Αυτό που λέει ο Γιάννης το Chevitren είναι για πρόληψη.. Όταν έχουμε κόκκινη ψείρα δεν αρκεί.. Πρέπει να κάνεις όλα αυτά που έκανα κι γω και περιγράφω σ αυτό μου το ποστ:Μα εχω ηδη ψεκασει το χωρο δυο φορες σε αυτο το μηνα.
Αυτό είναι ένα ακόμα σύμπτωμα και δείγμα ότι είναι άρρωστα και πρέπει να κάνεις κάτι άμεσα.. Φωτογραφίες κοιλιάς, στέρνου και κουτσουλιών του καθενός!Επισης νομιζω καποια πουλια μου εχουν καρινα.
Αυτη ομως που ειναι στην πρωτη και στη δευτερη φωτο ειναι φουσκομενη γιατι;Στις 2 πρώτες φώτο δεν βλέπω ιδιαίτερο πρόβλημα... Αυτό το μελανό αν δεν κάνω λάθος είναι θέμα με το συκώτι..
Στην τρίτη φώτο όμως το καναρινάκι είναι σίγουρα άρρωστο αλλά είναι κουνημένη, θολή και δεν φαίνεται καλά το στέρνο και η κοιλιά του. Για ξαναπροσπάθησε βρε @Hero ...
Ξέρω είναι δύσκολο αλλά για να σε βοηθήσουμε πρέπει να μας ανεβάσεις πιο καθαρές φώτο κοιλιάς και στέρνου... Και όσο αργείς τόσο το χειρότερο...Αυτη ομως που ειναι στην πρωτη και στη δευτερη φωτο ειναι φουσκομενη γιατι;
Φιλε καλησπερα. Υπαρχει πτηνιατρος στη Κυπρο και ειναι στη δευτερα - λευκωσια. Πετεβινος λεγεται το κινητο του ειναι 99587082Στην Κύπρο δεν υπάρχουν πτηνιατροι και εχεις δικαιο οτι το κοστος ειναι ψηλο. Επίσης δεν μου είναι εύκολο να βγάλω άλλες φωτογραφίες μόνος μου. Από αυτές δεν καταλαβαίνετε κάτι;
Πέτρο, κάνε ένα κόπο και καταχώρισέ τον https://community.petbirds.gr/threads/Πτηνίατροι-Ειδικευμένοι-στα-Πτηνά-Κτηνίατροι.1091/Υπαρχει πτηνιατρος στη Κυπρο και
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας