nikolkara
PB New Member
@misalouris παιδια εχει γεμισει το μπαλκονι μου εχω φυτα...τρομαξα κ γω για ψειρες,τελιακ πως αντιμετωπιζεται? ωστε να ναι ασφαλη και τα γατακια μου?
Η ψείρα των πτηνών (κόκκινη ψείρα) δεν παρασιτεί σε κανένα θηλαστικό και συνεπώς ούτε στις γάτες.. ούτε στον άνθρωπο... και αντιμετωπίζεται με τους τρόπους που η αρθρογραφία του petbird προτείνει και έχει καλύψεις σχεδόν απόλυτα@misalouris παιδια εχει γεμισει το μπαλκονι μου εχω φυτα...τρομαξα κ γω για ψειρες,τελιακ πως αντιμετωπιζεται? ωστε να ναι ασφαλη και τα γατακια μου?
Έκανα μια αναζήτηση και είδα ότι κυκλοφορούν σκευάσματα, ακόμα και βιολογικά, για καταπολέμηση και προστασία των φυτών. Το γράφω για όσους τα εντοπίσουν.@fortunatos πιστεύω τετρανυχος γιατί απλά είναι ολόιδιο με την πρωτη φωτογραφία του θεματοδότη.
[automerge]1681391428[/automerge]
Κ ολόιδιο με αυτό στο δεύτερο βίντεο του @misalouris στο ποστ #18.
Μην αποχαιρετάς τίποτα...απλά ρίξε φάρμακο. Κυκλοφορούν και "οικολογικά" παρασκευάσματα :Αποχαιρέτα τα παχύφυτα ή εάν έχεις κηπευτικά!
Είναι αραχνακια κόκκινα έχω κι εγώ ψεκασε με αροξολ και θα φύγουν ακόμα και με σκούπα κάθε μέραΠαιδια σημερα στο μπαλκονι μου ειδα ισως κ 50 κοκκινες ψειρες (αν καταφερω θα ανεβασω φωτο).πρωτη φορα ειδα .εδω που μενω εχει παρα πολλα πουλια ολων των ειδων πχ περιστερια καρακαξες σπουργιτια,αυτος ειναι ενας λογος που δεν βγαζω τα δικα μου εξω για πολυ κ παντα με επιβλεψη.Μετα το σημερινο δεν ξερω τι να κανω
Μιλάμε για μπαλκονι σωστά?υπάρχουν και αοσμα εντομοκτόνα χωρίς προωθητικό αεριο και δεν ψεκάζεις κοντά στα πουλια αλλά κάτω εκεί που είναι τα αραχνακια.και υπάρχουν και βιολογικά εντομοκτόνα όπως η διατομος γη που είναι εντελώς ακίνδυνο για όλα τα κατοικιδια@kostellou Elen το αεροξολ είναι τοξικό για τα πουλιά και τα σκοτώνει, σε περίπτωση που γίνεται χρήση του, τα πουλιά πρέπει να απουσιάζουν από τον χώρο
Σχετκά με το pinex, περιέχει μια χημική ουσία (δραστική ουσία) την περμεθρίνη (Permethrin 0,45%) η οποία σκοτώνει τις ψείρες.Ενδεχομένως να μην σκοτώνει κάποια ζωύφια αλλά να τα απωθεί.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας