Κατασκευη κλουβα πτησης 1.10 χ 68 χ 1.78

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης nikosk1
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

nikosk1

PB Member
Εγγραφή
6 Φεβ 2011
Μηνύματα
838
Πόλη
Κομοτηνή
Το σαββατο αποφασισα να κανω μια κλουβα καινουρια για τους νεοσους ωστε να μπορουν να πετανε και να μην μπουν στην παλια με τα αλλα καναρινια. Κανονικα θα την εκανα με γωνιες αλουμινιου όπως και την άλλη που εχω αλλα τα οικονομικα μου είναι στο οριο και ετσι σκεφτηκα να αξιοπιοησω κατι καδρονακια 5χ5εκ. από μια συσκευασια ενός μεγαλου κομπρεσερ αερος που πηραμε στο κατάστημα που εργαζομαι και ετσι πηγα και πηρα κουνελοσυρμα 12.5χ25 4.00χ1.20 μετρα 8 μεντεσεδακια και ένα συρτη συνολο 23.60 ευρω, για το πανω μερος και για το συρταρι ειχα μια διαφημιστικη πλαστικη ταμπελα υγραεριοκινησης που δεν συνεργαζομασταν πια, και ένα φυλο πολυκαρμπονικο που ηταν να το βαλουμε σε μια πορτα στην αποθηκη αλλα δεν μπηκε ποτε, κατι πυχακια που περισσεψαν από το θερμοκηπιο, ροδακια από ένα παλιο γραφειο, και χερουλακια δεν θυμαμαι απο που τα βρηκα στην αποθηκη, και ετσι πλακοκωθηκα στην δουλεια 2 μερες και
το αποτέλεσμα είναι αυτό.
WP_20160508_001.webp
WP_20160508_003.webp
 
..άμα πιάνει το χέρι του ανθρώπου,''παπάδες'' φτιάχνει!👍
πολύ καλό Νικο!
 
Να'στε καλα παιδια εχει ακομα μερεμετακια αλλα εχουμε ακομα καιρο μεχρι να μπουν τα μικρα μεσα
 
Πολύ ωραία κατασκευή, συγχαρητήρια. Έχεις εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία, πχ αν θες αργότερα να βάλεις φωλιές, κλαδάκια κλπ ή αν θες να αφαιρέσεις κάποιο πουλάκι από μέσα;
 
Γιαννη 24 ημερων είναι σημερα σε καμια 15αρια μερες μαλον θα μπουν τα μωσα'ι'κ

Νωντα Το πισω μερος είναι ολο μια πορτα. και όχι φωλιες δεν βαζω. το πιασιμο θα είναι λιγο παιδεμα οποτε μαλον με αποχη.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Nontas
Τέλεια, γεια στα χέρια σου!
Και πολύ κομψή, καλόγουστη :)
 
Αλικη μου στοιχισε τοσο γιατι ειχα καποια υλικα, κανονικα θα στοιχισε μαλον καπου στα 80-90 ευρω. αν είναι να διαθεσεις αυτά τα χρηματα τοτε να το κανεις με αλουμινιου γωνιες και όχι με ξυλο. Η παλια μου κλουβα είναι με αλουμινιου γωνιες δεν είναι τελεια αλλα ηταν η πρωτη μου που εφτιαξα και εκανα καποια λαθη, αλλα ακομα και σημερα 6 χρωνον τωρα δεν εχει παθει τιποτα εκτος από το κουνελοσυρμα που θελει αλλαγη.
DSC00204.webp
DSC00206.webp
είναι 1.50 χ 1.00 χ 50. και μου ειχε στοιχιση καπου στα 60 ευρω αν θυμαμαι καλα.
Μακαρι να ειχα χρονο παιδια να σας φτιαξω σε ολους από μια αλλα φευγω από το σπιτι στης 07:15 και στην καλυτερη γυρναω στης 18:00.
 
Πανέμορφη! Με το καλό να γεμίσει πουλάκια!
Αυτά τα δύο πορτάκια μόνο, φτάνουν;
 
Σισσυ είμαι στο ψαξιμο ακομα δεν είναι ετιμη ακομα μαλλον θα κανω και κατω πορτακια.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
Back
Top