Γενικά Μεθυσε ο παπαγαλος μου;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης theo40gr
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

theo40gr

PB Member
Πόλη
Πειραιάς
φιλαρακια βοηθεια
ετρωγα στο σαλονι και ο παπαγαλος μου ηταν εξω στο κλουβι του
εγω επινα κρασι...χτυπησε το τηλ και πηγα να το σηκωσω
γυρισα μετα απο λιγο και τον βρηκα στο τραπεζι με το κεφαλι μεσα στο κρασι
και το ποτηρι να τοχει σχεδον αδειασει..λετε ναπαθει τιποτα;

Μισο ποτηρι κρασι.. Αλλα τωρα το πρωι που τον βλεπω καλα ειναι
ευχαριστω:)

παρε και μια δευτερη γνωμη στο
ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ Α. Α. ΑΘΗΝΩΝ
Ιπποκράτους 156 (Ισόγειο) Τηλ. : 0106452972
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ : Καθημερινά 8 : 30 μ. Μ. & Τετάρτη 5:00 μ. Μ.

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΖΗΤΗΜΑ.

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ

ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΖΗΤΗΜΑ.

Μισό ποτήρι είναι μεγάλη ποσότητα για ένα πτηνό λίγων γραμμαρίων. Το κρασί έχει 12% αλκοόλ. Μπορεί να έχει πάθει καμία ζημιά στο συκώτι. Ρώτα κανένα κτηνίατρο. Δες πώς πάει η κατάστασή του και βλέπεις.

Ελπίζω να μην έχει πάθει τίποτα και να είναι μια χαρά ο παπαγάλος σου.

Πλακα πλακα τσεκαρε το! Το γελαμε το γελαμε αλλα αυτο μπορει να ειναι μεθυσμενο! Τραγουδαει κι ολας;

την επομενη φορα που ξαναπιει τραβα το και βιντεο... Να το δουμε κι εμεις...χεχε

Το πάθημα του theo μας υπενθιμίζει για ακόμα μία φορά πόση ευθύνη χρειάζεται όταν κατέχουμε ένα τέτοιο πουλί. Είναι ακριβώς σαν να έχουμε ένα μικρό παιδί (φαντάσου ενα μικρό να πιεί :) Ευτυχώς που πήγαν όλα καλά!
Φιλικά

Παιδιά έχω να σας δηλώσω ένα περιστατικό που συνέβη με την δική μου Ροζέλα.
Για κάποιες μέρες την είχα αφήσει να την προσέχει η αδερφή μου (να της αλλάζει νερό και φαγητό καθώς και να την καθαρίζει), καθώς ήταν αδύνατο να την πάρω μαζί μου.
Λοιπόν την τελευταία μέρα που της την είχα αφήσει να την προσέχει της έβαλε για πλάκα στην ποτίστρα για το νερό, της έβαλε λοιπόν ούζο! Γυρνώντας εγώ δεν το περίμενα να έχει συμβεί κάτι τέτοιο καθώς δεν ήξερα για το ούζο κι όμως είδα την Ροζέλα να γυρνάει στο κλουβί της πατώντας μία εδώ και μία εκεί...
Στην αρχή νόμιζα πως θα ήταν τυχαίο ή επειδή κάτι έπαθε λόγω του ότι ήμουν καιρό μακριά της.
Για πρώτη φορά στα 9 χρόνια που την έχω κάθισε και την χάϊδευα στο κεφάλι και σε όλο της το σώμα χωρίς καμία αντίδραση. Και το αποκορύφωμα ήταν όταν την έσπρωξα με ένα κλαδάκι στο κεφάλι της και αυτή έπεσε από εκεί που καθόταν κάτω! :D
Τελικά κατάλαβα πως όλο αυτό όπως μου είπε και η αδερφή μου ήταν λόγω του ούζου!
Είχε μεθύσει κυριολεκτικά!
Παραπατούσε στα κλαδάκια της και φερόταν όπως ένας μεθυσμένος άνθρωπος! Ήταν απίστευτο για 'μένα γιατί το έβλεπα πρώτη φορά!
Την επόμενη μέρα βέβαια ήταν κάπως καλύτερα και την μεθεπόμενη εντελώς καλά... Ένα είναι σίγουρο από τότε. Μην δίνετε στο πουλάκι σας να πιεί ούτε δείγμα από κάτι αλκοολούχο!

Παιδιά έχω να σας δηλώσω ένα περιστατικό που συνέβη με την δική μου Ροζέλα.
Για κάποιες μέρες την είχα αφήσει να την προσέχει η αδερφή μου (να της αλλάζει νερό και φαγητό καθώς και να την καθαρίζει), καθώς ήταν αδύνατο να την πάρω μαζί μου.
Λοιπόν την τελευταία μέρα που της την είχα αφήσει να την προσέχει της έβαλε για πλάκα στην ποτίστρα για το νερό, της έβαλε λοιπόν ούζο! Γυρνώντας εγώ δεν το περίμενα να έχει συμβεί κάτι τέτοιο καθώς δεν ήξερα για το ούζο κι όμως είδα την Ροζέλα να γυρνάει στο κλουβί της πατώντας μία εδώ και μία εκεί...
Στην αρχή νόμιζα πως θα ήταν τυχαίο ή επειδή κάτι έπαθε λόγω του ότι ήμουν καιρό μακριά της.
Για πρώτη φορά στα 9 χρόνια που την έχω κάθισε και την χάϊδευα στο κεφάλι και σε όλο της το σώμα χωρίς καμία αντίδραση. Και το αποκορύφωμα ήταν όταν την έσπρωξα με ένα κλαδάκι στο κεφάλι της και αυτή έπεσε από εκεί που καθόταν κάτω! :D
Τελικά κατάλαβα πως όλο αυτό όπως μου είπε και η αδερφή μου ήταν λόγω του ούζου!
Είχε μεθύσει κυριολεκτικά!
Παραπατούσε στα κλαδάκια της και φερόταν όπως ένας μεθυσμένος άνθρωπος! Ήταν απίστευτο για 'μένα γιατί το έβλεπα πρώτη φορά!
Την επόμενη μέρα βέβαια ήταν κάπως καλύτερα και την μεθεπόμενη εντελώς καλά... Ένα είναι σίγουρο από τότε. Μην δίνετε στο πουλάκι σας να πιεί ούτε δείγμα από κάτι αλκοολούχο!

δε μου αρεσε καθολου ουτε για αστειο... απορω πως το σκεφτηκε... εισαι τυχερος που ζει ακομη το πουλι... Θα μπορουσε να ειχε ζησει και με εγκεφαλικα προβληματα η αλλες διαταραχες και να ειχε καταληξει και παλι. το αλκοολ δεν ειναι για τα πουλια!

δεν το πιστευω! Πωπω! Εχω ικανη και τη δικη μου να κανει κατι τετοιο! Τωρα ειναι καλα παντως ετσι;

Back