σημερα εκανα ωοσκοπηση με ενα φακο οχι και τοσο καλο, ισα ισα διεκρινα τον κροκο σε ολα τα αυγα
αυτο σημαινει οτι ειναι ασπορα;
ΥΓ το πρωτο αυγο το εκανε στις 22
και αν ειναι ασπορα τι κανω, τα βαζω για 3η γεννα; Μηπως επρεπε να χω κουρεψει απο κατω τον αρσενικο για να ζευγαρωσει πιο ευκολα;0νομιζω τα γκλοστερ τα κουρευουν
Αν έχεις κοινά δεν νομίζω πως χρειάζεται... Εγώ προσωπικά ποτέ δεν το έχω κάνει... Ίσως δεν είναι ακόμα έτοιμος ο αρσενικός ή χρειάζεται βιταμίνες για να δυναμώσει το σπέρμα του...
Αν είναι άσπορα αφήνεις τη θηλυκιά να κλείσει τον κύκλο της, χώρισε τα για 10 μέρες, δίνε φρούτα, λαχανικά και αυγοτροφή καθημερινά και βιταμίνες μέρα παρά μέρα για να πυρώσουν...
δεν τα εχω δει να ζευγαρωνουν, ταισματα εχω δει
επισης οπως εγραψα πριν λιγο και στο αλλο θεμα, ολα τα αυγα ειχαν πανω στον κροκο ενα σημαδακι σαν βουλιτσα
τι ειναι αυτο; Εχουν σπορο και απλα δεν αρχισε η αναπτυξη του εμβρυου;
και γω καπου ειχα διαβασει οτι η κουκιδα πανω στον κροκο δειχνει οτι το αυγο γονιμοποιηθηκε.. Αλλα το πρωτο αυγο βγηκε στις 22 και τωρα μια βδομαδα μετα δεν διακρινω καθολου φλεβες, μονο τον κροκο και την κουκιδα!:/
Δεν εχει σχεση ποτε γεννησε το πρωτο αυγο.. Αλλα ποτε καθησε στα αυγα (Να σηκωνεται η θυληκια ΜΟΝΟ για να φαει και να πιει). Απο εκει και μετα μετρας 7 μερες..
απο το πρωτο αυγο καθοταν την μερα αλλα σηκωνοταν που και που, στο τριτο αρχισε να βγενει μονο για νερο
αρα μετρησα λαθος;:/ υπαρχουν πιθανοτητες να ειναι ενσπορα δηλαδη;☹
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.