Ασθένειες Καναρίνι στέκεται στο δεξί πόδι

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης ELeniP
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
@MARY58 καλημέρα ! Δεν θυμάμαι την ονομασία της γιατί την αδειάζω σε γυάλινο μπολ και την έχω χύμα. Η τροφη έχει μέσα κάτι μικρά κίτρινα κόκκινα πράσινα σπορακια
Οι ξύλινες πατηθρες πως καθαρίζονται ;
Το κλουβί θα το αλλάξω Σήμερα κιόλας
[automerge]1659765123[/automerge]
@ianos τις κοίταξε Και μου είπε ότι δεν χρειάζεται να τις στείλουμε να τις δούνε γιατί είναι φυσιολογικές . Τώρα τι να σας πω κι εγώ δεν είμαι ειδική
 
Το κλουβί θα το αλλάξω Σήμερα κιόλας
Όχι, όχι, όχι...το κλουβί για να το αλλάξεις θα πρέπει να έχεις καταλήξει σε ένα που θα σου φαίνεται κατάλληλο. Καλό θα ήταν να πάρεις ένα όσο το δυνατό μακρύτερο κλουβί σε μήκος, π.χ. μια 60ρα ή μια 90ρα ζευγαρώστρα. Επίσης το κλουβί θα ήταν χρήσιμο να έχει συρόμενο ταψάκι (όχι αποσπώμενο με κλιπς) και ομοίως συρόμενη σχάρα (όχι σταθερή δλδ) που θα σε βοηθήσουν στην καθαριότητά του. Επομένως κάνε μια έρευνα αγοράς πρώτα στο διαδίκτυο κι έπειτα πηγαίνεις σε πετσοπ, να δεις αν έχουν κάτι ανάλογο και σε καλή τιμή.
 
@ELeniP δηλ. Δεν αναφέρομαι σε αυτή που έχεις ηδη. Δεν σου πρότεινε κάποια;
Τις ξύλινες πατηθρες τις πλένεις με λίγο υγρό πιάτων κ πολύ πολύ πολύ ξεβγαλμα. Λίγο στον ήλιο κ έτοιμες. Πάρε 2 των 8-10 mm διάμετρο κ μια των 12 mm για να έχει το πουλάκι διαφορετικά πατήματα. Κ θα σου έλεγα να πάρεις ένα δεύτερο σετ για ρεζέρβα ώστε να τα εναλαζεις κάθε βδομάδα ή δεύτερη εβδομάδα. Δες αυτό

Όσο για το κλουβί, μπράβο σου που θα της το αλλάξεις. Θα σε ευγνωμονεί η μικρούλα. Καλύτερα κάνε ηλεκτρονικα τις παραγγελίες σου γιατί τα τοπικά πετ σοπ πουλάνε ότι ναναι!
 
@ianos όχι το ανάποδο τρίγωνο; Εγώ θα έλεγα στις ακρες ψηλά να βάλει από μια των 8-10mm κ στην μέση πιο χαμηλά μια ξύλινη των 12mm.

@ELeniP όπως σου είπε ο @ianos , φρόντισε να έχει αποσπώμενη σχάρα κ συρτάρι για να σε βοηθάει στην καθαριότητα.
 
@MARY58 όχι δεν μου είπε να αλλάξω τροφή , μόνο να μην δίνω αυγό και θα συνέλθει είπε
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες θα παραγγείλω και κλουβί Και πατηθρες εννοείται δυο ζευγάρια όπως έχω και τώρα
 
@ELeniP μήκος είναι το ζητούμενο παρά ύψος. Για παράδειγμα αυτή. Όχι δεν θα μπερδεύεται. Θα της βάλεις μια ταίστρα (άλλοι θα έβαζαν κ δύο) κ θα πηγαίνει μια χαρά. Τις άλλες υποδοχές για ταίστρες δεν θα βάζεις ταίστρες κ δεν θα μπερδεύεται.
Τα εσωτερικά χωρίσματα, όπως είπαμε , τα αφαιρεις ώστε να είναι ενιαίος ο χώρος κ το κορίτσι θα γίνει fit in no time!
 

Συνημμένα

  • Screenshot_2022-08-06-09-26-55-807_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2022-08-06-09-26-55-807_com.android.chrome.webp
    79 KB · Προβολές: 2
@ELeniP μου κάνει εντύπωση που σου είπε να μην δίνεις καθόλου αυγό. Ούτε καν το ασπράδι. Για πόσο καιρό; Το λέω, γιατί σε λίγο καιρό, εάν δεν ήδη ξεκινήσει, θα περάσει πτερόροια κ χρειάζεται πρωτεΐνες. Κ το αυγό είναι καλή πηγή πρωτεϊνών, τουλάχιστον το ασπράδι που δεν έχει κ λίπος.
 
@ELeniP πρώτα από όλα για πόσο καιρό σου είπε να μην δίνεις αυγό; Θα ρωτήσεις έστω κ τηλεφωνικά τον πτηνιατρο γιατί η οδηγία ήταν καθόλου αυγό εάν μπορείς να δίνεις ασπράδι κ από πότε; Κ αν ναι, κάθε πότε;
Εάν μπορείς να δίνεις, το αυγό το βράζεις δηλ για 15λεπτα να κάνει μπουρμπουληθρες. Μετά αφού κρυώσει , βάζεις το ασπράδι (εάν σου πει ο γιατρός όχι τον κρόκο, οποίος έχει κ το λίπος) σε μια αυγοθηκη κ το δίνεις. Το αφήνεις για καμμιά ώρα όχι παραπάνω λόγω της αλλοίωσης που μπορεί να πάθει από την ζέστη.
 
@ELeniP έχει ξεκινήσει πτερόροια; Ρώτησε τον εάν σου πει ναι στο ασπράδι κάθε πότε;
Ξέχασα να σου πω ότι το βρασμένο αυγό το κόβεις στην μέση ή στα 3/4 κ του βάζεις το κομμάτι στην αυγοθηκη.
 
Back
Top