Γενικά Καναρινι 10 μηνων κελαηδα χαμηλοφωνα

επισις κ οταν το κρεμαω εξω παλι τα ιδια
Να μην το μπαινοβγάζεις! Ούτε αυτό ούτε κανένα! Μπορεί να σου κρυώσουν και είναι κρίμα! Είτε μόνιμα μέσα είτε μόνιμα έξω σε σταθερό σημείο και πρέπει να κοιμούνται με τη δύση του ηλίου και να ξυπνούν με την ανατολή! Αν θες να είναι υγιή.. Παίζει με το μέσα - έξω να κρύωσε και να κελαηδάει χαμηλόφωνα αλλά παίζει να κρατάει και από μαλινούα (ράτσα φωνής) που γενικά το τραγούδι τους είναι πολύ σιγανόφωνο. Αν είναι υγιές και εύρωστο να το βάλεις για αναπαραγωγή με την κατάλληλη θηλυκιά!
 
Αλικη δεν το μπαινοβγαζω απλα μερικες φορες με τις ωραιες μερες το εβγαλα κανα 3-4 φορες αλλα δεν αλλαξε κατι στο κελαημα οποτε δεν παιζει να κρυωσε...
 
Αλικη δεν το μπαινοβγαζω απλα μερικες φορες με τις ωραιες μερες το εβγαλα κανα 3-4 φορες αλλα δεν αλλαξε κατι στο κελαημα οποτε δεν παιζει να κρυωσε...
To κανες 3-4 φορές για την υγεία των μικρών σου να μην το ξανακάνεις!
 
Βρε αφήστε τα πουλάκια να τα δει ο ήλιος όταν έχει ηλιόλουστες μέρες :). Δεν είναι και αξίωμα ότι θα κρυώσουνε.
 
Βρε αφήστε τα πουλάκια να τα δει ο ήλιος όταν έχει ηλιόλουστες μέρες :). Δεν είναι και αξίωμα ότι θα κρυώσουνε.
Ε από σένα δεν το περίμενα... Η μόνη φορά που δε θα κρυώσουν είναι αν η θερμοκρασία μέσα είναι ΙΔΙΑ με την θερμοκρασία έξω.. Ούτε ένας βαθμός κάτω... Το ρισκάρεις; Και πες είναι ίδια η θερμοκρασία.. Μόνο και μόνο το πήγαινε - έλα και η αλλαγή του χώρου προκαλεί στρες και το στρες τα κάνει πιο ευάλωτα σε ασθένειες... Αν θέλετε και συνεχίζετε να ρισκάρετε την υγεία τους, τι να πω.. είστε άξιοι της μοίρας σας!

*Δεν φωνάζω.. όλα αυτά τα λέω πολύ φιλικά με μόνη μου έννοια την υγεία των φτερωτών μας φίλων! 👍
 
Γιατί Αλίκη δεν το περίμενες;😀.Άποψή μου είναι και ίσως είναι και λάθος.Απλά δεν στρεσάροντε και τόσο εύκολα. Τα δικά μου πάντως κάνουν σαν τρελά όταν ξεπορτίσουνε. Τώρα με αυτό το κρύο δεν βγαίνουνε αλλά σε άλλες συνθήκες σίγουρα βγαίνουνε. Και προσωπική εκτίμηση πάλι ίσως λανθασμένη αλλά την πιστεύω καλό είναι να αλλάζουν και λίγο παραστάσεις να ξεχνιούντε. Κακό δεν τους κάνει η μετακίνηση πιστεύω όπως θα συναίβαινε στις καρδερίνες.
 
Είτε μόνιμα μέσα είτε μόνιμα έξω σε σταθερό σημείο και πρέπει να κοιμούνται με τη δύση του ηλίου και να ξυπνούν με την ανατολή! Αν θες να είναι υγιή..
προσωπική εκτίμηση πάλι ίσως λανθασμένη αλλά την πιστεύω καλό είναι να αλλάζουν και λίγο παραστάσεις να ξεχνιούντε. Κακό δεν τους κάνει η μετακίνηση πιστεύω
''κάθε άποψη είναι σεβαστή και πρέπει να ακούγεται.. Το κατά πόσο γίνεται δεκτή είναι δικαίωμα του καθενός και θα κριθούμε εκ του αποτελέσματος το οποίο θα καταγραφεί στην ιστορία του καθενός μας''..
δεν θεωρώ τον εαυτό μου ''έμπειρο εκτροφέα'', άλλωστε μόλις 3 χρόνια ασχολούμε με την εκτροφή καναρινιών, αλλά μ'αρέσει να μαθαίνω και.. Να μαθαίνω σωστά!
γνώμη μου, αγαπητέ φίλε Στέργιο(πάντα με βάση αυτών που μου μετέδωσαν πολύ καλοί εκτροφείς).''ή μέσα ή έξω''!
τώρα, για το ότι το καναρινάκι σου κελαηδά σχετικά χαμηλόφωνα..σίγουρα φίλε μου είναι αρσενικό?
αν είσαι σίγουρος,τότε μάλλον έχει δίκιο ο Μάκης και η Αλίκη. Έχει κρυώσεικαι θα πρέπει να το κοιτάξεις!
αυτή είναι η γνώμη μου, φίλε Στέργιο.. Αν θέλεις την κρατάς, αν θέλεις την πετάς!
 
Εννοιειται φιλε μου δημητρη πως σεβομαι και ακουω καθε αποψη και σε ευχαριστω ιδιαιτερως πολυ και εσενα κ ολουσ οσους ασχολειθηκαν με το προβλημμα μου...
 
ασχολειθηκαν με το προβλημμα μου...

Στέργιε δεν πιστεύω πως αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα. Απλά ο αρσενικός σου είναι "ήπιων τόνων". Πιστεύω πως η ένταση του τραγουδιού δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο για την προσέλκυση μιας θηλυκιάς που ίσως αποκτήσεις μελλοντικά, από την στιγμή που δεν υπάρχει κάπου κοντά κάποιο άλλο προικισμένο φωνητικά αρσενικό.
 
Back
Top