Γενικά Λατρεμένοι μου γείτονες

Το εξωτερικούς χώρους μάλλον αναφέρεται σε πολλά πουλιά που κάνουν φασαρία και ενοχλούν.
Κελαηδάνε τα καημένα, τι πιο όμορφο από το να κάθεσαι στο μπαλκόνι σου, να πίνεις τον καφέ σου και τα καναρινάκια σου να σου τραγουδούν. Πάντως εμένα στο μπαλκόνι μου γίνεται πανηγύρι! Διασκεδάζω δωρεάν και τους όντως λατρεμένους μου γείτονες!
 
μια είπε ότι έχει αλεργια στα πουλιά.
Και τι δουλειά έχει στο σπίτι το δικό σου; Δηλαδή αν εσύ (χτύπα ξύλο) πάθεις μια ιογενή εντερίτιδα θα κολλήσει; Έλεος, τι ζούμε!
 
Ισως προτιμανε να ακουνε τον θορυβο του δρομου εξω μονο. Αν ειναι να βγειτε εξω ολοι να σκοτωσετε οτι πεταει μην κελαηδαει και χαλασει η ηρεμια τους.
Σε αυτην που εχει αλεργια πες της πως αν την καλεσεις καμια μερα να μην ερθει και να κυκλοφορει με ολοσωμο κρανος.

Σου ευχομαι να ειναι μια καταιγιδα και να βγεις νικητης. Δυστυχως οι ανθρωποι ειναι γεματοι ζηλια για τους γυρω τους και οταν ειναι και πολλοι νομιζουν οτι εχουν και δικαιο. Δεν καταλαβαινουν ποσο μιζερη ειναι η ζωη τους. Ο χωρος που τα εχεις σιγουρα ειναι πολυ καλυτερος και πιο καθαρος απο τα σπιτια τους.
 
Τι θα γίνει πρακτικά; Θα τους ανοίξει η γυναίκα σου μόνη της πριν επιστρέψεις; Μήπως πρέπει να ζητήσεις να είσαι παρών; Επειδή δεν ξέρεις τι και πως και επειδή στην χώρα μας όλα λειτουργούν μέσω γνωριμιών, σε καμία περίπτωση να μην είναι μόνη της, να ζητήσει παρουσία τρίτων ατόμων, δικηγόρου ή φιλοζωικής ή έστω μαρτύρων.
Γιατί πολλές φορές άντε να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας.

Πολυ σωστα, γιατι εσυ ειχες παει απο την νομαρχία και ειχες μιλήσει μαζί τους. Πιστευω πως αλλιως θα το χειριστείτε αν εισαι και εσυ παρών.
 
Στο σπίτι σου, δικαίωμα σου, να κανείς ότι θέλεις...
Δυστυχώς για την συγκεκριμένη αλλά ευτυχώς για χιλιάδες άλλες περιπτώσεις και σε ότι αφορά τα ζώα... αυτό δεν ισχύει.
 
Κελαηδάνε τα καημένα, τι πιο όμορφο από το να κάθεσαι στο μπαλκόνι σου, να πίνεις τον καφέ σου και τα καναρινάκια σου να σου τραγουδούν. Πάντως εμένα στο μπαλκόνι μου γίνεται πανηγύρι! Διασκεδάζω δωρεάν και τους όντως λατρεμένους μου γείτονες!
Εμένα η γειτόνισά το ευχαριστιέται περισσότερο κα απο εμένα! Κάθε μέρα με ρωτάει τι κάνουν, αν γέννησαν κτλ και σε όποιον κοινό γνωστό μιλάει λέει "αχ τι ωραία που κελαηδάνε τα καναρίνια του Γιωργάκη, σαν αηδόνια" κάθεται να τα ακούει και ηρεμεί και αμα καμιά φορά (όπως στην αναπαραγωγή) δεν κελαηδάνε με ρωτάει τι πάθανε :D
Ισως προτιμανε να ακουνε τον θορυβο του δρομου εξω μονο. Αν ειναι να βγειτε εξω ολοι να σκοτωσετε οτι πεταει μην κελαηδαει και χαλασει η ηρεμια τους.
πραγματικά... Ποιος μπορεί να προτιμά να ακούει τον πιτσιρικά με την τρύπια εξάτμιση παρά το κελάηδημα των πουλιών;
μια είπε ότι έχει αλεργια στα πουλιά.
ασε δράμα ζει η γυναίκα! Δεν κάθεται σε παγκάκια, δεν περνάει απο το σύνταγμα δεν πατάει μς τα παπούτσια της στο δρόμο... Τα άτιμα τα περιστέρια της κάνανε την ζωή κόλαση 😀😛
 
Δεν καταλαβαινουν ποσο μιζερη ειναι η ζωη τους. Ο χωρος που τα εχεις σιγουρα ειναι πολυ καλυτερος και πιο καθαρος απο τα σπιτια τους.
... Ουπς,τώρα μιλάμε σωστά! Που υπογράφουμε; Συμφωνώ και επαυξάνω!
Σταμάτη, γράψτους εκεί που ξέρεις και ξέρουμε όλοι.. Και άμα θες,έρχομαι μια βόλτα να τους τα πώ ένα χεράκι.. Από την καλή και την ανάποδη! Παιδιά.. Τι λέτε 😉
παίρνουμε όλοι από ένα καναρίνι σε κλουβί, να πάμε στο σπίτι του Σταμάτη, για συμπαράσταση; Μόλις μας δουν όλους μαζί..άραγε δεν θα ντραπούν καθόλου;😡
θα φέρω και την κάμερα.. Να τους γράψω και θα στείλω το βιντεάκι στο nickelodeon.. Τέτοιοι καραγκιόζηδες που είναι!:D
 
Το αγαπημένο μου! Λαλαλούψι
Και της κόρης μου! Που να της πω ότι σε λίγο καιρό θα βλέπει και μας με τα κλουβιά μας και τα καναρίνια μας κατασκηνωμενους στη γειτονιά του Σταμάτη!
 
.. Ειλικρινά, αν μαζευτούμε, εγώ θα πάω μπροστά για να τους ψάλλω και τα 12 ευαγγέλια!🤬:D
η δράση προκαλεί αντίδραση, αλλά και στην αντίδραση των ανεγκέφαλων.. Επιβάλλεται να απαντούμε με δράση! Μόνο έτσι θα καταλάβουν..👍
 
Συγχαρητήρια για το χώρο που έχεις φτιάξει στα παιδιά σου (είμαι σίγουρη έτσι τα νιώθεις!) !

Δεν έχει ζωή ο κόσμος παιδί μου και ασχολείται με των άλλων.
Αυτό ακριβώς συμβαίνει στην Ελλάδα.. Δεν έχουν τι να κάνουν και ασχολούνται με τον καθένα... Ίσως να είναι και ζήλεια ποιος ξέρει...

Εύχομαι να ξεμπερδέψεις γρήγορα και να μην υπάρχουν παράπλευρες απώλειες γιατί οι Έλληνες δεν το έχουν σε πολύ να κάνουν κάτι δραστικό για να ησυχάσουν απ την "για εκείνους ηχορύπανση".. Οπότε προσοχή Σταμάτη!
 
Σας ευχαρηστω ολουσ για τα καλα σας λογια και για τα μηνυματα συμπαραστασεις.

12 του μηνα θα ερθουν για επιθεωρηση μετα απο επικοινωνια με τη γυναικα μου θα σας ενημερωσω για τα αποτελεσματα
 
Πως το είπε η κυρία; Έχει αλλεργία στα..."πουλιά"; Εμ, έτσι εξηγείται αδερφέ η ξινίλα και η συγκαμάρα της! Πες της να βάλει τάλκ, βοηθάει! Μην πω τίποτα πιο βαρύ και κοκκινίσουν τα τάμπλετ και τα λαπτοπ. Γράψε τους στα μεζέα σου και σου εύχομαι να ξεμπερδέψεις γρήγορα και ανώδυνα!
Υ. Γ καλά λέει ο λαός, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από έναν κακό γείτονα!
 
το καλο ειναι οτι για αυτους εγω ειμαι ο κακος ο γειτονας γιατι πηγα τελευταιος... (αγορα που την εκανα και γω σε ολη την Ελλαδα να εψαχνα τετοια περηπτωση δεν θα εβρησκα)
 
Back
Top