Πωωω! Και μαζι κ χωρια; Μαρτυριο βρε για τα μικρα, αν δεν ζησουν τωρα τον ερωτα τους, πότε μου λες; Εγω βλεπω την δικια μου να προσπαθει να φτιαξει φωλιά κ ματωνει η καρδια μου! ☹
:)Μα δεν υπάρχει έρωτας Τάκη μου! Τουλάχιστον όχι αμοιβαίος
Ο μεν Πέπερ όλο τον χρόνο ταΐζει... Πορτοκάλια, μήλα, σακούλες, φλυτζάνια, μπουκάλια και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς (
εκτός της Λήδας). Τον είδα λοιπόν έτσι στα καλά καθούμενα να προσπαθεί ν΄ανέβει πάνω της, ενώ σκοτώνονταν επειδή εκείνη δεν ήθελε.
Αν κάποιος δεν έχει ζήσει τους τσακωμούς που είναι ικανοί να κάνουν αυτοί οι... Κοντορεβυθούληδες, δεν μπορεί να φανταστεί το τι μπορούν να κάνουν! Άνετα κατασπαράζουν ο ένας τον άλλον σε δευτερόλεπτα!
Και κάτι άλλο...
Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα (πριν ξεκινήσω να τους φιλοξενώ και τουλάχιστον μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου),
έχω αναλάβει υποχρεώσεις οι οποίες δεν μου αφήνουν ελεύθερο χρόνο ν΄ασχοληθώ μαζί τους (υπό κανονικές συνθήκες, πόσο μάλλον σε γέννες-αυγά-μωρά, κάτι που ούτως ή άλλως δεν ήθελα εξ΄αρχής), όσο κρίνω πως χρειάζεται (δηλ) και όπως έκανα με όλα τα πουλιά ή ζώα που μοιραζόμουν την ίδια στέγη...
Πραγματικά λοιπόν αισθάνομαι πως κάνω το καλύτερο γι αυτά, αλλά και για όλους μας:D
59Χ41Χ38ύψος
Δεν αγόρασα την μεγαλύτερη, δεν θα μπορούσαμε να ταξιδέψουμε, θα έπρεπε να έχω
φορτηγό! Ακόμη και αυτή πιάνει σχεδόν τα 2/3 στο πίσω κάθισμα (τζιπ).
Η μεγάλη μπορεί να αξιοποιηθεί μόνο ως μόνιμη-σταθερή σε σπίτι.
Υπέροχη Σίσσυ μου,έχω ξεσκονισει όλα τα ποστ σου
περίμενα πως και πως να γράψεις για τα μικρά Ζουζουνακια σου
️️️
έμαθα πολλά μέσα από την καθημερινότητα σας!
Με κάνεις τόσο χαρούμενη Βάσω μου! Αυτός είναι και ο στόχος, γράφοντας ή φωτογραφίζοντας την καθημερινότητα τους-μας
Σ΄ευχαριστώ πολύ Αμβρόσιε για την πάντα καλοπροαίρετη διάθεση και τα καλά λόγια σου λόγια!
Η αλήθεια είναι πως μ΄έχει ☹προβληματίσει το ότι δεν μπορώ να τους αφιερώσω χρόνο!Ο Πέπερ κυρίως, (ως ταϊσμένος) αλλά και η Λήδα (ως ένα πολύ ήρεμο πουλάκι) έχουν ανάγκες που αναγκαστικά δεν μπορώ να τους παρέχω, λόγω έλλειψης χρόνου...