Αναπαραγωγή Κολλημένο αυγό και ακαθαρσίες στο φτέρωμα του budgie

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης basilis13
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

basilis13

PB New Member
Εγγραφή
28 Ιουν 2017
Μηνύματα
101
Πόλη
Θεσσαλονίκη
καλημερα σημερα το πρωι με ξυπνησαν τα budgie μου γυρω στις ενια απο κραυγες σηκωνομαι να δω τι εχει γινει και βλεπω την αλινα να τις εχει κολησει ενα αυγο στο φτερωμα τις απο τις ακαθαρσιες του μικρου και το αριστερο της ποδι να ειναι σαν μπουνια με ακαθαρσιες του μικρου την περνω στο χερι μου τις εβγαλα τις ακαθαρσιες απο το ποδι της αλλα τωρα ειναι πολυ βρωμικη απο τις ακαθαρσιες του μικρου στο ραμφος της στον χαλινο της στο φτερωμα της εγω σκεφτηκα να βαλω την μπανιερα να καθαριστει αλλα δεν ξερω αμα κανει γιατι ειναι σε περιοδο αναπαραγωγης κανει; Οταν πηρα το αυγο απο το πτερωμα της τον ξαναεβαλα μεσα το κουνησα στο χερι μου και μου φανηκε ελαφρυ και κουφιο το πρωτο αυγο εχει ανοιξει και ειναι το μικρο 14 ημερων τοσο για τα υπολοιπα αυγα να τα παρω απο τη φωλια; Η φωλια μεσα γεματη απο ακαθαρσιες του μικρου αλλα μπορω να την καθαρισω; και αμα μπορω το μικρο; Ευχαριστω
 
Δεν θυμάμαι τι είχαμε υπολογίσει στο άλλο θέμα σου για τα αυγά. Αν έχουν περάσει αφαιρέσε τα απ τη φωλιά και καθάρισε τις πολλές-πολλές κουτσουλιές με πανάκι ή μπαμπάκι και αυτιών. Το μικρό μην το μετακινήσεις.
 
Αν ειναι 14 ημερων το μικρο θα επρεπε να ειχαν βγει και τα αλλα! Για να εχει κολλησει το αυγο στο ποδι της σιγουρα δεν ειχε κατι μεσα, ειναι πολυ ελαφρυ! Παντως μου κανει εντυπωση με ενα μονο μικρο να υπαρχουν τοσες ακαθαρσιες! Αμεσ ακαθαρισμα τη φωλια και βαζεις καινουργιο πριονιδι!
 
Back
Top