Νομίζω τη δεύτερη ομάδα
Φίλε άβατον την πρώτη μου καρδερίνα δε θελω να την αφήσω, ειναι πλήρως εξοικειωμένη και δε νομίζω οτι μπορει να επιβιώσει έξω απο το κλουβί, ο φίλος που μου την έδωσε την είχε ήδη κάποιους μήνες στο κλουβί και το πουλί ει Άι φετιναρι, για το δεύτερο πουλί προσπαθω να καταλάβω ποιο ειναι το καλύτερο. Ειναι κάποια στοιχεία που με κάνουν να θελω να το αφήσω και κάποια αλλα που νομίζω πως θα ειναι καλό να το κρατήσω. Οταν το έπιασε ο γείτονας και μου το έδωσε ηταν σε άσχημη κατάσταση, πήγε τρεις φορές σε ενα λεπτό στην ταϊστρα
Το πουλί που εχω δε νομίζω οτι ξέρει πως να ανακτήσει την τροφή του και να επιβιώσει
Υπάρχουν άτομα αρμόδια που μπορούν να μας βοηθήσουν σε όλες τις περιπτώσειςΤο πουλί που εχω δε νομίζω οτι ξέρει πως να ανακτήσει την τροφή του και να επιβιώσει
Το ελεύθερες είναι μια παγίδα λεκτική.Άρα όλοι όσοι εχουν καρδερίνες πρεπει να τις αφήσουν ελεύθερες, κυτο καταλαβαίνω απο τα λεγόμενα σας
Ναι Στέλιο, αυτό ακριβώς προσπαθούμε να σου πούμε. Όσοι έχουν αιχμαλωτισμένα πουλιά, θα πρέπει μέσα από την κατάλληλη διαδικασία, να τους χαρίσουν την ελευθερία που τους στέρησαν.Άρα όλοι όσοι εχουν καρδερίνες πρεπει να τις αφήσουν ελεύθερες, κυτο καταλαβαίνω απο τα λεγόμενα σας
Τουλάχιστον εγώ προσωπικά πίστεψα από την αρχή στο αγαθό των πρόθεσεων σου. Γι' αυτό άλλωστε και δόθηκε συνέχεια στη συζήτηση ενός τόσο λεπτού θέματος. Παρακολουθώντας όμως την εξέλιξη της συζήτησης, φοβάμαι ότι την απόφασή σου την είχες πάρει πριν καταλήξεις σε αυτό το μήνυμα.Αν δεν ηθελα το καλό τους δε θα αναζητούσα καποιο φόρουμ για πληροφορίες. Ευχαριστω πολυ για τις πληροφορίες που δώσατε, θα προσπαθήσω για το καλύτερο.
Με την ίδια λογική θα πρέπει και οι κάτοχοι καναρινιών και παπαγάλων να αφήσουν τα πουλιά τους ελεύθερα γιατί κάποτε ζούσαν και αυτά ελεύθερα, όπως και οι οδηγοί να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους και να πάρουν άμαξες με άλογα γιατί κάποτε έτσι κυκλοφορούσαν οι άνθρωποι και μετά να αφήσουν τις άμαξες με τα άλογα γιατί κάποτε τα άλογα ήταν ελεύθερα και συνεχίζοντας θα μπούμε σε μια ατέλειωτη συζήτηση η οποία δεν πρόκειται να καταλήξει πουθενά.Με την ίδια λογική όμως δεν πρεπει όλοι όσοι κατέχουν καρδερίνες να επιδιώξουν την επανένταξη τους στη φύση; ακομα κι αν ειναι αποτέλεσμα δίκης τους γεννας, ρωτάω διότι τα γεννητούρια προέρχονται σίγουρα απο γονείς που πιάστηκαν απο τη φύση, δεν υπάρχει παρθενογένεση! Πάντα φιλικά!
Αν καταλήξεις σε αυτήν την απόφαση, μερικές πρώτες πληροφορίες μπορείς να πάρεις από εδώ Επανένταξη άγριων πουλιών στη φύση | PetBirdsαν δω οτι συνεχίζει να ειναι ανήσυχο και να φοβάται θα έρθω σε επαφή με κάποια φιλοζωική για την απελευθερώσει του
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας