Φροντίδα Μήπως ο Μονκ μου θέλει παρέα;

καλησπερα ομαδα! θελω τα φωτα σασ ειχα 7 παπαγαλους παρεα στο μικρο μου μονκακι δεν δειχνει κανενα σημαδι ασθενιας παραειναι ησυχος εδω και κατι εβδομαδεσ και εχω αρχισει και ανυσηχω μηπωσ θλει παρεα επισησ δεν μιλαει ειναι 1.5 ετων ψυθυριζει μονο εχουμε καλεσ σχεσεισ αλλα εναι πολυ ησθχοσ ουτε κραζει γενικα ομωσ δεν εκραζε και πολυ

Γεια σου Κατερίνα.
Η αλήθεια είναι ότι το μήνυμά σου δεν μου είναι σαφές. Λες ότι είχες 7 παπαγάλους παρέα στο μικρό μονκ. Τώρα τι συμβαίνει; Δεν τους έχεις πια, κι αν ναι, τι απέγιναν; Τους έχεις και δεν του κάνουν παρέα;
Πες μας και την ηλικία του monk

Ναι με συνχωρεις σας πείρα μονότερμα είχα σύνολο 7 μαζί με το μονκ τα 6 ποιο μικρά είδη ήταν γέννες τα οποία εντελή έδωσα σε δικούς μου ανθρώπους… ο μικρός μου είναι 1,5 επίσης κάτι που παρατήρησα δεν ξέρω αν είναι κάτι αλλά κρύβεται πίσω από την κουρτίνα το βράδυ που πάμε για ύπνο να Σημειωθεί ότι είναι μόνιμα έξω δεν κλείνω την πόρτα του ποτέ όταν θέλει πάει μέσα είναι ο χώρος του δεν τον ενοχλούμε ουτε θα τον βγάλουμε έξω με το ζόρι

Η συμπεριφορα που αναφερεις δεν συνδεεται με την ελλειψη παρεας παντως.

Ωραία με τι συνδέεται?
Eιναι απλα μια συνηθεια του πουλιου,προφανως του αρεσει να κουρνιαζει εκει.
Εγω το μονο λαθος που βλεπω σε αυτο που περιγραφεις ειναι οτι δεν τηρειται ενα ωραριο ανατολης-δυσης για το πουλακι.

οπότε να το σκεπάζω ? Θα ήταν καλύτερα? Ευχαριστώ πολύ
Ναι με την δυση του ηλιου υα πρεπει να μπαινει στο κλουβι του και ειτε να βρισκεται σε καποιο ησυχο δωματιο ειτε αν δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα θα πρεπει να ειναι σκεπασμενο

Back