρίσκεται εύκολα στην αγορά;
 
Τα κόπρανα στις φωτο δείχνουν διάρροια, έχω την γνώμη ότι το καναρίνι αδυνατίζει. Βαλε φωτο κοιλιά και στήθος. Εφόσον για 24 ώρες φάει μόνο σπόρους βαλε φωτο κόπρανα. Σε 20 και σε 30 λεπτά της ώρας μέτρα πόσες κουτουλιές κάνει αντίστοιχα,( να βάλεις λευκό χαρτί) να το κάνεις τώρα και μετά από 24 ώρες που θα είναι μόνο με τροφή σπόρους και καθαρό νερό.
 
Έβαλα χαρτί σήμερα το μεσημέρι γιατί έκανε μπάνιο και το είχε βρέξει. Σήμερα χθες προχθές μόνο σπόρους τρώει και λίγο millet.Αύριο θα κάτσω το απόγευμα να δω πόσες φορές ενεργήθηκε γιατί τώρα λείπω δυστηχώς.Βλέπω ότι έχει όρεξη και τρώει απλά πάλι τσακίζει το νίζερ, περίλλα, καναβούρι. Το κέχρι με το σταγονόμετρο νομίζω. Θα σας ανεβάσω αύριο φωτογραφίες με καινούργιες κουτσουλιές.
Πάντως κάποιες κουτσουλιές πιο στέρεες κρατιούντε από τη σχάρα και δεν πέφτουνε στο χαρτί οπότε ακριβή εικόνα μπορούμε να έχουμε αν αφαιρέσω και τη σχάρα αλλά θα πηγαίνει στον πάτο μετά.
 
Αν είναι ερεθισμένο το συκώτι τί θα πρέπει να κάνω;
 
Σε περίπτωση ασθένειας του συκωτιού ισορροπημένη διατροφή ελάττωση των λιπαρών σπόρων, θα βοηθήσει η χολίνη, βιοτίνη και η μεθειονίνη Υπάρχουν κάποιες εναλλακτικές θεραπείες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν όπως βότανα, γαϊδουράγκαθο και πικραλίδα. Αυτά είναι διαθέσιμα στα περισσότερα καλά καταστήματα υγιεινής διατροφής σε υγρή μορφή. Είναι πάντα καλύτερο να αγοράσεις τα μη αλκοολούχα Σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν δευτερογενείς λοιμώξεις σε συνδυασμό με την ηπατική νόσο και τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται δεν πρέπει να είναι τοξικά για το συκώτι.
 
Δηλαδή στο μείγμα σπόρων αύριο να του αφαιρέσω το περισσότερο καναβούρι και νίζερ; Γιατί τρώει πολύ από αυτά νομίζω. Να του βάλω βρώμη έστω να τρώει γιατί δίαιτα στην πτερόρροια είναι κρίμα. Καμιά πολυβιταμίνη;
Επίσης αυτό το amino fort αναφέρει ότι έχει μεθειονίνη, χολίνη και λυσίνη σε ποσοστό 30% του σκευάσματος. Πώς να το δώσω όμως αφού αυγοτροφή τώρα απαγορεύεται.
Θα δούμε αύριο πως θα είναι οι κουτσουλιές και ίσως Δευτέρα ψάξω κτηνίατρο που να μην λείπει σε διακοπές να στείλω για εξέταση τις κουτσουλιές.
 
Δεν διαφωνώ Μιχάλη.Απλά ψάχνομαι να δω τί θα κάνω γιατί σε 2 βδομάδες θα φύγω διακοπές και αν επιδεινωθή δεν θα μπορώ να κάνω πολλά
 
Εγώ δεν βλέπω διάρροια εδώ. Αυξημένα ούρα ναι. Λάμπρο, πιστεύω ότι πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξεις την κοιλιά του.
 
  • Like
Αντιδράσεις: jk21
Οκ Σταύρο. Θα προσπαθήσω αύριο να το κοροιδέψω βάζωντάς του μπανιέρα να βραχεί ώστε να παραμερίσω τα πούπουλα και να το φωτογραφίσω ή μεθαύριο θα φωνάξω έναν φίλο να το κρατάω εγώ και να το βγάλει αυτός φωτογραφία. Σήμερα είναι αρκετά κινητικό πάντως το πουλί και βρήκα σπόρους γαιδουράγκαθου να του δώσω.
 
Ήθελα να ρωτήσω κάτι τελευταίο. Υπάρχει πιθανότητα επειδή είχε θέμα με τα ποδαράκια του και του είχα βάλει podagrine και λίγο epithol μετά από κάποιες μέρες πιστεύεται μήπως τελικά δεν είχε ακάρεα στα πόδια αλλά έχει θέμα με τη διατροφή; Διάβασα κάτι σχετικό σε άλλα posts μήπως δεν μπορεί να μεταβολίσει κάποιες τροφές;Όταν θα βγάλω φωτογραφίες θα βγάλω και τα πόδια απλά μου ήρθε αυτό σαν σκέψη.
 
Τα υγρά στις κουτσουλιές λιγοστέψανε. Σήμερα όμως του έδωσα αυγό για μια ώρα γιατί δεν θέλω στην πτερόρροια να μείνει χωρίς τα βασικά. Το πουλάκι αρκετά κινητικό χάνει φτερά κάργα. Προμηθεύτηκα σήμερα το nature's milk thistle. Να του δώσω ή πρέπει οπωσδήποτε να δούμε την κοιλιά;
 
http://www.ofarmakopoiosmou.gr/gr/e...gones-me-isxyri-apotoksinotiki-tonotiki-drasi
Αυτό είναι Σταύρο.Αν δεν έχει θέμα με το συκώτι θα κάνει κακό το συγκεκριμένο;Ειλικρινά πρέπει να το δω στην κοιλιά αλλά δυσκολεύομαι και είμαι κατά του να το στρεσάρω τώρα. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις άμεσες απαντήσεις και σένα και τα υπόλοιπα παιδιά.
1 ml σε 100 ml νερού δίνεται δυο φορές την εβδομάδα;Ξέρει κάποιος;
 
Αν δεν έχει θέμα με το συκώτι θα κάνει κακό το συγκεκριμένο;
Όχι, δεν θα πάθει τίποτα ακόμη και αν δεν υπάρχει πρόβλημα στο συκώτι.

Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο να του δίνεις μικρότερη δόση καθημερινά σε φρέσκο διάλυμα. Ποια είναι αυτή η δόση δεν γνωρίζω ακριβώς, αλλά νομίζω ότι η συνεχής χορήγηση για ένα διάστημα 10 - 15 ημερών είναι προτιμότερη από μια πιο συντηρητική θεραπεία.
 
Back
Top