Διατροφή Κανει να φανε ανανα ή καροτο τα μπατζι;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης vic
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πριν λιγο τους εβαλα καροτο και σταφυλι στην ταιστρα με τους σπορους.

Παντως ειναι μεσα σε ενα σακουλακι αρκετα μικρο και ειναι κιτρινες.

Καροτο θα τους βαζω συνεχομενα μεχρι να συνηθησουν και να φανε χθες που τους εβαλα το εριξαν εξω απο το κλουβι.Αλλα που θα παει θα το δοκιμασουν δε θα δοκιμασουν. Εκτος αν το εχουν ηδη δοκιμασει και το εριξαν κατω.

Να 1 φοτο απο τις βιταμινες.

Συνημμένα

• DSC04110.webp
    DSC04110.webp
    48,9 KB · Προβολές: 76
Οριστε πιο καθαρη.:)

Συνημμένα

• DSC04112.webp
    DSC04112.webp
    45,5 KB · Προβολές: 75
Βικυ μου, οι σπόροι της φωτογραφιας, ειναι το λεγόμενο ασπούρι (δες την πρωτη φωτογραφια απο το λινκ που σου εδωσα σε προηγουμενο πόστ)και προορίζεται κυρίως για την διατροφή των καναρινιων. Τα παπαγαλάκια δεν τρώνε απο αυτη την τροφή ή αν τρώνε, την χρησιμοποιυν σε πολυ μικρή αναλογία αλλα ανακατεμενη μαζί με άλλους σπορους. Για την συγκεκριμενη αυγοτροφή δεν την εχω δει ποτε σε μαγαζί, μου θυμιζει ομως απο οπτικής πλευρας την χυμα αυγοτροφη, απλα συσκευασμενη σε αλλο σακουλάκι.:)

Ενταξει λοιπον το λεγομενο για μενα κεχρι μποβω να το βαλω ανακατεμενο με τη τροφη τους;

Βικυ μου μπερδευτηκα λιγο... Ποια είναι η κυρια τροφη σε σπορους των παπαγαλων σου;
Για να σου πω την αληθεια δεν μπορω να σου πω με ακριβεια ποια ειναι η αναλογια σε ασπουρι που πρεπει να βαλεις στο μειγμα των σπόρων που εχεις ηδη.

Εγω προσωπικα αγοραζω σπορους συσκευασμενους απο συγκεκριμένες εταιρείες γιατι εχουν τις σωστες αναλογίες απο τους σωστους σπόρους για το καθε ειδος πουλιων

Λοιπον η τροφη τους ειναι παπαγαλινη με κελαιδινη μαζι.
Και αυτο το κιτρινο δεν ειναι αυγοτροφη ειναι βιταμινες, ετσι λεει το σακουλακι.

Λοιπον το καταλωνουν το κεχρι ανακατεμενο με την τροφη τους το λατρευουν για την ακριβεια.

Back