Αν σκέφτεσαι μελλοντικα να τον παντρεψεις χαριζεται ομορφη κοπέλα με ηθος κ ανατροφη
Χάρηκα πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία να σε γνωρίσω (και από κοντά) Χριστίνα.Σε ευχαριστώ πολύ Σίσσυ μου.. Να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι ότι αγαπάς... Είσαι καταπληκτικός άνθρωπος...
Αφθεντικους ανθρώπους Γιάννη που αγαπάνε και νοιάζονται για τα ζωάκια γενικά..ότι και οποία να ναι αυτά.. Και όχι απλά "φιλοζωους" που φροντίζουν τα δικά τους..Αχ Χριστίνα μπράβο! Από τα αλώνια στα σαλόνια το πουλάκι! Να είστε πάντα καλά!
Όσο για την @Sissy τι να πω... Πάλι καλά που υπάρχει και το φόρουμ και γνωρίζουμε και εμείς αφθεντικούς ανθρώπους.
Αυτη του δινω πλεον ναι, εχει μπολικα σποράκια μικρα, δεν νομιζω νσ θελει αραιωση!takis1964 .. Βρήκα εκεί και πήρα επίσης και τη τροφή που μου είχες πει.. Αυτή δεν είναι;
Και ενα νεο αρχιζειΤο 1ο κεφάλαιο αυτής της ιστορίας τέλειωσε με τον καλύτερο τρόπο.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας