Παιδιά έχω να σας δηλώσω ένα περιστατικό που συνέβη με την δική μου Ροζέλα.
Για κάποιες μέρες την είχα αφήσει να την προσέχει η αδερφή μου (να της αλλάζει νερό και φαγητό καθώς και να την καθαρίζει), καθώς ήταν αδύνατο να την πάρω μαζί μου.
Λοιπόν την τελευταία μέρα που της την είχα αφήσει να την προσέχει της έβαλε για πλάκα στην ποτίστρα για το νερό, της έβαλε λοιπόν ούζο! Γυρνώντας εγώ δεν το περίμενα να έχει συμβεί κάτι τέτοιο καθώς δεν ήξερα για το ούζο κι όμως είδα την Ροζέλα να γυρνάει στο κλουβί της πατώντας μία εδώ και μία εκεί...
Στην αρχή νόμιζα πως θα ήταν τυχαίο ή επειδή κάτι έπαθε λόγω του ότι ήμουν καιρό μακριά της.
Για πρώτη φορά στα 9 χρόνια που την έχω κάθισε και την χάϊδευα στο κεφάλι και σε όλο της το σώμα χωρίς καμία αντίδραση. Και το αποκορύφωμα ήταν όταν την έσπρωξα με ένα κλαδάκι στο κεφάλι της και αυτή έπεσε από εκεί που καθόταν κάτω! :D
Τελικά κατάλαβα πως όλο αυτό όπως μου είπε και η αδερφή μου ήταν λόγω του ούζου!
Είχε μεθύσει κυριολεκτικά!
Παραπατούσε στα κλαδάκια της και φερόταν όπως ένας μεθυσμένος άνθρωπος! Ήταν απίστευτο για 'μένα γιατί το έβλεπα πρώτη φορά!
Την επόμενη μέρα βέβαια ήταν κάπως καλύτερα και την μεθεπόμενη εντελώς καλά... Ένα είναι σίγουρο από τότε. Μην δίνετε στο πουλάκι σας να πιεί ούτε δείγμα από κάτι αλκοολούχο!