Πανέμορφα Τάσο κουκλάκια.
μπορεί να είναι η πείνα μου που με κάνει να λιγουρεύομαι μεζέδες..
Σήμερα δε φάγανε ψωμί
Αν ειναι handmade κανενα θεμα εφοσον δεν χρησιμοποιεις αλεύρι που φουσκωνει μονο του και δεν προσθετεις ζαχαρη και αλατι!
Να εισαι προσεκτικος μην τα παχυνεις γιατι εχουν τετπια ταση τα budgie!
Συκώτι; Ελεος Δημήτρη! Ακόμα γελάω! Βudgerigars Carnivorus!Τάσο, κάτω αριστερά στην φώτο τι είναι αυτό το τρίγωνο;
Σαν συκώτι μου φαίνεται άλλα μπορεί να είναι η πείνα μου που με κάνει να λιγουρεύομαι μεζέδες..
Eδώ γέλαγα εγώ με αυτό που έγραψαΣυκώτι; Ελεος Δημήτρη! Ακόμα γελάω! Βudgerigars Carnivorus!
Κάνω πολλών ειδών ψωμιά έτσι κι αλλοιώς, πάντα με αλεύρι ολικής και μάλιστα συχνά δίκοκκο ή τρίκοκκο (ντινκελ), και αυτή είναι απο τις πιο απλές ομολογώ. Προσθέτω όμως μέσα σποράκια, ή τριμμένους ξηρούς καρπούς, και γίνεται ανάρπαστο!
... Να έχω και μια δεύτερη έτοιμη,...
Να προτιμάς πιο υγιεινά τρόφιμα όπως μπρόκολο, καρότο, κόκκινες πιπεριές, μπανάνες (όχι πολύ ώριμες).Σήμερα δε φάγανε ψωμί και μαρούλι με τρομερή όρεξη, .
Δημήτρη η ιστοσελίδα είναι απο την κρατική υπηρεσία του Καναδά οπότε δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης. Οι συσκευασίες με άλευρα εδώ γράφουν όλες να μην καταναλώνονται ωμά.Sissy ριξε μια ματια εδω σε οτι αναφορα το αλευρι που δεν εχει υποστει θερμικη κατεργασια.
Ισως μπορει να μας δωσει και ο @Φοίβος πληροφοριες μιας και ερχονται απο τον Καναδα τα νεα.
Δημήτρη η ιστοσελίδα είναι απο την κρατική υπηρεσία του Καναδά οπότε δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης. Οι συσκευασίες με άλευρα εδώ γράφουν όλες να μην καταναλώνονται ωμά.
Φωτο απο τη συσκευασία στο ντουλάπι.
Αντωνης
Eυχαριστω Ανεστη!
Με συγχωρείς, ίσως έπεσα σε λάθος σελίδα. Γιατί αυτό είναι κεικ για μένα!Αφού ασχολείσαι, να σου προτείνω να τους εμπλουτίσεις το μενού!
Η συνταγή του κέικ λαχανικών των παπαγάλων μου
Φρέσκα ζυμαρικά για παπαγάλους και ωμή πάστα #18
Αφού το επιβεβαιώνεις κι εσύ θα πάω σήμερα κιολας. Βολεύει πολύ σαν λύσηΜια δεύτερη ολόιδια φωλιά είναι η καλύτερη λύση όπως σου είπε κι η Ζωή. :)
Την μπανάνα δεν την έχουν φάει. Μπρόκολο τους δίνω. Καρότο κλπ θα δοκιμάσω. Να τους τα βάζω ολόκληρα κρεμασμένα Φοίβο, ή κομμένα στο δοχείο φαγητού;Να προτιμάς πιο υγιεινά τρόφιμα όπως μπρόκολο, καρότο, κόκκινες πιπεριές, μπανάνες (όχι πολύ ώριμες)
Πολύ χρήσιμο, σ' ευχαριστώ!Το ότι τα μικρά μπάντζι (και ίσως στο μέλλον και τα ενήλικα) ασχολούνται με το πορτάκι του κλουβιού, είναι κακό σημάδι. Μπορεί να δραπετεύσουν με άλλα λόγια και εσείς να έχετε ένα ανοιχτό παράθυρο. Αν θέλεις διάβασε το ακόλουθο θέμα https://community.petbirds.gr/threads/Έξυπνες-λύσεις-πατέντες-για-κλουβιά-κι-εξοπλισμό.27112/page-2#post-364899,
εκεί θα βρεις απλές λύσεις
Σίσσυ τι να πω; Με έχεις καταπλήξει με τις κατασκευές σου και ιδίως τη μαγειρική σου!Η συνταγή του κέικ λαχανικών των παπαγάλων μου
Φρέσκα ζυμαρικά για παπαγάλους και ωμή πάστα #18
Ότι δεν τρώνε από την αρχή δεν σημαίνει πως δεν θα το φάνε αργότερα αν συνεχίσεις να το προσφέρεις. Το καρότο μπορείς να δοκιμάσεις βρασμένο για να είναι μαλακό αρχικά (επίσης η διαθέσιμη προβιταμίνη Α είναι αρκετά περισσότερη στο βρασμένο) και το μπρόκολο μπορείς να το ζεματίσεις αφενώς για να μαλακώσει λίγο, αφετέρου για να διαλυθεί το οξαλικό οξύ που δεν ωφελεί. Κι ωμά να τα δώσεις βέβαια δεν θα πάθουν τίποτα. Όσο για τον τρόπο, δοκιμάζοντας θα βρεις τι και πως τους αρέσει περισσότερο.Την μπανάνα δεν την έχουν φάει. Μπρόκολο τους δίνω. Καρότο κλπ θα δοκιμάσω. Να τους τα βάζω ολόκληρα κρεμασμένα Φοίβο, ή κομμένα στο δοχείο φαγητού;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας