στοματικο διαλυμα; Πρωτη φορα το ακουω,θα το δοκιμασω ευχαριστω πολυ
ζιζι
για το ESB3 , ο γιατρος που πηγαινω, το δινει για θεραπεια απ οσο ξερω.
Και εγώ το ίδιο χρησιμοποιώ. Είναι πιο δραστικό αλλά θέλει ξέπλυμα μια και είναι σαπούνι. Όταν όμως έχω πρόβλημα το οποίο χρειάζεται καθημερινή απολύμανση το κλουβί και δεν μπορώ να ξεπλύνω το μπεταντίν, προτιμώ να βάζω στοματικό διάλυμα (το οποίο είναι λιγότερο δραστικό) σε χαρτοπετσέτα και καθαρίζω τις επιφάνεις και το αφήνω επάνω. Έτσι επιτυγχάνω απολύμανση και διάρκεια (θεωρώ)επισης απορια πανω στον κωστα.
γιατι να χρησιμοποιησει κανεις το στοματικο διαλυμα;
εγω για καθαρισμο κλουβιων, χρησιμοποιω το betadine surgical scrub.![]()
κωστα... Έτσι επιτυγχάνω απολύμανση και διάρκεια (θεωρώ)
Πάντως προσωπικά το χρησιμοποίησα σε θεραπεία για κοκκίδια και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
δλδ αν εσυ διαλυσεις στον κουβα τη χλωρινη σου κ σφουγγαρισεις μετα 2 ωρες, δεν θα εχεις απολυμαντικη δραση...
Δεν το ξέρω. Ενδιαφέρον πάντως θα προσπαθήσω να μάθω.ποιος μπορεσει να ενημερωθει, ας μας πει.
ισως ρωτωντας σε καποιο γιατρο η φαρμακειο
θα προσπαθησω κ γω να μαθω :)
Γιαυτό μετά από απολύμανση καίμε με καυτό νερό το κλουβί ή το αφήνουμε στον ήλιο.οσο πιο ζεστο ειναι το νερο, τοσο πιο πολυ "πεφτει" η δραστικοτητα της χλωρινης.
Η γνωμη μου ειναι οτι το πουλακι δεν εχη κοκκιδια μετα απο 9 μερες αγωγη πιστευω θα ειχε επανελθει, μαλλον προκειται για μυκητες στα εντερα(e-coli)προφανως απο καταναλωση πολλων λαχανικων, αν ειναι αυτο τοτε θα πρεπει να κανεις θεραπεια με furazolidon για 5 μερες, παυση δυο ημερων και συνεχεια για αλλες τρεις ημερεςκαλησπερα παιδια.σημερα ειναι η 9η μερα που δινω αντιβιωση στο αρρωστο πουλακι μου. Ο γιατρος ειχε πει απο την ημερα που θα το δω καλα και επιπλεον δυο μερες να του δωσω, σιγουρα ομως να του εδινα 5 ημερες. Εμενα ακομη δεν εχει επανελθει, τι να κανω,θα τρελαθω, εχω χασει καθε ελπιδα. Εχθες ηταν καλυτερα ομως σημερα παλι ακεφο ειναι και κοιμαται. Θα μπορουσα να το βοηθησω και με τη διατροφη και αν ναι, πως; Τι αλλο να κανω, δεν αντεχω να ξυπναω καθε μερα και να τρεχω να δω αν ζει..
Αυτή η διάγνωση βγαίνει από τις εργαστηριακές εξετάσεις; Και ο e-coli μεταφέρεται μέσω των λαχανικών; Χμμμμμ μάλιστα.Η γνωμη μου ειναι οτι το πουλακι δεν εχη κοκκιδια μετα απο 9 μερες αγωγη πιστευω θα ειχε επανελθει, μαλλον προκειται για μυκητες στα εντερα(e-coli)προφανως απο καταναλωση πολλων λαχανικων, αν ειναι αυτο τοτε θα πρεπει να κανεις θεραπεια με furazolidon για 5 μερες, παυση δυο ημερων και συνεχεια για αλλες τρεις ημερες
βασιληΑυτή η διάγνωση βγαίνει από τις εργαστηριακές εξετάσεις; Και ο e-coli μεταφέρεται μέσω των λαχανικών; Χμμμμμ μάλιστα.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας