Αναπαραγωγή Μήπως δεν ταιριάζουν η μήπως δεν είναι πυρωμένη η θυληκιά;

Όλοι δίκιο έχουν όπως λες, αλλά που να το βρουν.; Εσύ εκεί...
Παναγιωτα δεν καταλαβαιμω τι εννοεις... Δεν εβαλα το αρρωστο πουλακι για αναπαραγωγη αλλα ενα αλλο αρσενικο καναρινι.. Αν αυτο θελεις να πεις. Το οτι βιαζομαι και ανυπομονω εχεις απολυτο δικιο(το ξαναλεω αλλη μια φορα).
Φιλικα ραφαηλ 🙂
 
Το οτι βιαζομαι και ανυπομονω εχεις απολυτο δικιο(το ξαναλεω αλλη μια φορα).
Ακριβώς αυτό εννοώ Ραφαήλ. Από την αρχή σου λέμε υπομονή και στο τέλος θα βγεις κερδισμένος.
 
Ωραια υπομονη λοιπον. Θα ηθελα να ρωτησω μια τελευταια ερωτηση:αν φτιαξει φωλια η καναρα και ειναι ετοιμοι αν ο αρσενικος δεν ειναι θα γινει τιποτα;
 
Ωραια υπομονη λοιπον. Θα ηθελα να ρωτησω μια τελευταια ερωτηση:αν φτιαξει φωλια η καναρα και ειναι ετοιμοι αν ο αρσενικος δεν ειναι θα γινει τιποτα;
Αν με το έτοιμοι, εννοείς έτοιμη, για τη φωλιά ή για την κανάρα, τότε αν ο αρσενικός ειναι ανέτοιμος, θα έχεις και σειρά άσπορα αυγά. Αν εννοείς κάτι άλλο, κάνε κάποιο σχόλιο, ώστε να μπορούμε να καταλάβουμε και να απαντήσουμε.
 
Ωραια υπομονη λοιπον
Αυτό δεν είναι υπομονή Ραφαήλ. Υπομονή είναι να κάνεις αυτό που πρέπει, να αφήσεις μετά τα πουλιά στην ησυχία τους και να μας ρωτάς μόνο όταν υπάρχει πρόβλημα. Χωρίς "αν".

Στο πρώτο σε έχουν καθοδηγήσει τα παιδιά και με το παραπάνω. Το δεύτερο πρέπει να βρεις τρόπο να το κάνεις, διαφορετικά θα αποτύχει η αναπαραγωγή και στο τρίτο, εφόσον υπάρξει πρόβλημα που δεν το θέλει κανείς, θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε.

Μέχρι τότε και για να περάσει δημιουργικά ο χρόνος, διάβασε με προσοχή τα άρθρα της αναπαραγωγής. Όλα αυτά που ρωτάς απαντώνται εκεί μέσα. Μην απασχολείς άλλο το φόρουμ σε παρακαλώ, όταν δεν υπάρχει πραγματικός λόγος.
 
Ενταξει το πηρα πανω μου απο την ανυπομινισια και τη λαχταρα μου οφειλω να ομολογησω, σημερα ο αρσενικος μου κοιτουσε συνεχως κατω απο το χωρισμα και προσπαθουσε αν ειδα καλα να περασει απο κατω του... Να τα ενωσω 🙂
 
σημερα ο αρσενικος μου κοιτουσε συνεχως κατω απο το χωρισμα και προσπαθουσε αν ειδα καλα να περασει απο κατω του...
Όταν κάτι θέλουμε να το πιστέψουμε, παίρνουμε μια συμπεριφορά και την επεξηγούμε/ερμηνεύουμε όπως εμείς θέλουμε. Το ίδιο κάνεις και εσύ. Το καναρίνι προφανώς το κάνει από περιέργεια. Δεν σημαίνει πως είναι πυρμωένο ή πως θέλει να ζευγαρώσει. Σου έχω γράψει 2-3 φορές τα δείγματα που δείχνουν πως ένα καναρίνί είναι πυρωμένο και έτοιμο να ζευγρώσει. Αλλά προφανώς το χρόνο μου χάνω και τσάμπα τα γράφω οπότε δε θα επαναληφθώ για άλλη μια φορά και απλά θα σου πω πως βιάζεσαι.
 
Φίλε μου καταρχάς μην βιάζεσαι και μην αγχώνεσαι, επειδή η αναπαραγωγή από άποψη όλων υποθέτω χρειάζεται μεγάλη υπομονή χωρίς βιασύνη διαφορετικά τα πουλάκια θα στρεσαριστουν περισσότερο καθαυτό μόνο καλά αποτελέσματα δεν μπορεί να έχει. Θα σου πρότεινα να αφήσεις με χώρισμα τα πουλιά μέχρι να δεις σημάδι ετοιμότητας. Μεχρι τότε υπομονή... Και εύχομαι καλα ζευγαρώματα!
 

Σχετικά θέματα

Back
Top