Γενικά Μικρο καρδερινακι ερχεται στα κλουβια μου και δεν φευγει

Κατάσταση
Κλειστό.
Γιώργο, δυστυχώς εγώ και πάλι δεν καταλαβαίνω. Αν θέλεις, εξήγησε μας σε παρακαλώ τι ακριβώς εννοείς; Ποια είναι η ερώτηση; Τι ακριβώς θέλεις να πεις δηλαδή;
 
Εγώ ξέρω ότι όταν θέλω να πω κάτι που με πείραξε ή που δεν θεωρώ σωστό, το λέω ξεκάθαρα. Με ωραία τρόπο, χωρίς να θίξω κάποιον. Τώρα τα μισολογα, για νοήματα και συμπεράσματα δεν τα καταλαβαίνω. Πείτε επιτέλους αυτό που θέλετε ξεκάθαρα. Ο διαχειριστής και οι συντονιστές δεν είναι εδώ για να κόβουν κεφάλια, αλλά για να μας βοηθούν.
 
Παρόλο που ζητήθηκε απάντηση από τον geo_ilion στο τελευταίο μήνυμά του, δυστυχώς το θέμα δεν μπορεί να περιμένει άλλο.

Βασίλη @billdere υπάρχουν όντως υποψίες ότι το πουλάκι μπορεί να μη γεννήθηκε στη φύση, θα μπορούσε όμως κάλλιστα να υποτεθεί ότι γεννήθηκε στη φύση αλλά δεν πρόλαβε να ζήσει εκεί καθόλου. Δυστυχώς υπό αυτές τις συνθήκες το PetBirds δεν επιτρέπει περαιτέρω συζητήσεις σχετικά με το συγκεκριμένο πουλί.

Σου προτείνω να προσπαθήσεις την επανένταξη του πουλιού στο φυσικό του περιβάλλον με τη βοήθεια της ΑΝΙΜΑ ή του ΕΚΠΑΖ. Προς αυτή την κατεύθυνση μπορείς να ανοίξεις ένα καινούργιο θέμα ως συμπληρωματική βοήθεια από οποιονδήποτε μπορεί να βοηθήσει από εδώ.

Δυστυχώς το θέμα θα κλείσει εδώ.
 
Κατάσταση
Κλειστό.
Back
Top