Διατροφή Μπορειτε να μου πειτε λεπτομερειες για τη διατροφη Μακαο;

vassilis1978

PB New Member
Εγγραφή
20 Μαϊ 2009
Μηνύματα
23
Πόλη
Μύκονος
Γεια χαρα.σε λιγες μερες θα εχω ενα μακαο περιπου 4 μηνων,Μου ειπαν οτι ακομα τρωει κρέμα μια φορα τη μερα. Μπορει καποιος να μου πει λεπτομερειες σχετικα με αυτό?Την φτιαχνω εγω την κρεμα απο διάφορα φρούτα; Υπαρχει ετοιμη στο εμποριο;Εχει καμια σχεση με τις κρεμες που ταίζουμε τα μωρα;)

Ευχαριστώ
 
Γεια χαρα.σε λιγες μερες θα εχω ενα μακαο περιπου 4 μηνων,Μου ειπαν οτι ακομα τρωει κρέμα μια φορα τη μερα. Μπορει καποιος να μου πει λεπτομερειες σχετικα με αυτό?Την φτιαχνω εγω την κρεμα απο διάφορα φρούτα; Υπαρχει ετοιμη στο εμποριο;Εχει καμια σχεση με τις κρεμες που ταίζουμε τα μωρα; 😉

Ευχαριστώ

Καλώς ήρθες στην παρέα του PB. Απο ότι καταλαβαίνω δεν έχεις ξαναταίσει μωρό οπότε μπαίνεις σε βαθιά νερά.. Η κρέμα γίνεται με ειδικό μείγμα (για παπαγάλους που χρησιμοποιείται κατα κόρον είναι αυτή: Kaytee Exact Hand Feeding Baby Bird )που θα προμηθευτείς απο καταστήματα, και όχι φρουτόκρεμες και δεν έχει καμία σχέση με τις κρέμες των μωρών. Το τάισμα ενός παπαγάλου σημαίνει μεγάλη ευθύνη (έστω και αν γίνεται μια φορά τον χρόνο), και φυσικά ενδέχεται το ταίσμα να αποβεί μοιραίο για το πουλί. Η θερμοκρασία, η υφή του μείγματος ο τρόπος χορήγησης, η ποσότητα κτλ κτλ παίζουν σημαντικό ρόλο για την ζωή του πτηνού. Στην περίπτωση σου μιας και το πουλί πλέον δεν εξαρτάται 100% απο εσένα διατροφικά, και βρίσκετα σε φάση απογαλακτισμού, ίσως τα πράγματα είναι λίγο πιο εύκολα, αλλά όχι απλά.
Αν θέλεις διάβασε τα παρακάτω:
https://community.petbirds.gr/threads/Διατροφή-macaw.11169/
https://community.petbirds.gr/threads/Τι-διατροφή-ακολουθούν-οι-παπαγάλοι-μας.4000/
 
Back
Top