Οι δηλητηριάσεις δεν είναι μόνο καλπάζουσες, υπάρχουν και αργές σταδιακές που επιβαρύνουν τον οργανισμό συν τω χρόνω από την συνεχή έκθεση στα δηλητηριώδη στοιχεία.
Οι δηλητηριάσεις δεν είναι μόνο καλπάζουσες, υπάρχουν και αργές σταδιακές που επιβαρύνουν τον οργανισμό συν τω χρόνω από την συνεχή έκθεση στα δηλητηριώδη στοιχεία.
Ολοι μεγάλα παιδιά είμαστε και ξέρουμε πιο είναι το καλύτερο φυσικά.
Αλλά μη μου πεί κανένας οτι ξέρουμε εάν οι κινέζικες ζευγαρώστρες, που έχουν πουληθεί στην χώρα μας κατά χιλιάδες, και που τις συστήνουμε όλοι εδω στο φόρουμ απ' ότι εχω δεί, είναι βαμμένες με τον σωστό τρόπο;
Το καλό και σωστό κλουβί, είναι το πολύ ακριβό ΑΝΟΞΥΔΩΤΟ ή το κλειστό πλαστικό με τις ανοξύδωτες προσόψεις.
Συγγνώμη παιδιά, αλλά έχω και εγώ μια απορία σχετική με το θέμα του φίλου, Γιώργου. Υπάρχει οικολογική μπογιά που να βγαίνει σε σπρέυ; Και αν ναι, μπορώ να την προμηθευτώ σε μαγαζί με σιδηρικά-μπογιές κτλ.;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.