Ασθένειες Μου χτύπησε ένα γεράκι το καναρινί

Αν πιάνουν τα χέρια σου η αν υπάρχει άντρας στο σπίτι είναι πανεύκολο.. Και καναρινάκι να ξαναπάρεις...Αν θέλεις ευχαρίστως να σου δώσω εγώ έναν ''τενόρο'' που χαλάει κόσμο, αλλά αφού θα έχεις κανονίσει την κάλυψη.

*Πέρα από δύο δικά μου που πέθαναν με τον ίδιο τρόπο όπως και το δικό σου, το χειρότερο που είδα, ήταν στο γείτονα που του είχα μάλιστα χαρίσει αγορασμένο τιμπράντο (γιατί δεν είχα να του δώσω δικό μου και ντρεπόμουν).
Το πουλάκι άργησε να ''φύγει'' γιατί το αρπακτικό του είχε ξεριζώσει μόνο το ράμφος..
Και για να είμαστε δίκαιοι δεν φταίνε τα αρπακτικά. Αυτά ακολουθούν το ένστικτο του κυνηγού που είναι στη φύση τους. Εμείς φταίμε που πολλές φορές λειτουργούμε επιπόλαια και δεν προστατεύουμε σωστά τα φτερωτά φιλαράκια μας.
Πραγματικά εμείς φταίμε που δεν τα προσέξαμε με τον τρόπο που έπρεπε κ από εδώ και πέρα δεν θα ξανά συμβεί είναι το μόνο σίγουρο... Πω τα κακόμοιρα όμως τι περνάνε χωρίς να φταίνε τίποτα... Πόσο άδικο... Και σε χίλιο ευχαριστώ για την προσφορά σου... Όταν αποφασίσω να αποκτήσω ξανά καναρίνι πιθανότατα να σου πω να μου δώσεις... Αρκεί να ξεπεράσω κ εγώ αυτό το σοκ. Γτ μου κόστισε πολύ... και ακόμη δεν μπορώ να το ξεπεράσω...
 
Back
Top