Διατροφή Κρεμα νεοσσων καναρινιων σε lovebirds

Κατάσταση
Κλειστό.
Πήρα... Πρισπαθησα να βάλω ταινία στα πόδια ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΌΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΚΆΝΩ ΚΆΤΙ ΑΛΛΟ
 
η αλήθεια είναι πως δεν φταίει η κοπέλα... lovebird είναι σκεφτείτε λιγο τι ράμφος έχουν ! Και ποσο πονηρά είναι το να το βγάζει είναι αναμενόμενο
 
Εγω παντως στο λεω να το ξανασκεφτεις το σφουγγαρακι γιατι μετα δε θα μπορει να καθεται σε κλαρακια, θα καθεται με την κοιλια και θα υποφερει παρα πολυ! Σκεψου το για το δικο του καλο σε παρακαλω.
 
Επειδή μ τελείωσε. η κρέμα.. αν τ βάλω αυγό με φριγανια αλλά ολικής θα πάθει κάτι;

Να πάρεις άμεσα κρέμα. Κακώς σου τελείωσε, έπρεπε να έχεις πάρει άλλη πριν σου τελειώσει. Σου είχαμε τονίσει δεκάδες φορές την ευθύνη που αναλαμβάνεις.

Συμφωνώ με αυτό που λες ότι το "πρόβλημα" που διέγνωσαν νωρίτερα δεν είναι τόσο σοβαρό. Προσωπικά δεν μπόρεσα να εντοπίσω καθόλου πρόβλημα. Τα μικρά πουλάκια στέκονται πολλές φορές κάπως άτσαλα. Φρόντισε να μην πατάει καθόλου σε λείες ή γλιστερές επιφάνειες και να έχει πάντα κομματάκια ξύλου ή πετσέτα ως υπόστρωμα. Ακόμη καλύτερα θα ήταν πετσέτα με πριονίδι απο πάνω.
 
θα ευχαριστησω τους διαχειριστες του φορουμ που με ανεχτηκαν για οσο χρονικο διαστημα ημουν κι εγω μελος και θα παρακαλεσω οπως με διαγραψετε απο το πολυ καλο και χρησιμο φορουμ σας.σας ευχαριστω πολυ.
πως η απορία ενός μικρού κοριτσιού για να μεγαλώσει σωστά το πουλάκι της, γίνεται εργαλείο επίδειξης γνώσεων και με άσχημο τρόπο, από έναν εκτροφέα..ίσως αν η μαρία το είχε αγοράσει από εκείνον, να της είχε μιλήσει πιο ευγενικά..άλλο μιλάω για να βοηθήσω μια κατάσταση και άλλο για να διαφημιστώ..όταν μπήκε στο forum δεν διάβασε κανόνες ότι μπορεί να διαγραφει, γιατί απλά είχε την βιασύνη να μπει,ώστε να μαζέψει κόσμο για την σελίδα του-super market.

σημαινει πολυ απλα οτι η μαρια ειναι ΑΠΕΙΡΗ και αυτο συμπερενετε απο τις συνεχομενες ερωτησεις και τυχον προβληματα που της παρουσιαζοντε. Τα πραγματα ειναι ΑΠΛΑ αν ακολουθησει 2-3 συμβουλες το θεμα τελειωνει. Ειναι αδυνατον να μην πω απιθανο να αδειασει ο προλοβος ενος πουλιου μετα το ταισμα σε 45 λεπτα.
μα αν ηταν ΕΜΠΕΙΡΗ, δεν θα ρωταγε η κοπελα... Κανεις δεν γεννηθηκε εμπειρος.. Ολοι καπως ξεκινησαν.. Δεν ειναι ανευθυνη..ρωταει για να μαθει, οχι για να την μαλωσει ο καθενας και μαλιστα με αγενεια.. Και τοσο καιρο μετα το πουλακι ειναι μια χαρα αποτο βλεπω, αρα ακυρες οι κυνδινολογιες... Μαρια να σου ζησει ο μικρος και μην στεναχωριεσαι.. Ολα καλα :)

Πήρα... Πρισπαθησα να βάλω ταινία στα πόδια ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΌΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΚΆΝΩ ΚΆΤΙ ΑΛΛΟ[/Q αν θες βγαλε αλλη μια φοτο για να δουμε τα ποδαρακια του.. Αν και νομιζω οτι ειναι μια χαρα το μικρουλι σου.
 
κυριε mpampikos οταν εγω ημουν μελος του petbirds εσυ δεν ηξερες οτι υπαρχουν παπαγαλοι στη φυση. Μερικοι απο εσας νομιζετε οτι με το να κρινετε καποιον κανετε κατι σπουδαιο. Ομως οταν κρινεις καποιον να περιμενεις και την απαντηση του. Εγω αγαπητε μου πανεξυπνε δεν ειμαι στο φορουμ για να πουλησω τιποτα ουτε να μαζεψω κανεναν. Εχω δικους μου χωρους που απαριθμουν κατι παραπανω απο 7000 ατομα. Κι εκει παλι ποτε δεν εχω βαλει αγγελια πωλησης. Οσο αφορα την μικρη που αμεσως καποιοι απο εσας βιαστηκατε να με κατηγορισετε σου λεω τα εξης. Ποτε δεν υπηρχε περιπτωση να πουλησω σε ενα μικρο παιδι καποιο πουλι και μαλιστα μωρο. Εδω εχουμε να κανουμε οχι μονο με ενα παιδι αλλα και με ενα αδυναμο χαρακτηρα που δεν εχει καποια σταθεροτητα στην γνωμη του. Ακουει οτι του πει ο καθε ασχετος και δεν μπαινει στον κοπο να ψαξει λιγο μονη της. Μερικοι απο εσας εδω μεσα το πεζετε ειδικοι αλλα δεν ξερετε που πανε τα 4. Ουτε καν εχετε δει τετοια περιπτωση σαν της μικρης με το ανοιγμα των ποδιων. Ομως εκφερετε και αποψη. Δεν γνωριζετε ομως οτι με την σταση σας αυτη κανετε κακο και στο πουλι και στην μικρη. Το μονο που σας ενδιαφερει ειναι να θελετε να μου την πητε εμενα να βγητε απο πανω για να μπορεσετε να φτιαξετε ισχυρο πριφιλ εδω στο φορουμ.λυπαμε πολυ αλλα ειστε για πολλα γελια.στο εξης να ξερετε οποιος απο εσας ξανα αναφερθει στο ατομο μου θα περνει και την καταλληλη απαντηση. Αφου ετσι σας αρεσει ετσι θα το κανω απο εδω και περα. Και τωρα που σου απαντησα εδω ειμαι σε περιμενω για το επομενο στολισμα κυριε mpampikos.
 
οποιος απο εσας ξανα αναφερθει στο ατομο μου θα περνει και την καταλληλη απαντηση. Αφου ετσι σας αρεσει ετσι θα το κανω απο εδω και περα
έτσι πρέπει να γίνεται πάντα! Να δίνουμε την κατάλληλη απάντηση! Εσύ όμως "κατάλληλη" εννοείς την προσβλητική απάντηση... Τι να πω... Ο ένας (mpampikos) φτιαχνει σενάρια επιστημονικής φαντασίας και ο άλλος(tzavegio) τον απειλεί πως θα τον βρίσει...
Τι να σας πω ρε παιδιά... μεγάλοι άνθρωποι είστε και κάνετε να μην πω πως... ενα μικρό κορίτσι όπως όλα τα παιδιά τους κόσμου ήθελε ένα κατοικίδιο αλλα δείχνοντας ωριμότητα όπως λίγα παιδιά δεν αρκέστηκε μονο στις πληροφορίες που είχε απο τον πωλητή αλλα θέλησε να ρωτήσει την παρέα του Pet birds πιστεύοντας πως θα βρει χρήσιμες συμβουλές και αντί αυτού βρίσκει τους μεγαλύτερους απο αυτήν που ήθελε να συμβουλευτεί να μαλώνουν σαν μωρά !
Τι να σας πω... ΠΑΡΑΚΑΛΏ να μην ξαναγραφτεί στο συγκεκριμένο θέμα καμιά άλλη διαφωνία μεταξύ σας και να βρείτε απο κοινού μια λύση στο πρόβλημα της κοπέλας!
 
εσυ παλληκαρι μου μην πεταγεσε και μην ανακατευεσε. Ειναι πολυ ευκολο να δινει ο καθενας συμβουλες ξερει δεν ξερει. Νομιζει οτι αφου θα πει κατι θα κερδισει ποντους στα ματια των αλλων. Ομως η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ. Ολοι εχουν γινει πολυξεροι,ξερουν τα παντα για ολα τα θεματα.λενε λενε αρλουμπες χωρις καμια ουσια. Και φυσικα οσοι δεν γνωριζουν πατανε και like. Εδω προσπαθουμε να βοηθησουμε ενα μικρο παιδι και βρισκουμε και τον μπελα μας απο πανω απο καποιους ανεγκαιφαλους. Τους τα διχνεις με φωτογραφικο υλικο ξεκαθαρα και επιμενουν να αντιδρουν. Δεν εχουν δει ποτε απο κοντα τετοια περιπτωση αλλα συμβουλευουν μονο και μονο να βγω εγω οτι δεν γνωριζω.λες και ειχα καμια ορεξη να κανω αντιπαραθεση με οποιον δηποτε. (και κατι αλλο δεν απειλησα να βρισω κανεναν.)
 
Γεια σας! Κύριε Γιώργο εγώ νομίζω θα πουλουσατε σας είχα ρωτήσει για μωρακι.. Και θα μου το πουλουσατε 20 ημερών ! Και απτη στιγμή που δε με ξέρετε μη με προσβαλετε έτσι! Δε χρειάζεται να απαντησετε πάλι σε κάποια απόρροια μου! Και επιτέλους σταματηστε να τσακωνεστε εδώ.. !
 
Μετα από το σοου να και μια φωτογραφία του μωρό σήμερα πήγαμε βολτιτσα στο πάρκο. 😛 Επίσης Κύριε Γιώργο αποτι βλέπετε μια χαρά είναι.. Δεν γίνεται να είμαι ΤΟΟΟΣΟ ανευθυνη πια και να είναι μια χαρά και να μεγαλώνει! Οπότε ας σταματησουμε εδω... υπάρχουν μελοι που θέλουν να βλέπουν την πρόοδο του και όχι τους τσακωμους.. μπορείτε να τσακωνεστε και με μυνηματα αν είναι τόσο μεγάλη ανάγκη! IMG_20150711_103653.webp

IMG_20150711_103806.webp IMG_20150711_103740.webp IMG_20150711_103806.webp
 
θα περνει και την καταλληλη απαντηση. Αφου ετσι σας αρεσει ετσι θα το κανω απο εδω και περα. Και τωρα που σου απαντησα εδω ειμαι σε περιμενω για το επομενο στολισμα κυριε mpampikos.
Τους περισσότερους από εμάς μας αρέσει να συζητάμε. Υπάρχουν όντως κάποιοι που δεν είναι ικανοί να συμμετέχουν με αξιοπρέπεια σε μια συζήτηση. Επειδή όμως υπάρχουν και πολλοί συνομιλητές με αξιοπρέπεια, όποιος συνεχίσει να αποκαλεί τους άλλους γελοίους ή να τους προσβάλει με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, δεν θα παίρνει την κατάλληλη απάντηση αλλά θα παίρνει δρόμο χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στον tzavegio αλλά σε οποιονδήποτε συνεχίσει αυτό το βιολί. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτεί το χώρο για να συζητήσετε σαν άνθρωποι. Είναι τελευταία προειδοποίηση.
 
εσυ παλληκαρι μου μην πεταγεσε και μην ανακατευεσε
θα ρωτήσω κιόλας για να γράψω την άποψή μου; δεν το ξερα!


Τέλος πάντων όμως φτάνουν αυτά...

Κύριε Γιώργο (tzavegio) μπορείτε να πείτε στην κοπέλα την γνώμη σας; (αν πρέπει να το ξαναβάλει το αφρολέξ , κάποιο κόλπο ίσος για να μην το βγάζει κτλ) για να ξαναμπούμε στο θέμα
 
Ταποδαρακια πλέον είναι μια χαρά όταν κάθεται στο ξυλακι είναι πολύ κοντά το ένα με το άλλο κανονικοτατα
 
Κάθε άποψη είναι σεβαστή και αξιολογείται αν βοήθησε στο άμεσο μέλλον...
Όταν μάλιστα η άποψη αυτή προέρχεται από κάποιο άτομο που έχει δώσει πολύχρονες εκτροφικές εξετάσεις είναι και απαραίτητη.
Επί της ουσίας Γιώργο @tzavegio κανείς δεν διαφωνεί με την άποψή σου... Τη χρειαζόμαστε.
Η διαφωνία είναι στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τη βοήθεια αυτή.
Εθελοντικά λοιπόν προσφέρει όποιος θέλει.. ότι μπορεί... άκριτα μέχρι να λήξη το θέμα και να δούμε (αν μπορέσουμε) το σωστό και το λάθος...
Έτσι θα μάθουμε όλοι.. και αυτοί που δεν ξέρουν και αυτοί που ξέρουν και αυτοί που νομίζουν πως ξέρουν. Γιατί και πάλι σωστά έγραψες. Πως
η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ.
Αν θέλεις λοιπόν να βοηθήσεις όλους εμάς να μάθουμε ... Να το κάνεις.
Για μένα όλοι χρειάζονται, κανείς δεν περισσεύει.. όπως και κανείς δεν είναι αναντικατάστατος.
 
λοιπον κυριοι διαχειριστες. Την συντεχνιακη υποστηριξη μεταξυ σας μπορειτε να την κανετε οσες φορες θελετε. Ομως δεν ειναι ολα τα μελη ιδια. Καποια γνωριζουν την τακτικη σας. Ο μισαλουρης αφου εκανε λαθος διαγνωση διοτι δεν εχει ιδεα απο παπαγαλους ουτε εχει δει ποτε στην πραγματικοτητα τετοιο προβλημα μετα δεν ηθελε να παραδεχτει οτι το πουλι εχει προβλημα και επιμενει στην αποψη του μην και χασει ποντους απο την ανιδεοτητα της απαντησης. Ακολουθησε και αλλος διαχειριστης ο φοιβος που ουτε κι αυτος διεγνωσε προβλημα. Και φυσικα ο αρχη διαχειαχειριστης ο σταυρος θα πρεπει συντεχνιακα να υυποστηριξει τους αλλους διασχειριστες και οχι να πει οτι οντως εχουν θεμα τα ποδια του πουλιου. Δεστε στη τωρινη φωτο τα ποδια που δεν εχουν προβλημα και νοιωστε ευτυχεις που το διαγνωσατε. Απο εκει και περα διαβασαμε διαφορα μαργαριταργια του τυπου βαλε λαστιχακι απο μαλια βγαλτω γιατι δεν το θελει και αλλα πολλα. Οσο για την μαρια. Οντως μου ζητησες να σου δωσω και φυσικα δεν σου εδωσα. Το ποσο υπευθυνη εισαι το λεει μονο μια φραση δεν ειχες κρεμα να το ταισεις και ρωταγες για φρυγανιες και αυγα. Αυτο τα λεει ολα. Δεν θελετε κυριοι της διαχειρισης ανθρωπους να βοηθανε μαλλον θελετε ασχετους να ρωτανε και εσεις να πουλατε μουρη για να κτυζετε προφιλ εδω μεσα. Γι αυτο μολις ειδατε οτι ηρθα εγω που ισως να ξερω κατι αμεσως πεσατε να με φατε. Ομως εγω δεν ειμαι απο τα ευκολα παιδακια που εχετε μαθει να διαχειριζεστε. Αυτα ειχα να σας γραψω και δεν θα ασχοληθω ξανα μαζι σας εκτος αν εσεις το συνεχιζετε.
 
Εντάξει τι να πω πιο προσβλητικος δε μπορείτε να γίνετε! Και όχι μόνο προς εμένα αλλά προς όλους εδώ! Ντροπή σας.. Και αν σας είναι εύκολο μην ξαναγραψετε τίποτα εδώ γιατί πλέον ο τίτλος του θέματος πρέπει να αλλάξει σε " τσακωμος" έτσι που έγινε.
 
δεστε την τωρινη φωτο και απολαυστε την διαγνωση σας

.3.webp

μαρια να μαθεις στην ζωη σου να μην ευχαριστιεσαι με τα καλα σχολια αλλα να κοιτας τα αρνητικα για να διορθωθεις. Ειναι πολυ ευκολο να χαιδευουμε αυτια ομως δεν βγαινει με το χαιδεμα αποτελεσμα
 
λοιπον κυριοι διαχειριστες. Την συντεχνιακη υποστηριξη μεταξυ σας μπορειτε να την κανετε οσες φορες θελετε. Ομως δεν ειναι ολα τα μελη ιδια. Καποια γνωριζουν την τακτικη σας. Ο μισαλουρης αφου εκανε λαθος διαγνωση διοτι δεν εχει ιδεα απο παπαγαλους ουτε εχει δει ποτε στην πραγματικοτητα τετοιο προβλημα μετα δεν ηθελε να παραδεχτει οτι το πουλι εχει προβλημα και επιμενει στην αποψη του μην και χασει ποντους απο την ανιδεοτητα της απαντησης. Ακολουθησε και αλλος διαχειριστης ο φοιβος που ουτε κι αυτος διεγνωσε προβλημα. Και φυσικα ο αρχη διαχειαχειριστης ο σταυρος θα πρεπει συντεχνιακα να υυποστηριξει τους αλλους διασχειριστες και οχι να πει οτι οντως εχουν θεμα τα ποδια του πουλιου. Δεστε στη τωρινη φωτο τα ποδια που δεν εχουν προβλημα και νοιωστε ευτυχεις που το διαγνωσατε. Απο εκει και περα διαβασαμε διαφορα μαργαριταργια του τυπου βαλε λαστιχακι απο μαλια βγαλτω γιατι δεν το θελει και αλλα πολλα. Οσο για την μαρια. Οντως μου ζητησες να σου δωσω και φυσικα δεν σου εδωσα. Το ποσο υπευθυνη εισαι το λεει μονο μια φραση δεν ειχες κρεμα να το ταισεις και ρωταγες για φρυγανιες και αυγα. Αυτο τα λεει ολα. Δεν θελετε κυριοι της διαχειρισης ανθρωπους να βοηθανε μαλλον θελετε ασχετους να ρωτανε και εσεις να πουλατε μουρη για να κτυζετε προφιλ εδω μεσα. Γι αυτο μολις ειδατε οτι ηρθα εγω που ισως να ξερω κατι αμεσως πεσατε να με φατε. Ομως εγω δεν ειμαι απο τα ευκολα παιδακια που εχετε μαθει να διαχειριζεστε. Αυτα ειχα να σας γραψω και δεν θα ασχοληθω ξανα μαζι σας εκτος αν εσεις το συνεχιζετε.
Ωραία, τώρα που κατατρόπωσες τη συντεχνία, κάνε μας τη χάρη σε παρακαλώ και σεβάσου τους κανόνες. Σταμάτα την επιθετική συμπεριφορά, δεν γίνεται να δείξουμε περισσότερη ανοχή για χάρη της συζήτησης.
 
Κατάσταση
Κλειστό.

Σχετικά θέματα

Back
Top