esam πραγματικά δεν μπορώ να ξέρω γιατί έλειπα 2 εβδομάδες. Έβλεπα τον πατέρα να το ταΐζει. Οι νεοσσοί που βρικα νεκροί ήταν μιας ημέρας. Πίστευα ότι επειδή καθόταν συνέχεια η θηλυκή μπορεί να το έσκασε. Όταν εγώ έφυγα διακοπές το μικρό ήταν εκτός φωλιάς. Το φτέρωμα του ήταν φυσιολογικό για την ηλικία του. Ήταν γεμάτο και τα φτερά ουράς είχαν αρχίσει να σχηματίζονται. Τα πόδια του από όσο θυμάμαι ήταν μια χαρά. Το έβλεπα μέσα στο κλουβί και οι κινήσεις του ήταν μια χαρά. Να του επιτέθηκε άλλο πουλί είναι αδύνατο γιατί στο μπαλκόνι έχω στην πρόσοψη δίχτυ αποφυγής πτηνών. Τα κλουβιά επίσης είναι καλυμμένα με σήτες για κουνούπια. Δεν βρήκα φυσικά τίποτα κατεστραμμένο. Το πόδι είναι σίγουρα σπασμένο. Να το έπιασε μόνο του στα κάγκελα ή στα κάγκελα του πάγου του κλουβιού; Πραγματικά δεν μπορώ να ξέρω. Το μόνο που ξέρω είναι ότι και στις δύο γέννες που έκανε το ζευγάρι και στις δύο είχα ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα. Στην πρώτη γέννα το έδωσα στην δεύτερη έλειπα αρκετά και ο άνθρωπος που τα πρόσεχε μόνο νερό τους άλλαζε γιατί από τροφή ήταν οκ ( ταιστρες οικονομίας) και από πουλιά δεν ξέρει τίποτα. Δυστυχώς δεν έχω άλλον οπότε κάνω προετοιμασία πριν φύγω για τα βασικά χωρίς να του φορτώνω βιταμίνες , αυγοτροφή, λαχανικά ακόμα και μπάνιο γιατί δεν ξέρει τίποτα. Ακόμα και το νερό του έδειξα πως να το βάζει.