Έχεις κάποιο σκεύασμα πολυβιταμινών εύκαιρο; Αυγοτροφή δίνεις έτοιμη ή σπιτική; Ποιο μείγμα σπόρων δίνεις;Στο νερό αύριο να βάλω τίποτα;
Αυτό δείχνει πως περνάει καλά και ήδη είναι πολύ καλύτερα!Παιδιά τόσο καιρό δεν κελαιδουσε καν και σήμερα το άκουσα πρώτη φορά. Απίστευτο![]()
Μια χαρά είναι! Αρκεί να μην έχει λήξει και να το διατηρείς στο ψυγείο!Έχω μόνο μουλτι βιτ..
Αφού έχεις μόνο αρσενικά και δεν είμαστε σε περίοδο αναπαραγωγής, με 3 καναρινάκια δεν χρειάζεται να ξοδευτείς και να αγοράσεις έτοιμη αυγοτροφή. Το αυγό το βραστό είναι μια χαρά!Αυγοτροφη δεν δίνω μόνο αυγό.
Μπορείς να του δίνεις έξτρα αυτά που σου είπα παραπάνω συν περίλλα λευκή, λιναρόσπορο, νίζερ κτλ. Όποιο σπόρο βρεις στην περιοχή σου καλό είναι να τον προσθέσεις στη διατροφή του μικρού!Τροφή έχω της μανιτομπα.. (χώρια έξτρα σπόρια, καμελινα, περιλλα, παπαρουνοσπορο, νιζερ)...
Τι νοικοκυρά είσαι εσύ! Κορίτσι για σπίτι! Μπράβο σου! Όταν βρεις χρόνο μπορείς να μας παρουσιάσεις πως την φτιάχνεις να σου πούμε την γνώμη μας!πολλές φορές όμως φτιάχνω τις δικές σας σπιτικές αυγοτροφες με μεγάλη επιτυχία.:D
Ωραία γιατί δεν το ήξερα σ'ευχαριστώ Γιάννη!Λίγα extra σπόρια σε ένα σκεύος είναι πολύ καλύτερα ακόμη και αν είναι δυο τρία διαφορετικά.
Όντως.:DΘέλει στοργή και προδέρμ :)
Λίγη έβαλες έτσι; Αν και να προτιμάς το απόγευμα πριν σουρουπώσει να του την βάζεις. Δεν πειράζει όμως.
Αχ το γλυκό μου, λογικό είναι..Αφού μόλις τον πήρα στα χέρια καθόταν ήσυχα να του βάλω την κρέμα δεν έκανε να φύγει.Του έχει λείψει η φροντίδα του καημένου, την αποζητάει.
Τώρα που είναι καλός ο καιρός ακόμα, φρόντισε να το βγάζεις λίγο στον ήλιο τις καλές ώρες.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας