Αναπαραγωγή Λάμπες θερμότητας για καναρίνια

Να σου πω, ένα "Η Οδύσσεια ενός πουλοκατατρεγμένου" δεν θα ήταν άσχημο θέμα :D
 
Καλο
μην χαλαμε και το θεμα του φιλου μας εδω που προσπαθει το καλυτερο για τα πουλακια του

Φιλε Θοδωρη σου ευχομαι να βρεις την καλυτερη λυση και να μας πεις και τα αποτελεσματα

ΜΦΧ
Πανος
 
Χα χα χα! Αν νομίζεις κανείς σας οτι με μια ντουλάπα δώρο στην γυναικα σας και μάλιστα αδεια θα καταφερετε να της κλείσετε το στόμα απο την γκρίνια, απατάστε οικτρά! Το μόνο που θα καταφέρει να της κλείσει προσωρινά το στόμα ή μάλλον τα μάτια για να κάνει οτι δεν βλέπει τα σπόρια που πέφτουν κάτω όλη την ώρα, είναι κανα δαχτυλιδάκι και μαλιστα όχι σαν αυτο που βαζετε στα καναρίνια! Τουλαχιστον μονόπετρο και έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!

Παρεπιπτόντως πολύ ευρηματική η κατασκευή σου φίλε Πάνο και πολύ έξυπνες οι ιδέες που προτείνεις!
 
κανε μια ντουλαπα με μπλε φιεζολ με ουπα (κολησετα με σιλικονη αφου πρωτα κανεις τις τρυπες με ζεστο σιδερο αναλογης διατομης) και βιδες και φυσικα καποιες τρυπες για το σχετικο αερα οποτε το καλοκαιρι το χαλας και το χειμωνα το ξαναφτιαχνεις λογω χωρου(μπαλκονι).
θα εχεις σταθερη θερμοκρασια και αν εχει 5 εσυ θα εχεις τουλαχιστον 10 και αν θελεις και παραπανω τοτε βαζεις μπουκαλια απο αναψυκτικο 1 1/2 λιτρου με καυτο νερο και κλεινεις
 
Εγω παντως θα δοκιμαζα κατι αλλο. Μπορεις μηπως να βαλεις στο πισω μερος των κλουβιων δηλ. στην πλατη της κατασκευης σου ενα θερμαινομενο μαξιλαρι η μικρη θερμαινομενη κουβερτα και να αναβει μονο του με εναν αισθητηρα θερμοκρασιας.Φυσικα πρεπει αυτο να ειναι στερεωμενο πανω σε μπλε μονωτικη πλακα (πατωματος που ειναι και πιο σκληρη) για να μην εχεις απωλεια θερμοκρασιας προς την αντιθετη μερια.Φανταζομαι τα πουλια οταν εχει πολυ κρυο θα κουρνιαζουν κοντα στην πλατη που θα ειναι πιο ζεστα. Τα κλουβια μπορεις να τα σκεπασεις για καλλιτερη μονωση με πλαστικο που εχει φουσκαλες αερα μεσα.

Φιλικα Γιαννης
 
Να δωσω και μερικες παραπανω πληροφοριες σχετικα, τα θερμαινομενα κουβερτακια υπαρχουν και σε αδιαβροχα και εχουν σχετικα μικρη καταναλωση (αν θυμαμαι καλα).
Το πλαστικο με τις μικρες φουσκες αερα το πουλανε με το μετρο (είναι ρολο) σε μαγαζια με ειδη συσκευασιας. Δεν αντεχει στον ηλιο το καλοκαιρι, είναι δηλ για μια σαιζον. Το εχω δει να το χρησιμοποιουν σαν μονωση σε θερμοκηπια στην Γερμανια, τα τυλιγουν εξωτερικα με το πλαστικο αυτο σε υψος δυο μετρων.

Φιλικα Γιαννης
 
Επισης μην ξεχνας την αυξηση της ΔΕΗ οποτε ενα καλο δωρακι στην γυναικα θα σου ερθει πιο οικονομικα

ΜΦΧ
Πανος
Ακυρο οι λαμπες ηρθε ο χιονιας

Η αναπαραγωγικη χρονια ειναι προσφορα του HONDOS CENTER. Τα πουλια βρηκαν την θεση τους.Ζεσταθηκε το κοκκαλακι τους πανω στην ώρα και αρχισαν οι επιθυμιές τους...
 
Τη έγινε πως ζεστάθηκαν τα πουλάκια; Που τα έβαλες τελικά; Το πήρες τελικά το μονόπετρο; ( φυσικά συμφωνώ με την Georgina) δεν νομίζω να την γλύτωσες ετσι απλά.:68:
:) Αλεξία
 
Βρισκονται μεσα. Δε καταλαβες το τελευταιο μου μηνυμα. Θελω να πω οτι συναντησα και τον συμπολιτη και νεο μελος του φορουμ Σωτηρη.Αφου ειδα τα πουλια του απο φωτογραφιες ασχολειται περισσοτερο με red mosaic μου ειπε τι κανει αυτος το χειμωνα. Περιττο να πω οτι ο συνεργειο του ειναι η χαρα των φτερωτων. Επαθα την πλακα μου με την ποικιλια και την ποσοτητα πουλιων που φροντιζει. Τελος παντων εχει φτιαξει μια κατασκευη απο νοβοπαν κατι σαν ντουλαπα μεσα στην οποια αν καταλαβα καλα βαζει τα κλουβια τη νυχτα. Στην προσοψη εχει ναιλον και η κατασκευη ειναι ντιμενη εσωτερικα με φελιζολ. Ετσι εχει ολο το χρονο τα πουλια στο μπαλκονι. Δεν εχει χασει πουλι απο το κρυο. Κατι τετοιο σκεφτομαι να κανω για του χρονου το χειμωνα που θα μεγαλωσει λιγο και πληθυσμος των μαλινουα.Αλλα στο εσωτερικο θα το ντυσω με μονωτικο υλικο εκεινο το μπλε που βαζουν στις οικοδομες.
 
Back
Top