Στο 0.47 το γεράκι όμως φαίνεται σαν να έχει λίγο κρέας; αίμα δεν νομίζω, στο ράμφος του...χτύπησε; ή απλώς ταίστηκε ή μήπως το drone είχε πάνω του κρέας;
Δλδ ο αστυνομικός βρήκε στην καλύτερη περίπτωση ένα πτώμα ενός λευκού ποντικού ή δημιούργησε το πτώμα, για να ρίξει το γεράκι ένα drone.φαίνεται το λευκό ποντίκι,
Γιάννη και παιδιά μπορείτε να δείτε τα original σχόλια του video στο youtube. Για πρώτη φορά ίσως στα χρονικά είναι σοβαρά και έχουν ένα link για την Ολλανδική αστυνομία.Δεν ξέρω πια τι να πω... Το λευκό ποντίκι... Θανατώθηκε ίσως (ελπίζω πως όχι) για να προβληθεί ο αστυνομικός στην τηλεόραση κι εμείς να απολαμβάνουμε το καταπληκτικό θέαμα... Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε / δούμε. Κρίμα
τα ποντίκια και άλλα μικρά ζωάκια, ανήκουν στην διατροφή των σαρκοφάγων.το λευκό ποντίκι... Θανατώθηκε
αν έχει καθοριστεί νομοθετικό πλαίσιο
Διακρίνει κάποιος άλλος αυτό που παρατήρησε ο Φώτης;Στο 0.39 του βίντεο, φαίνεται το λευκό ποντίκι, είναι δεμένο διπλα στη κάμερα. (φαίνονται τα πόδια του και η ουρά του)
Διακρίνει κάποιος άλλος αυτό που παρατήρησε ο Φώτης;
Αυτό δεν μου φαίνεται και πολύ πιθανό.Να ρωτήσω, κατά την πτώση δεν υπάρχει περίπτωση να τραυματιστεί το πουλί
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας