Γενικά Μου χαρίζουν καρδερινάκια και μια κανάρα

ναι εχουν και οι δυο γονεις ηταν παλια σε συλογο και ηταν και στο Δ/Σ απο τα ιδρυτικα μελη
Καλή περίπτωση αυτός ο παππούς, να πηγαίνεις να σου λέει μυστικά Δημήτρη. Αφού του έζησε τόσο το ζευγάρι του, πάει να πει πως ξέρει πολλά.

γιανη 83 ειναι αλλα κοτσονατος να τον δεις να σκαβει με το σκαφτικο να παθεις πλακα λεω εγω μπαρμα αμα φτασω στην ηλικια σου ουτε να κατουρισω δεν θα μπορω φτου φτου μην τον ματιασω
Φτου να μην τον ματιάξω κι εγώ, αλλά με βάση την περιγραφή πιστεύω ότι ένα χαμηλό δέντρο το ανεβαίνει σε χρόνο ρεκόρ, ζωή να έχει!
εχω ενα θειο 83 χρονων εχει 4 νεογεννητα γαρδενια ενος μηνος και μια καναρα και μου τα χαριζει επειδη λογο ηλικιας δεν μπορει πλεον να τα περιποιεται
Όχι, να μην τα πάρεις επειδή έτυχε. Δηλαδή, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις αλλά υποστήριξη από εδώ μέσα για ιθαγενή, δεν θα πάρεις. Δεν είναι προσωπικό το θέμα βέβαια, αφού στο εξής σε όσους έτυχαν ιθαγενή πουλάκια από φίλους, παππούδες στη γειτονιά που εκτρέφουν χρόνια αλλά δεν γνωρίζουν τι είναι τα δαχτυλίδια και από άλλους που τους τα χάρισε ένας κάποιος, θα αποβάλλονται από το ιθαγενή επειδή απλά επειδη ανέφεραν αυτές τις φράσεις.

αλλά δεν γνωρίζουν τι είναι τα δαχτυλίδια
Έχουν δαχτυλίδια γράφει Σταύρο
Εχω υποψίες πως το ζευγάρι δεν είναι εκτροφής. Εσύ που τα είδες... εχω άδικο;

ναι εχουν και οι δυο γονεις ηταν παλια σε συλογο και ηταν και στο Δ/Σ απο τα ιδρυτικα μελη

Όχι, να μην τα πάρεις επειδή έτυχε
Κανείς δεν είπε ότι το πήρε. Είπα άν θέλει να το πάρει να κάνει ότι θέλει χωρίς να υπολογίζει στη στήριξη από το φόρουμ.

βρε 4 μιικρουλια πηρα και μια γρια καναρα 9 χρονων οσο για την βοηθεια σταυρο που λες εχω οσοι θελω και απο τον θειο και απο τον συλογο ηρακλειου που εγινα μελος

• Like
Αντιδράσεις: ianos
οσο για την βοηθεια σταυρο που λες εχω οσοι θελω και απο τον θειο και απο τον συλογο ηρακλειου που εγινα μελος
Δεν ακούγεται ωραίο αυτό Δημήτρη. Είσαι τόσο καιρό μέλος στο φόρουμ και η βοήθεια που έχεις λάβει δεν είναι μικρή. Άλλωστε αν δεν ήθελες τη βοήθεια των μελών του φόρουμ, δε θα άνοιγες αυτό το θέμα. Συζήτηση γίνεται, μην αρπάζεσαι με αυτό τον τρόπο. Και στο κάτω-κάτω δε σου είπε κανείς να υιοθετήσεις τις απόψεις μας.

διαβασε παραπανω πριν απαντησω εγω τι ειπε ο σταυρος δεν θα εχω λεει βοηθεια κλπ τον λογο δεν τον καταλαβα αλλα τελος παντων μου φανηκε σορυ σαν εκβιασμος

και φυσικα πηρα πολυ βοηθεια και σας ευχαριστουσα και σας ευχαριστω ολους και παντα ελεγα και λεωτα καλυτερα για το φορουμ

διαβασε παραπανω πριν απαντησω εγω τι ειπε ο σταυρος δεν θα εχω λεει βοηθεια κλπ τον λογο δεν τον καταλαβα αλλα τελος παντων μου φανηκε σορυ σαν εκβιασμος
Δημήτρη επειδή έχουμε μιλήσει και στο τηλέφωνο και έχω καταλάβει πόσο καλό παιδί είσαι, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα ούτε γι' αστείο.
Απλά τα θέματα με τα ιθαγενή, που πολλοί άνθρωποι έχουν πιασμένα-αιχμαλωτισμένα πουλιά και όταν δουν τα ζόρια έρχονται για βοήθεια, μας έχουν σπάσει τα νεύρα και έχουμε γίνει καχύποπτοι και πιο αυστηρό-σφιχτό το φόρουμ σ' αυτό τον τομέα.
Ένα άτομο σαν εσένα είμαι σίγουρη το καταλαβαίνει αυτό γιατί ξέρω πως αντιμετωπίζεις με ήθος και ηθική τα θέματα των ζώων.
Δεν μπορεί να γίνει face control στο φόρουμ και αναγκαστικά "η μπάλλα τους παίρνει όλους".
Ήσουν σαφής και να θεωρήσουμε το θέμα λήξαν θα έλεγα, εφόσον είμαι σίγουρη συμφωνείς κι εσύ στην αρχή μας εναντίον της αιχμαλώτισης άγριων ζώων.

βρε μαρια αν θυμασε εδω ειχα βαλει και θεμα για την αιχμαλωσια τον αγριων πουλιων και ειμαι καθετος σε αυτο και εγω αν ειδες χθες ειπα να τα εχω λιγο 3 με 5 μηνες να μεγαλωσουν και να τα αφησω και μου ειπατε οχι γιατι δεν εχουν μαθει να ζουν ελευθερα αλλα εγω το θεμα το περνω και διαφορετικα πες ζας ζητα καποιος βοηθεια και αν ειναι πιασμενο το πουλι θα το αφησουμε να πεθανει το πουλακι ειναι πολυ λεπτα θεματα αυτα και θα μπορουσε να το πει λιγο ποιο κοψα ο σταυρος οκ δικο του ειναι το φορουμ αλλα πρεπει πριν φερει αποψι να ακουσει και τον αλλον

• Like
να το θεμα που ειχα ανοιξει Μην πιανετε καρδερινες άγριες και γενικοτερα άγρια πουλιά και ειδικότερα τους μήνες τις αναπαραγωγής! Έτσι και εσείς συμβαλλετε στην καταστροφη του φυσικού περιβάλλοντος και χωρίς να το καταλαβαίνετε!
**Όταν πιανετε μια θηλυκή καρδερινα στην περίοδο της αναπαραγωγής :
1. Σκοτώνετε μια φωλιά με πουλάκια!
2. Αυτή η καρδερινα θα πεθάνει από την θλίψη της γιατί θα σκέφτεται οτι έχει αφήσει τα πουλάκια μόνα τους και ότι θα είναι φιλακισμενη σε ένα μικρό κλουβί για το υπόλοιπο της ζωής της χωρίς την διατροφή που της αρμόζει!
Γιαυτό μην πιανετε άγρια και κάντε αυτό που έχουν κάνει και στο βίντεο https://www.facebook.com/Karderina.officialpage/έτσι ώστε θα ακούτε που θα κελαηδανε τα άγρια χωρίς να είναι στο κλουβί και ειδικότερα τους χειμερινούς μήνες ειδικότερα σε ορινες περιοχές δεν υπάρχει άφθονη τροφή για τα άγρια και εάν αφήνετε λίγους σπόρους σε μέρη με πολλά άγρια πουλιά θα διευκολυνετε την ζωή τους!
Πιστεύω αυτά τα λόγια να σας προβληματισαν!

Τώρα που το λες το θυμάμαι το θέμα σου αλλά τώρα σοβαρά ήθελες να το θυμάται και ο Σταύρος; 😱 ή να ξέρει τον καθένα μας;
Όσο γι αυτό που λες αν είναι άρρωστο ναι βοηθάμε με την προοπτική να απελευθερωθεί στην συνέχεια.
Και βοηθάμε βέβαια, όσο μπορούμε γιατί για τις ασθένειες ειδικοί είναι μόνον οι γιατροί.

ενοειται ειδικοι ειναι μο5νο οι γιατροι αλλα μαρακι αν ηξερα και να καναρινακια και ο παπαγαλος ηταν ασφαλες ελευθερα θα τα αφηνα

• Like
Back