Γενικά Μιλανε τα ringneck;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Billy
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Αναλογα τι θες; Αν θες ταιζμενα στο χερι εχουν πανω απο 120ε και βαλε...Αν θες αγριο υπαρχουν και με 90ε,100ε... αναλογα παλι τι θες!Lutino...

Για να λυθει η απορια για τις τιμες και να καταληξουμε καπου..
Σε πετ με σχετικα καλες τιμες
Ρικ νεκ μη εξημερωμενα απο 80 εως 120...
Ρικ νεκ εξημερωμενα μωρα απο 300 ευρω..
Τιμες εκτροφεων δεν γνωριζω...

Πετ σοπ παράδεισος. Καλάμαρια Θεσσαλονίκης.φέρνει έλεγμένα πτηνά, χωρίς πρόβλημα. Αγόρασα[είναι φίλος] ρινγκνεκ 3 μηνών ημερο, εξεικειομενο, δεν δαγκαει, δεν τσιμπάει. Μπλε παστέλ (σπάνιο χρώμα). Παιχνιδιάρης φιλικός.έχει τα πάντα και σε καλές τιμές.2310 440 598.

Πετ σοπ παράδεισος. Καλάμαρια Θεσσαλονίκης.φέρνει έλεγμένα πτηνά, χωρίς πρόβλημα. Αγόρασα[είναι φίλος] ρινγκνεκ 3 μηνών ημερο, εξεικειομενο, δεν δαγκαει, δεν τσιμπάει. Μπλε παστέλ (σπάνιο χρώμα). Παιχνιδιάρης φιλικός.έχει τα πάντα και σε καλές τιμές.2310 440 598.

ποσο το πηρες αν επιτρεπεται;

Από εκτροφείο ρωτησα 280Ε κοστίζουν τα πράσινα ρινγκνεκ. Το μπλε παστέλ, κίτρινο, ασπρο κοστίζουν έως και 400Ε. Εγώ τον πήρα σε τρελή τιμή.

Φίλε μου αν σου πω θα χοροπηδας(με την καλή έννοια).στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μου ζητούσαν για τον ίδιο 385Ε. Εγώ τον πήρα 150Ε . Είναι αγαπητέ μου που θα πέσεις.

Φιλικός με τα 4 παιδιά μου ούτε φωνάζει, τίποτα.ήσυχος, λες και δεν υπάρχει στο σπίτι.

Στα μέρη σου πόσο τον βρήκες και σε τι χρώμα, μηνών;

Επίσης Δραμα και Καβαλα έχουν καλές τιμές και ημερα πτηνά.

Ό πρώτος ρινκνεκ που είχα μιλουσε κανονικά. Τώρα που έχω τον δεύτερο έχω αρχίσει την Εκπαίδευση του. Πιστεύω ότι και αυτός θα μιλησει. Είναι πτηνά που δένονται με τον Άνθρωπο Που τα φροντίζει. Όσο για θόρυβο που λένε, καθόλου. Κάπου-κάπου ένα φωνάγμα σιγανό.

Δεν έχει τύχει να ξαναδιαβάσω για ringneck να μιλάει και μάλιστα αρκετά.

• Like
Αντιδράσεις: Foivos
Εγω τον δικο μου τον πηρα απο μαγαζι, οχι ημερο αλλα εχουμε φτασει σε ενα σημειο ικανοποιητικο.
Τον εχω απο τον Νοεμβριο και ειναι γεννημενος το 08. Καθαρα δε μου μιλαει αλλα λεει "ελα δω", "ελα ρε", γελαει και δινει ακουστηκα φιλακια...
Καλησπερα! Ο δικος μου ειναι τεσσαρων μηνων και τον εχω δυο μηνες. Αυτο το διαστημα εχω ακουσει τη φωνουλα του δυο φορες. Οχι κραυγη αλλα ενα χαμηλοφωνο στιγμιαιο κελαηδιμα. Επισης με φοβαται πολυ, δεν μπορω να τον πλησιασω..

Back