Μπορεί το κελάηδημα να είναι κριτήριο για το φύλο; Έχω ένα κοκατιλ λουτίνο έχει έντονο κόκκινο στ΄αυτιά είναι 1 έτους ακριβως αλλά όταν φωνάζει είναι σαν κράξιμο δεν το έχω ακούσει ποτέ να σφυράει μελωδικά ούτε για λίγο.
Θέλω να του πάρω ταίρι αλλά αν δεν σιγουρευτώ για το φύλο τι ταίρι θα είναι;
Πιστεύω πως ναι, διότι ο προιγούμενος παπαγάλος που είχα ήταν αρσενικός και πραγματικά ''έφτυσα αίμα''για να κάτσει στο χέρι μου(βέβαια μετά ήταν άλλο πράγμα,όλο μαζί είμασταν!) ενώ με την τωρινή παπαγαλίνα μου εκημερόθηκε πανεύκολα πραγματικα μέσα σε 5 μέρες εξημερόθηκε πλήρως πλήν οτί της άρεσε να πετάει πολυ... Κοιτα τώρα πολύ πιθανόν να κάνω και λάθος, αυτό νομίζω όμως...
Ισως να είναι σύμπτωση Άγγελε, αλλά το θηλυκό που είχα 20 χρόνια πριν, μέσα σε 5-6 ημέρες από τότε που το είχα πάρει, το είχα πλήρως εξημερώσει, το είχα μάλιστα σε στάντ και όχι σε κλουβί, ενώ τον αρσενικό δεν είχα καταφέρει ποτέ να το πλησιάσω."θέλω να πώ πως τα θηλυκά κοκατίλ εξημερόνοντε πιο εύκολα"
αυτο πρωτη φορα το ακουω, δεν νομιζω να υσχιει το φυλο με το ποσο ευκολα εξημερωνονται
Ισως να είναι σύμπτωση Άγγελε, αλλά το θηλυκό που είχα 20 χρόνια πριν, μέσα σε 5-6 ημέρες από τότε που το είχα πάρει, το είχα πλήρως εξημερώσει, ενώ τον αρσενικό δεν είχα καταφέρει ποτέ να το πλησιάσω.
Βέβαια θέλω να πώ πως τα θηλυκά κοκατίλ εξημερόνοντε πιο εύκολα...
το είχα μάλιστα σε στάντ και όχι σε κλουβί
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας