Το καναρινι μου παρουσιασε ενα κοκκινο εξογκωμα στο αριστερο του ποδι. Μηπως γνωριζει καποιος τι μπορει να εχει. Εχω χορησει για μια εβδομαδα epithol κ fucidin (την fucidin επανω στο εξογκωμα)Παραθετω και φωτο:
τα πρηξιματα πιστευω οτι δημιουργουνται απο τσιμπηματα η χτυπηματα γενικαΠριν την χρηση της epithol ειχε πιο κοκκινα ποδια και απο το κατω μερος τον ποδιων ασπρες φολιδες,επισης παρατηρησα κανα 2 μικροσκοπικες μαυρες κουκιδες(μαλλον ακαρεα).Λετε το εξογκωμα να δημιουργηθηκε απο τα ακαρεα;Επισης στο πατο του κλουβιου εχω ψιλο πριονιδι. Μηπως να αντικαταστουσα αυτα τα πλαστικα κλαρακια με αλλα;Μηπως ειναι ακαταλληλα;
αυτες χρησιμοποιεις;Σας ευχαριστω πραγματικα ολες/ολους για τις πολυτιμες συμβουλες σας!Ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο οταν λεμε ισιες πατηθρες τι εννουμε;
κ γω προβληματιζομαι πανω σ αυτο, δημητρη.Τώρα για την χρήση η όχι σχάρας οι γνώμες διίστανται.
Γνώμη δικιά μου είναι ότι πρέπει να έχουμε σχάρες σε όλα τα κλούβια της οποίες θα της καθαρίζουμε τακτικότατα, είναι πολύ άσχημο εκεί που κάνουν την ανάγκη τους τα πουλιά να πατάνε η να σκαλίζουν και να τρώνε τους πεσμένους σπόρους.
ωραιες οι πατηθρες σου,Τελικα αντικατεστησα τα πλαστικα κλαδακια που μοιαζουν με κλαδι, με ισια. Ο λογος που τα παραθετω σε φωτο ειναι οτι να συγκεγκριμενα εκτος απο ισια(καλυτερο πατημα) ειναι οτι στο επανω μερος τους εχουν μια επιφανεια με υφη γυαλοχορτου τα οποια θα εμποδιζουν και την γρηγορη αναπτυξη των νυχιων.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας