Θα σου απαντήσω σε όσα μπορώ (και αν κατάλαβα καλά). Λοιπόν, ξεκινάμε!
Αχ, σ' ευχαριστώ πολύ Αλίκη για τα καλά σου λόγια! Να' σαι καλά! Η αλήθεια είναι ότι και εν μέσω κρίσης, λίγοι θα πλήρωναν επίσκεψη σε γιατρό, όχι γιατί δε θα ήθελαν, αλλά γιατί ίσως δε θα μπορούσαν, και μάλιστα αν η επίσκεψη κοστίζει παραπάνω από το να αγοράσουν άλλο καναρίνι... Απλά εγώ σκέφτομαι την ψυχούλα που υποφέρει. Ακόμα και να επιβίωνε έτσι, δε θα ήταν κρίμα να ζούσε μία ζωή μέσα στη φαγούρα; (Ο κόσμος στο ιατρείο με κοίταζε καλά- καλά που "έτρεχα για ένα καναρίνι", αλλά όπως και να το κάνουμε, δεν μπορείς να το αφήσεις και στη μοίρα του αν μπορείς να κάνεις κάτι...)
είπε ότι είναι γεμάτος ακάρεα σε φτερά, τραχεία (γι' αυτό κάνει και το θόρυβο με το ράμφος), πόδια και μάλιστα τα φτερά του είναι σε άσχημη κατάσταση (από τη μέσα μεριά τελείως μαδημένα, όπως και ο σβέρκος του. (δε μου είπε τίποτα για ακάρεα ράμφους).Είναι γεμάτος απο ακάρεα; Τί είδους; Των πτερών και του σώματος;
Η αγωγή που έδωσε είναι αυτή που περιγράφω πιο πάνω. Του έβαλε φάρμακο στο σβέρκο και είπε να ξαναπάω σε ένα μήνα να κάνει το ίδιο. Τον ρώτησα αν θα πρέπει να του βάλω Pulmosan ή κάτι άλλο και είπε όχι γιατί είναι κυρίως για πρόληψη!Αν υπάρχουν τέτοια ακάρεα ποια αγωγή έδωσε;
Τι ωραία η 6άδα μεταφοράς! Δεν ήξερα ότι μπορεί να αποτελέσει και μέρος «πολυσυσκευασίας» Όντως πολύ χρήσιμο!Το κλουβάκι μπορεί να αποτελέσει και μέρος μιας 6άδας μεταφοράς. Πολύ χρήσιμο.
Αχ, σ' ευχαριστώ πολύ Αλίκη για τα καλά σου λόγια! Να' σαι καλά! Η αλήθεια είναι ότι και εν μέσω κρίσης, λίγοι θα πλήρωναν επίσκεψη σε γιατρό, όχι γιατί δε θα ήθελαν, αλλά γιατί ίσως δε θα μπορούσαν, και μάλιστα αν η επίσκεψη κοστίζει παραπάνω από το να αγοράσουν άλλο καναρίνι... Απλά εγώ σκέφτομαι την ψυχούλα που υποφέρει. Ακόμα και να επιβίωνε έτσι, δε θα ήταν κρίμα να ζούσε μία ζωή μέσα στη φαγούρα; (Ο κόσμος στο ιατρείο με κοίταζε καλά- καλά που "έτρεχα για ένα καναρίνι", αλλά όπως και να το κάνουμε, δεν μπορείς να το αφήσεις και στη μοίρα του αν μπορείς να κάνεις κάτι...)