Γενικά Μήπως τελικά είναι θηλυκό το καναρίνι μου;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ariadnh
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Ariadnh

PB Known Member
Εγγραφή
1 Απρ 2014
Μηνύματα
3.046
Πόλη
Κύπρος
Αγορασα ενα αρσενικο καναρινι κοκκινο πριν λιγες μερες. Οταν το ειχα στο σπιτι ακουγε τα αλλα μου καναρινια που ειναι εξω και κελαηδουσε (οπως ενα αρσενικο καναρινι).. Το εβγαλα εξω και δεν το ξανα ακουσα να κελαηδα. Μπορει να μην ετυχε.. Ομως παρατηρησα σημερα και χθες πως ανταπροκρινεται στο κελαηδιμα ενος αρσενικου που βρισκεται απεναντι του. Οπως ενα θηλυκο καναρινι. Το ειδα και κρατουσε φτερο στο στομα του να πηγαινοερχεται στο κλουβι. Πολυ παραξενο. Εβγαλα βιαστικα φωτο για να σας στειλω μηπως ειναι θηλυκο. Αν και μου φαινεται αρσενικο εμενα αλλα δεν ξερω..
 

Συνημμένα

  • 01-download.webp
    01-download.webp
    3,5 KB · Προβολές: 0
  • 02-download.webp
    02-download.webp
    4,4 KB · Προβολές: 0
  • 03-download.webp
    03-download.webp
    3,1 KB · Προβολές: 0
  • 04-download.webp
    04-download.webp
    3,6 KB · Προβολές: 0
Εμένα μου κάνει για θηλυκό αλλά μπορεί να είναι και απυρωτο αρσενικό... Με σιγουριά δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν ξέρω... Δώσε νήμα και φωλιά αν τη στρώσει είναι θηλυκό! 😉
 
Αλικη, μην μου λες τετοια.. Ειναι κοκκινο, εχω δυο θηλυκιες και αυτο τ3 και ενα αρσενικο; Πως θα κανω δουλεια ετσι; Δεν ειναι ευθεια. Παει προς τα πανω .. Αλλα δεν ξερω με σιγουρια αν ειναι αρσενικο.. Ανταποκρινεται στο κελαηδισμα αλλου αρσενικου ομως
 
Το να ανταποκρινεται στο τραγούδι του άλλου αρσενικού με ένα τσιου τσιου δε λέει τίποτα.. Ίσα ίσα που μπορεί να είναι θηλυκό και να μιλάνε... 😛 δεν έχει τραγουδήσει ποτέ σαν αρσενικό; Πόσο καιρό το έχεις σπίτι σου;
 
Ειναι το πουλακι που σου ειπα οτι εφερα προσφατα.. Κελαηδισε ναι σαν αρσενικο, αλλα οχι ολοκληρο τραγουδι.. Δεν απαντα στο αλλο αρσενικο απλα βλεπω πως οταν του τραγουδα γατσονεται στο καγκελο και δειχνει πως θελει να παει κοντα του. Το αλλο αρσενικο, του τραγουδαει.. Αυτο με προβληματιζει.. Σημερα το ειδα να κρατα και φτερο στο στομα..

Το κελαηδιμα-τραγουδι δεν του εχω και πολυ εμπιστοσυνη. Το πρωτο μου καναρινι μου το χαρισα για αρσενικο, κελαηδουσε σαν αρσενικο.. Οχι ολοκληρο τραγουδι, αλλα εβγαζε ωραια μελωδια. Σαν αρσενικο..
 
Και εμένα για θηλυκό μου φαίνεται. Και τι πειράζει αν είναι θηλυκό; Θα έχει χαρέμι ο δικός σου... :D Πλάκα κάνω. Γερά πουλιά να είναι. Και τα θηλυκά κελαηδάνε, όχι τόσο όσο τα αρσενικά,την είχα πατήσει και εγώ μια φορά.
 
αρσενικο φουλ πυρωμενο ειναι λογικα, ποτε θηλυκο δεν ειναι ετσι ειτε πυρωμενο ειτε απυρωτο.. Το γεννητικο οργανο ειναι πρησμενο και η κλιση σχεδον καθετη στην κοιλια, οποτε..
 
Aρσενικο ειναι ναι, το οτι δεν τραγουδουσε κανονικα ειναι μεχρι να προσαρμοστει... Ξεχωριζει απο την υπολοιπη κοιλια και εχει και οδηγους μικρους και τριγυρω απο το μοριο.
*εκτος και αν φταει η φωτο απο την γωνια που ειναι τραβηγμενη...
 
Οι φωτο απο πανω βγήκαν.. Όπως το βλέπετε..

Μοιάζει με την πρωτη φωτο που εβαλε ο Νικος αλλά το μόριο του είναι πολύ φουσκομενο..

Δεστε ξανά τις φωτο και σκεφτείτε οτι το πουλί είναι γυρισμένο και είστε απο πανω και φύσατε για να δείτε τι φύλο είναι..
 
κι αρσενικο να ειναι τι πειραζει να ελκεται απο το αλλο αρσενικο; Πρωτη φορα το βλεπεις ή τελευταια; 😛 ασε που μερικες φορες εχουν μεγαλυτερες προοπτικες οι ενδιαμεσες καταστασεις, δεν ειδες χθες γιουροβιζιον; 😛
 
κι αρσενικο να ειναι τι πειραζει να ελκεται απο το αλλο αρσενικο; Πρωτη φορα το βλεπεις ή τελευταια; 😛 ασε που μερικες φορες εχουν μεγαλυτερες προοπτικες οι ενδιαμεσες καταστασεις, δεν ειδες χθες γιουροβιζιον; 😛


😀. Gay δεν με πειραζει να ειναι.. Τραβεστη δεν με πειραζει να ειναι.. Αλλα ντυμενη γυναικα με γενι παει πολυ.. Οσο ελαστικη μανα και να ειμαι :)
 
Αριάδνη, οι φωτογραφίες που ανέβασες δεν βοηθούν και πολύ για να μπορέσουμε να καταλάβουμε το φύλο του. Αν θέλεις κάποια στιγμή ανεβάσε μερικές φωτογραφίες στο πραγματικό τους μέγεθος ή αν δεν μπορέσεις, στειλε τες στο info [papaki] petbirds [teleia] gr για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε γιατί δυστυχώς με την εικόνα που βλέπω εγώ, πιστεύω πως είναι πολύ δύσκολο να βγάλει κανείς ασφαλή συμπεράσματα.
 
Οι φωτογραφιες μου ποτε δεν περνανε με την πρωτη οποτε χρησιμοποιω αυτο το προγραμμα.. Θα τις στειλω με αυτο το προγραμμα παλι χωρις να τις κοψω μηπως ειναι καλυτερα
 
Τις φωτο τις διαγραψα τελικα ☹. Αυριο αν δεν βρεχει θα βγαλω καλυτερη φωτο, θα βαλω νερο για να παρω δεξια και αριστερα τα φτερα για να μου πειτε την γνωμη σας.
 
😀. Gay δεν με πειραζει να ειναι.. Τραβεστη δεν με πειραζει να ειναι.. Αλλα ντυμενη γυναικα με γενι παει πολυ.. Οσο ελαστικη μανα και να ειμαι :)
Ε πες του ή το μαλλι να κοβει ή να ξυριζεται! Πως κανεις ετσι βρε παιδι μου;! 😛
 
Αν ειναι να συγχιζεσαι βαζε του παντελονι κ ας φοραει φουστανι στις επισημες εμφανισεις 😛 δεν ειναι κακο! 😉
 
Αν ειναι να συγχιζεσαι βαζε του παντελονι κ ας φοραει φουστανι στις επισημες εμφανισεις 😛 δεν ειναι κακο! 😉
Περα απο την πλακα υπαρχει πιθανοτητα να υπαρχουν ζωα ή πτηνα που ειναι gay; Μπορει να ακουγεται χαζο αλλα ειπα να ρωτησω.
 
Αριάδνη άμα ειναι θηλυκό και πανε όλα καλα μενα δικά μου τα μωρά, σου χαρίζω ενα δικό μου αρσενικό. Ετσι θα μαι και σιγουρη ότι θα περνάει πολυ καλα.
 
Back
Top