Νίνα σε ποια περιοχή μένεις; Εγώ πουλάω μία σαν καινούργια είναι και άμα είναι μπορώ να σου κάνω και καλύτερη τιμή ( δεν έχει όμως συρτάρι πάτο) αλλιώς άμα θέλεις εδώ στην γειτονιά μου έχει φέρει κάποιες με συρτάρι στα 32€. Ίσως πάω σήμερα και μπορώ να τραβήξω καμία φωτογραφίαΜένω Θεσσαλονίκη... Θα είναι πανάκριβα τα μεταφορικά... Τέλος πάντων, θα κοιτάξω τι μπορώ να κάνω
Το όριο είναι 1024 ΚΒ.δεν μπορώ να ανεβάσω το screenshot που έκανα, επειδή είναι 149 kB
Που θες να το βαλεις και πιστευεις οτι δεν θα χωρεσει?Φοβάμαι όμως ότι δεν θα χωρέσει....
@Niva99 , @Ledagcc έχετε δίκιο, το σωστό είναι ψηλά στο ύψος των ματιών. Ανέφερα ψηλότερα για να νοιώθουν ασφάλεια., αλλά ούτε και πολύ ψηλά, επειδή έχουν την αίσθηση της κυριαρχίας...
Τώρα είτε 58 είναι είτε 60 είτε 63 η διαφορά είναι πολύ μικρή μην σκας απλά αν είναι πολύ στάνταρ ο χώρος σου( για παράδειγμα εγώ στο μπαλκόνι έχω φτιάξει ράφι και βάζω το καναρίνι οπότε και το ένα εκατοστό έχει σημασία). Να έχει υπόψιν σου ότι οι διατάσεις είναι για τα κάγκελα οπότε αν κοιτάς κάποιο κλουβί που το ταψακι έρχεται πιο έξω από τα κάγκελα θα είναι λίγο μεγαλύτερο το μήκος ( το τονίζω αυτό γιατί δεν ξέρω πόσο χώρο έχει το γραφείο). Επίσης τα κλουβιά με συρτάρι πάτο είναι πολύ βολικά αν έχει σταθερό το κλουβί κάπου και απλά τραβάς το συρτάρι, τώρα αν εσένα είναι στο γραφείο σου και θα πρέπει κάθε φορά να μετακινείς όλο το κλουβί για καθάρισμα πιθανόν να είναι πιο πρακτικό μια σταθερή βάση. Επίσης στα συρτάρια πάτο δεν έχει νόημα να βάλεις βρακάκι στο κλουβί για να κρατάει τα σπόρια@MARY58 Όπως είπα και πιο πάνω έχω υπόψιν μου την ζευγαρώστρα 58×31×40 cm. Επίσης έχω διαβάσει ότι δεν πρέπει να έχουμε το κλουβί κάτω στο πάτωμα, διότι έχουν την αίσθηση του θηράματος, αλλά ούτε και πολύ ψηλά, επειδή έχουν την αίσθηση της κυριαρχίας...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας