Διατροφή Κρεμα νεοσσων καναρινιων σε lovebirds

Κατάσταση
Κλειστό.
Σε τι τιμή είναι περίπου αυτό:; Τώρα θα βγω έξω να τους πάρω τροφή.. Να ξέρω ποσά χρήματα να πάρω μην ξαναεεχομαι σπίτι...
 
Σε τι τιμή είναι περίπου αυτό:;
Δεν θυμόμουν, με μια ματιά στα online φαρμακεία, είδα κάτω από 2 ευρώ το ρολό. Το κόβεις με ψαλίδι αφού χρησιμοποιήσεις όσο χρειαστείς.
 
Ωραία θα πάω να πάρω.. Δηλαδή το δίνω περιμετρικα
 
Πηγα και πηρα χτες αλλα το μεγαλο μεγεθος, για το σκυλο μου. Το πολυ φαρδυ εχει γυρω στα 4 οποτε το λεπτο που θες εσυ ειναι σιγουρα μισοτιμης. Επισης ηη φαρμακοποιος μου το βαφτισε λευκη κολλητικη ταινια :)
 
Αυτο ειναι. Αν και παλι ειναι φαρδυ με να ψαλιδι θα το κοψεις στη μεση, να γινειπιο λεπτη η λωριδα που θ χρησιμοποιησεις.
 
Ωραία... Αλλά δεν έχω καταλάβει... Θα το μέσω γύρω γύρω απτο σφουγγαρακι;
 
Το έσφιξες καλά Μαράκι; Επιμένει το ποδαράκι του να ξεφεύγει. Μην βγάζεις καθόλου τον νάρθηκα. Χρειάζεται πάνω από 15 μέρες για να γίνει κάτι.
Μην κολλήσει το λευκοπλάστ στα φτερά του, θα πονέσει πολύ μετά για να ξεκολλήσει.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Myra
Τώρα το εσφιξα περισσοτερο! Όμως δεν μπορεί να περπατησει γρήγορα.. Είναι πολύ κοντά τα ποδαρακια... Δείτε παρακάτω: IMG_20150708_123609.webp

Είναι καλό;
 
Σίγουρα; Παράσταση κ στερεονεται στα πίσω δάχτυλα. Επίσης προσπαθεί να το βγάλει
 
Τελικά καταφερε τι εβγαλε.. Και καλά π το εβγαλε μόνο τ γιατί στο τσακ ήταν να σταματήσει η κυκλοφορια του αίματος! Τα ποδαρακια ηταν παγωμένα και φαίνονταν πολύ μοθδιασμενα.. Δεν ρου ξαναβαζω... Δεν είναι Ροσό σοβαρό.. απτοςνα μην έχει καθόλου ποδαρακια καλύτερα έτσι..
 
Καλυτερα να "υποφερει" για 10-20 μερες παρα για ολη του τη ζωη. Οταν θα σερνεται με την κοιλια θα σκεφτεσαι "γιατι δεν το κανα οταν επρεπε".
 
Μα δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα.. Το λυπάμαι πραγματικά.. Αυτό να χάσει ταποδαρακια εντελώς
 
Επειδή μ τελείωσε. η κρέμα.. αν τ βάλω αυγό με φριγανια αλλά ολικής θα πάθει κάτι;
 
Το προβλημα θα επιδεινωθει δε θα μεινει ετσι.. μπορεις να του δωσεις αλλα οταν ανοιξουν τα μαγαζια να παρεις!
 
Κατάσταση
Κλειστό.

Σχετικά θέματα

Back
Top