Ασθένειες Κοκατίλ αδύνατο με κακή εμφάνιση φτερών

Μπράβο πολύ χαίρομαι. Για πες καμιά λεπτομέρεια. Το είδε γιατρός; Πως χορήγησες την αντιβίωση;
 
Oχι γιατρος δεν το ειδε αφου κανεις τους δεν σηκωνε το τηλεφωνο και οσοι το σηκοσαν μου ειπαν να το παω απο εκει χωρις να με βοηθισουν, να μου πουν δηλαδη τι να κανω μεχρι που να το παω και το εκλειναν.Αυτος που με βηθησε ηταν ενας κυριος ο οποιος εχει κοκατιλ και λοβ και μου ειπε τι να κανω! Το ξερω οτι επρεπε να το παω στο γιατρο και μεσα σε αυτην την εβδομαδα θα το πηγαινα στην θεσσαλονικη και μεχρι που να πηγαινα ειπα να του βαλω φαρμακο μονο και μονο γιατι φοβομουν μηπω παιθανει και απο παλιοτερες εμπειριες με καναρινια αυτο με ειχε σωσει!
 
Ενας εκτροφεας για την ακριβεια ο οποιος με ειχε βοηθησει και παλαιοτερα σε διαφορα θεματα.
 
Μάλιστα, να ναι καλά ο άνθρωπος λοιπόν. Τον βρήκες ή σε βρήκε εκείνος τυχαία;
 
Μια χαρα Μαρια ολα πανε καλα, συμφιλιωσε και με το αλλο μου το κοκατιλ (γτ ζηλευαν το ενα το αλλο). Επισης εχουν διαφορα 3,5 μηνες (το αρσενικο ειναι 8 μηνων και αυτη ειναι 4,5) και οπου παει ο Φρουφρου παει και αυτη απο πισω του και τον φωναζει!
 
Μπράβο χαίρομαι! Να γράφετε και τα ευχάριστα, βάλε και καμιά φωτογραφία τους :)
 
Ναι θα βγαλω Μαρια, απλως αυτες τις μερες μας εχουν κουρασει μα τα Διαγωνισματα! Δεν ειναι μονο αυτο επειδη ο Φρουφρου (το κοκατιλ αρσ.) ειναι παραδειγμα της αλλης μολις βγαλω τα βιβλια ερχονται και τα δαγκωνουν! 😛Δεν γινεται να μην τα βγαλω εξω, γιατι αν δεν τα βγαλω υπαρχουν και συνεπειες.Αρχιζει ο ενας και σφυριζει και η αλλη φωναζει! 😛
 
Back
Top