Αναπαραγωγή Μπορει ενα θηλυκο 10 ετων budgie να ζευγαρωσει;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης angel16
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Ζω και σε επαρχια που κυκλοφορουν πολλα πουλια μονο μια φορα ακουσα για κρουζμα απο μια φιλη μ απο γερακι αλλα αυτη το ειχε ξεσκεπαστω το βραδυ οποτε δεν φοβηθηκα τι να πω 10 χρονια φθηνα την γλυτωσα! Αμα παρω σιτα που βαζουμε στα μπαλκονια λετε να σκοτεινιασει πολυ το κλουβι; Και ο προβληματισμος μ ειναι πως υα το βαλω στο κλουβι με συρμα γυρω γυρω;
 
Προς το παρων ειναι ετσι θα κατσω να κοιταξω μεχρι να βρω μια λυση
11163427_835270523189253_9213242495367288084_o.jpg
 
Και το καλοκαίρι με κουβέρτα τα σκεπάζεις; Μεγάλος κίνδυνος υπάρχει την ημέρα από τις καρακάξες. Έχει αυξηθεί υπερβολικά ο πληθυσμός τους τελευταία.
 
😀 μην ανησυχεις απο πισω ειναι ανοιχτα εχει ντουλαπακι που δν χωραει κανενα αρπακτικο να μπει αναμεσα!

Και το καλοκαίρι με κουβέρτα τα σκεπάζεις; Μεγάλος τανδυνος υπάρχει την ημέρα από τις καρακάξες. Έχει αυξηθεί υπερβολικά ο πληθυσμός τους τελευταία.
Ευτηχως στην περιοχη μ δν εχω :) και επειδη ειμαι σε επαρχια βρισκουν ευκολα τροφη δεν κυνηγανε τα οικοσιτα! Ειναι λεπτη η κουβερτουλα και απο πισω ειναι ανοιχτο για να παιρνουν αερα ειναι η ντουλαπα που εμποδιζει να περασει κατι αναμεσα
 
Απλως βαλε στο προγραμμα την προστασια τους, μπορει να μην εισαι για παντα τυχερος αν και στο ευχομαι να εισαι.
 
Εννοειτε αυτο τα υπεραγαπαω τα ζωακια μ και θελω παντοτε το καλο τους θα βρω σιγουρα μια λυση αμμεσα απλα δεν ηξερα οτι και μερα μεσημερι μπορει να σου τυχει κατι τετοιο αμα το ηξερα θα ειχα ειδη λαβει μετρα παλι καλα που ειστε και εσεις εδω :)
 
Back
Top