Αναπαραγωγή Λούγαρα τα πρώτα μικρά

Να μερικές φωτο από την μάνα στην φωλιά κ από τους νεοσσους (όσους φαινονται). Σε λίγες μέρες θα ανεάσω κ άλλες πολύ καλητερες.:D


Υ. Γ. Συγγνωμη για την κάκιστη ποιότητα της εικόνας αλλά δεν έβρισκα την ψηφιακή κ έτσι τοις τράβηξα από το κινητό.☹
 

Συνημμένα

  • DSC00120.webp
    DSC00120.webp
    22,3 KB · Προβολές: 212
  • DSC00121.webp
    DSC00121.webp
    21,9 KB · Προβολές: 196
  • DSC00122.webp
    DSC00122.webp
    18,9 KB · Προβολές: 188
  • DSC00123.webp
    DSC00123.webp
    20,3 KB · Προβολές: 163
Είναι απόλαυση να τα βλέπεις κι ας είναι και από κινητό. Υπέροχη και η μάνα και τα μικρά. Να τα χαίρεσαι.
 
Παιδιά τα μικρα θα μπορούσα να τα χτυπήσω με φωνές καρδερινάς, αηδονιού κ. Α. ή θα ήταν καλύτερο να παρουν τις φωνές του πατερα(αν κ θα προτιμούσα το πρωτο) κ αν μπορώ να τα χτυπήσω με αυτές τις φώνες πότε μου προτείνετε να αρχίσω την εκπαιδευση κ σε ποια΄από τα μικρά θα καταλάβω ότι πρέπει να το κάνω;
 
Ηλία τα λούγαρα δεν έχουν τις ικανότητες της καρδερίνας στη φωνή. Με ότι φωνές και να τα χτυπήσεις πάλι λούγαρο θα λένε. Τουλάχιστον εγώ δεν έχω ακούσει να λένε κάτι άλλο. Οι φωνές ισχύουν για καρδερίνες περισσότερο οι οποίες έχουν την ικανότητα να μιμούνται φωνές, και φυσικά το ίδιο και τα καρδερινοκάναρα.
 
Από όσο ξέρω από αυτά που είχα κατά καιρούς όχι. Για αυτό προτιμούνται άλλωστε και καρδερίνες ή φλώροι από τα ιθαγενή. Για το κελάηδησμά τους.
 
Να σου ζησουν φιλε μου τα πουλακια και τα ματια σου 14. Οπως και δηποτε πρεπει να της βγαλεις τα νηματα απο τα ποδια γιατι υπαρχει κινδυνος να χασει τα δαχτυλα της γιατι δεν περναει το αιμα και σιγα σιγα τραβωντας τα τα σφιγγει περισσοτερο. Οσο για φωνες μπορει να σηκωσει φωνες αλλα δεν υπαρχει λογος γιατι το πουλι ειναι αυτο που ειναι εχει δικες του φωνες οποτε πρεπει να το σεβαστουμε. Τελος τα πουλια αρχιζουν να μαθαινουν φωνες απο την μερα που γεννιουνται καποιοι λενε και μεσα απο το αυγο αλλα δεν συμφωνω με αυτο. Να σου ζησουν και παλι!Για να μαθουν να κελαηδανε πιο καλα καλο θα ηταν να ειναι το καθενα μονο του στο κλουβι για να μην ενοχλειται απο τα αλλα! Αυτα απο μενα!
 
Ηλια να σου ζησουν τα μικρα και πολυ ωραια φωλια! Ενοειται μην βγαλεις τιποτα για να φαινονται καλητερα. Οι φωτογραφιες σου ειναι πιο καλες ετσι νομιζω .
Συγχαρητηρια και παλι.
 
Back
Top