Φροντίδα Μεταφορά παπαγάλου από κλουβί μεταφοράς σε κανονικό

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Patikas
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Είχα την ίδια ανησυχία πριν 2 εβδομάδες. Απλά "κόλλησα" τις 2 ανοιχτές πόρτες και ο παπαγάλος μπήκε μόνος του σε 2 δευτερόλεπτα. Δοκίμασε πρώτα έτσι χωρίς να τον πιάσεις.
Σίγουρα δεν έχω κάτι να χάσω από το να το δοκιμάσω
 
@ErnestoTheParrotlet @Vasia24 @zack27 @fortunatos @jk1980 @vagelis76 η μεταφορά του παπαγάλου έγινε επιτυχείς χωρίς γάντια, πιασίματα, φωνές, δαγκώνιες και όλα αυτά μέσα σε δύο λεπτά(δεν κάνω πλακα) το κλουβί είναι μεγάλο και ανετο με τα παιχνίδια του.φωτογραφίες πάρα πολύ σύντομα θα έχει φωτογραφιες από την επιχείρηση με καλό φωτισμό. Το Σαββατοκυριακο έρχεται παρουσίαση με τα αποκαλυπτιρια με το όνομα και πολλές ιστορίες(συγνώμη αν ξέχασα κάποιον στα ονοματα)
 
Χάρη στις συμβουλές σας σήμερα είχαμε μια επιτυχή και ανώδυνη μετάβαση στο καινούριο μας κλουβί. Πήρε περίπου 15’ η όλη διαδικασία.
Για να μη την στρεσαρω πολύ, πήρα ένα ίδιο κλουβί με το παλιό ( η αλλαγή έγινε γιατί είχε πολλές Σκουριές το παλιό). Άρχισα να μεταφέρω πρώτα πρώτα τις ταιστρες μετά τις πατηθρες, τα παιχνιδάκια κλπ. Με κοιτούσε με απορία. Τελευταία άφησα την κούνια που είναι και το κρεββάτι της. Δεν της άρεσε το κλουβί της άδειο αλλά και δεν κουνιόταν από εκεί. Σιγά σιγά βγήκε και παρόλο που είχα πόρτα πόρτα τα κλουβιά ανέβηκε πάνω στο παλιό και με κοιτούσε με ύφος « δικό μου είναι ΔΕΝ θα το πάρεις». α😀. Έκλεισα την πόρτα από το παλιό της σπίτι, για 5’ καθόταν επάνω και κοίταζε την μετακομηση του κρεβατιού της. Όταν όλα ήταν έτοιμα στο νέο κλουβί ήρθε πάνω στο κεφάλι μου και καθόταν εκεί για αλλά 5’. Σκέπασα και απομάκρυνα το παλιό κλουβί. Με τα πολλά αποφάσισε να φύγει από τα μαλλιά μου και να μπει στο νέο της σπίτι. Και όλα καλά. Η διαρρύθμιση είναι ολόιδια όποτε χαλάρωσε και κελαηδάει.

Αυτή ήταν η δίκη μου εμπειρία που χάρη σε σας έγινε ευχάριστη.
 
Back
Top