Γενικά Κοκατιλ 56ευρω, Ευκαιρια ή Οχι ;

αλκηστη εμενα μου φαινεται υποπτο που το χει χωρια, συνηθωσ το κανουν οταν καποιο ειναι αρρωστο.. Να πουν και τα παιδια που ξερουν περισσοτερο. Τα διαχωριζουν οντωσ αυτα που ειναι πιο ημερα; Εγω για να μαι ειλικρινησ πρωτη φορα τ ακουω.. Να παρεισ και ειμαι σιγουρη θα το χαρεισ πολυ! Απλα να σαι σιγουρη για το πετ σοπ! Και γω για κοκατιλ ξεκινησα αλλα με κερδισε ο κοκο τελικα:Big Grin:!
 
τελικα το πηρα χθες το απογευμα αυτο που το ειχε ξεχωριστα δεν νομιζω να ειναι αρρωστο γιατι και επινε και ετρωγε μονο που τωρα ουτε πινει νερο ουτε τρωει! ☹ ειναι οχτω μηνων και ειναι γκρι οταν τον βγαλω φωτο θα την ανεβασω!



μονο κουτσουλιε κανει και τεντωνεται
 
Άλκηστη δώστου λίγο χρόνο. Το πουλάκι είναι σε ένα καινούριο περιβάλλον και δεν ξέρει κανέναν. Άστο να συνηθίσει το περιβάλλον του και την παρουσία σας και να δεις που θα αρχίσει να τρώει, να εξερευνάει το κλουβί του κλπ.
 
Όλα αυτά είναι φυσιολογικά, μην ανησυχείς. 😉
 
οκ ευχαριστω



βασικα εφαγε λιγη αμμο απο οστρακα και πηγε απο τον πατο του κλουβιου στο πιο ψυλο ξυλακι
 
Να σου ζησει!
Δωσε του λιγο χωρο κ χρονο να γνωρισει εσενα, το νεο περιβαλλον κτλ!
Καταλαβαινω εισαι ενθουσιασμενη, αλλα μην εισαι συνεχεια "πανω απο το κεφαλι του", φοβαται ακομη!:Big Grin:
Κανε λιγη υπομονη κ θα δεις, δε θα χασεις! 🙂
 
χα! Σαν πολυ διασημο να γινε αυτο το ονομα! ΄:Dνα σου ζησει τ αγορακι σου και μην ανησυχεισ..σε κανα δυο μερουλεσ θα τον παρακαλασ να ησυχασει!:Big Grin:
 
Να σου ζήσει, καλή αρχή. Εγώ έχω την Έλλη (κοκατίλ) δύο εβδομάδες και τις πρώτες δύο-τρεις μέρες στεκόταν στην πατήθρα σαν βαλσαμωμένη!😕Όμως όντως είναι πολύ φυσιολογικό διότι αλλάζουν περιβάλλον κ θέλουν χρόνο (ίσως κ πολλές βδομάδες) για να προσαρμοστούν. Είναι δεύτερη μέρα που την βγάζω απο το κλουβί όμως ακόμη δεν χαϊδεύται. Θέλει τεράστια υπομονή κ επιμονή κ προπάντων αργές κινήσεις όταν πλησιάζεις το κλουβί ή εργάζεσαι σ'αυτό. Να του μιλάς (αργά κ με καθαρή φωνή), να του σφυράς κ όλα με μέτρο στην αρχή!Έχουν πλάκα όταν φτερνίζονται κ όταν σφυράν κ κουνάν το κεφάλι πάνω-κάτω λες κ είναι σε συναυλία μέταλ!😎
 
Να σου ζησει Αλκηστη! Τελικα ειναι εξημερωμενο;Γιατι προτιμησες να δωσεις ενα σχετικα μεγαλο χρηματικο ποσο για ενα τετοιο ειδος παπαγαλου!?Συνηθως, οπως σου ειπανε και τα παιδια, ειναι πολυ πιο φτηνοι!
 
45 Ε

Καλησπερα εγω στην Λαρισα ρωτησα τιμη για κοκατιλ γιατι θελω να παρω και εγω και μου ειπαν οτι κανει 45Ε αλλα ειναι πολυ ημερο σιγουρα. Πιστευω πως δεν παιζει ρολο η τιμη μπορει να βρεις και κοκατιλ με 65Ε και να ειναι αγριο αυτο δεν λεει τοποτα.:)



Καλησπερα εγω στην Λαρισα ρωτησα για κοκατιλ και μου ειπαν 45Ε και ηταν οντως πολυ ημερο. Τωρα μπορει να βρεις και κοκατιλ με 65Ε και να ειναι αγριο, αυτο δεν λεει κατι.:)
 
Να σου ζησει Αλκηστη το νεο σου φιλαρακι! Να του δωσεις χρονο να σε συνηθισει!
 
Back
Top