Γενικά Μεταφορά budgie στο γιατρό χωρίς ταλαιπωρία

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης zxvt
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

zxvt

PB Member
Εγγραφή
27 Ιαν 2008
Μηνύματα
328
Πόλη
Φλώρινα
Αύριο θα πάω τα δύο παπαγαλάκια μου στο γιατρό (στη Θεσσαλονίκη) γιατί αντιμετωπίζουμε κάποια μικροπροβλήματα. Έχω ως δεδομένο οτι θα ταλαιπωρηθούν κάπως από το ταξίδι και κυρίως γιατί δεν έχω δικό μου αυτοκίνητο για να τα πάω. Θα ταξιδέψουμε με τραίνο γιατί με λεοφωρίο δε θα είμαστε τόσο άνετα και γιατί θα μου ζητήσουν να τα κατεβάσω στο χώρο των αποσκευών (και δε θέλω). Το ταξίδι διαρκεί περίπου 2μιση ώρες. Σκέφτομαι να τα βάλω σε ένα μικρό κλουβάκι (18x26x30) μαζί με την τροφή τους (το νερό με συμβούλεψε ο γιατρός να μη το έχω κατά την ώρα που θα ταξιδεύουμε). Το κλουβί λέω να το βάλω μέσα σε μία τσάντα θαλάσσης και να το σκεπάσω από πάνω με ένα λευκό πανί. Πιστεύω πως έτσι δε θα τρομοκρατηθούν.
Θα ήθελα να μου γράψετε τη γνώμη σας σχετικά με την οργάνωση ή να μου δώσετε ιδέες για να γίνει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη η μεταφορά.
:)
 
:)Εφη, η γνωμη μου ειναι
1)αφου θα εχεις σε τσαντα το κλουβακι, να μη το σκεπασεις με πανι, κανει πολυ ζεστη τις τελευταιες μερες και τα πουλακια θα ζεσταινονται!
2) εγω στις μεταφορες, τους βαζω σε ταιστρα και το νερο τους (μεχρι το 1/3) με προσεκτικες κινησεις δεν κινδυνευει να χυθει.
Ελπιζω να μην ταλαιπωρηθουν πολυ και περαστικα!
 
Ναι δε θέλω να τα σκεπάσω εντελώς.. αλλά λίγο. Βασικά θα δω πως θα πάει το ταξίδι και αν θα έχει ζέστη και ανάλογα θα πράξω. Το νερό την ώρα του ταξιδιού ο γιατρός μου το απέκλεισε γιατί θέλει να εξετάσει και τις κουτσουλιές και λέει οτι δε θα μπορεί να κάνει τη δουλειά του.
 
Δεν καταλαβα τον λογο! Ετσι μαλιστα, αφου προκειται για τις εξετασεις...
 
Ego piga me ton Riki dio fores Thesaloniki me treno! diladi pentemisi ores...Sto kanoniko tou klouvi, apla ton ixa skepasei me pani gia na min fonazei sto treno...omos fonakse :D
 
Ego piga me ton Riki dio fores Thesaloniki me treno! diladi pentemisi ores...Sto kanoniko tou klouvi, apla ton ixa skepasei me pani gia na min fonazei sto treno...omos fonakse :D
Είχες πρόβλημα με τους συνεπιβάτες; Αν αρχίσουν τα δικά μου ν φωνάζουν.. είναι και δύο... Αν τα αφήσω στο κλουβί τους μάλλον δε θα ξέρω που να τα βολέψω!
 
Back
Top