Γράψε αν θέλεις και υλικά, εκτέλεση κτλ
Φρυγανιά και έβαλα και λίγες νιφάδες βρώμης.Αυτό που μοιάζει με ψωμί τι είναι;
Δε θέλω να σταθούμε τόσο στην ακριβή σύσταση όσο στην προσπάθεια να προσφέρουμε κάτι δικό μας στα πτηνά, το οποίο φυσικά να έχει προστιθέμενη διατροφική αξία
Τι τι κακό έχει αυτό το λίπος Αντώνη;Ιδιαιτερως οι εστέρες του δακτυλοτρυγικού οξέως δυναται να προερχονται και απο χοιρινο λιπος.
Τι τι κακό έχει αυτό το λίπος Αντώνη;
ΥΓ:Πιστεύω οι φρυγανιές που βάζει ο Νώντας θα είναι από τις καλές.
Αντώνη πιστεύω φρυγανιά έβαλε για να δέσει το μείγμα. Εγώ βάζω αυτές με τη μειωμένη ζάχαρη και αλάτι. Υπάρχει άλλο υλικό να την αντικαταστησουμε;
Να σου ζησουν, Ζηλευω η αληθεια ειναι. Τ αυγο το εχεις καθαρισει, η εχουν φαει το τσοφλι;
Παρέλειψα να σου απαντησω στο ερωτημα σου.Υπάρχει άλλο υλικό να την αντικαταστησουμε;
Ελένη, έτσι το ξεκινήσαμε στην αρχή και μετά από χρόνια κατάθεσης εμπειριών στο ΡΒ καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι αν πρόκειται για τη χαρά της δημιουργίας, τότε καλύτερα να φτιάχνουμε κάτι διαφορετικό και ανώτερο ποιοτικά από τα τυποποιημένα προϊόντα του εμπορίου και όχι να χρησιμοποιούμε προϊόντα του εμπορίου από το super market και το ντουλάπι της κουζίνας μας μόνο και μόνο για τη χαρά που μπορεί να μας δώσει ο όρος "σπιτική" στον τίτλο της συνταγής του προϊόντος που φτιάξαμε.Όμως μην ξεχνάς ότι εδώ μπαίνει και ο παράγοντας χομπι. Μπορεί το αποτέλεσμα να είναι μεν το ίδιο, αλλά στον @Nontas να προσφέρει ευχαρίστηση να ετοιμάσει κάτι ο ίδιος και να το δώσει στα πουλια που διατηρεί
Το καθαρίζω Τάσο γιατί παρατήρησα ότι δεν το τρώνε, ούτε οι γονείς όταν ταΐζουν μικρά. Άπλα δεν το καθαρίζω όλο για μη χαλάει...
Πέρυσι με είχες προλάβει για μια ημέρα και έβγαλες πρώτος καρδερινάκι...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας