TZANNSPY
PB Member
Επανέρχομαι, λέγοντας πως στα 4,99 ευρώ το κιλό δεν την λες και φθηνή, εκτός αν είδες άλλη από αυτήν που έχει στο site...
Επανέρχομαι, λέγοντας πως στα 4,99 ευρώ το κιλό δεν την λες και φθηνή, εκτός αν είδες άλλη από αυτήν που έχει στο site...
Απλά η τιμή της ριο κοντά στα 2 ευρώ μου φάνηκε πολύ φτηνή.
Η τιμη στα 2 ευρώ αφορουσε συσκευασια μισου κιλου..
Με μπισκότο μέσα στο μείγμα θα μου επιτρέψεις να έχω ενστάσεις για την καταλληλότητά του.μπισκοτακια,
Και εγώ την ίδια τρωφη αγωρασα τώρα και όντως έχει λίγο άσχημη μυρωδιά αλλά δεν ξέρω πως μυρίζουν άλλες γνωστές γιατί πριν είχα μία χύμα που είχε πολύ εντωνη μυρωδιά πορτοκαλιού.H versele laga prestize που αγόρασα σε συσκευασία ενός κιλού. Έχει μια περίεργη μυρωδιά. Είναι φυσιολογικό?την έχει χρησιμοποιήσει κάποιος φίλος;
Αυτό το έχω ξανά πει πιο πάνω Γιάννη μου! Είναι ένα καλό μείγμα μα πιο πολύ για πτεροροια αλλά αφού έχει τα μπισκότα αυτό ναι την "χαλάει ως τροφή"Με μπισκότο μέσα στο μείγμα θα μου επιτρέψεις να έχω ενστάσεις για την καταλληλότητά του.
Ποια Γιώργο; Την prestige?πάντως μάλλον δεν θα την χρησιμοποιήσω ξανά..
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας