δημητρις113
PB Member
ναι εχουν και οι δυο γονεις ηταν παλια σε συλογο και ηταν και στο Δ/Σ απο τα ιδρυτικα μελη
Καλή περίπτωση αυτός ο παππούς, να πηγαίνεις να σου λέει μυστικά Δημήτρη. Αφού του έζησε τόσο το ζευγάρι του, πάει να πει πως ξέρει πολλά.ναι εχουν και οι δυο γονεις ηταν παλια σε συλογο και ηταν και στο Δ/Σ απο τα ιδρυτικα μελη
ειχε παλια παρα πολλα γαρδενοκαναρα πανω απο 100
Με λίγα λόγια είσαι και τυχερός..εχει 4 νεογεννητα γαρδενια ενος μηνος και μια καναρα και μου τα χαριζει
Φτου να μην τον ματιάξω κι εγώ, αλλά με βάση την περιγραφή πιστεύω ότι ένα χαμηλό δέντρο το ανεβαίνει σε χρόνο ρεκόρ, ζωή να έχει!γιανη 83 ειναι αλλα κοτσονατος να τον δεις να σκαβει με το σκαφτικο να παθεις πλακα λεω εγω μπαρμα αμα φτασω στην ηλικια σου ουτε να κατουρισω δεν θα μπορω φτου φτου μην τον ματιασω
Όχι, να μην τα πάρεις επειδή έτυχε. Δηλαδή, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις αλλά υποστήριξη από εδώ μέσα για ιθαγενή, δεν θα πάρεις. Δεν είναι προσωπικό το θέμα βέβαια, αφού στο εξής σε όσους έτυχαν ιθαγενή πουλάκια από φίλους, παππούδες στη γειτονιά που εκτρέφουν χρόνια αλλά δεν γνωρίζουν τι είναι τα δαχτυλίδια και από άλλους που τους τα χάρισε ένας κάποιος, θα αποβάλλονται από το ιθαγενή επειδή απλά επειδη ανέφεραν αυτές τις φράσεις.εχω ενα θειο 83 χρονων εχει 4 νεογεννητα γαρδενια ενος μηνος και μια καναρα και μου τα χαριζει επειδη λογο ηλικιας δεν μπορει πλεον να τα περιποιεται
Έχουν δαχτυλίδια γράφει Σταύροαλλά δεν γνωρίζουν τι είναι τα δαχτυλίδια
Εχω υποψίες πως το ζευγάρι δεν είναι εκτροφής. Εσύ που τα είδες... εχω άδικο;
ναι εχουν και οι δυο γονεις ηταν παλια σε συλογο και ηταν και στο Δ/Σ απο τα ιδρυτικα μελη
Να τα δούμε. Δαχτυλίδια βάζουν και σε κονδορες 30 χρόνων.Έχουν δαχτυλίδια γράφει Σταύρο
:) Οπότε;Να τα δούμε. Δαχτυλίδια βάζουν και σε κονδορες 30 χρόνων.
Χωρίς φωτογραφίες κλειδώνει το θέμα μέχρι το βράδυ.:) Οπότε;
Κανείς δεν είπε ότι το πήρε. Είπα άν θέλει να το πάρει να κάνει ότι θέλει χωρίς να υπολογίζει στη στήριξη από το φόρουμ.Όχι, να μην τα πάρεις επειδή έτυχε
Δεν ακούγεται ωραίο αυτό Δημήτρη. Είσαι τόσο καιρό μέλος στο φόρουμ και η βοήθεια που έχεις λάβει δεν είναι μικρή. Άλλωστε αν δεν ήθελες τη βοήθεια των μελών του φόρουμ, δε θα άνοιγες αυτό το θέμα. Συζήτηση γίνεται, μην αρπάζεσαι με αυτό τον τρόπο. Και στο κάτω-κάτω δε σου είπε κανείς να υιοθετήσεις τις απόψεις μας.οσο για την βοηθεια σταυρο που λες εχω οσοι θελω και απο τον θειο και απο τον συλογο ηρακλειου που εγινα μελος
Δημήτρη επειδή έχουμε μιλήσει και στο τηλέφωνο και έχω καταλάβει πόσο καλό παιδί είσαι, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα ούτε γι' αστείο.διαβασε παραπανω πριν απαντησω εγω τι ειπε ο σταυρος δεν θα εχω λεει βοηθεια κλπ τον λογο δεν τον καταλαβα αλλα τελος παντων μου φανηκε σορυ σαν εκβιασμος
Άσε τις υπερβολές!αν ηξερα και να καναρινακια και ο παπαγαλος ηταν ασφαλες ελευθερα θα τα αφηνα
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας