Αναπαραγωγή Μπορει η αυγοτροφη με χρωστικες να κανει κακο στα μικρα;

Αρα θα είναι μωσαϊκού ενδιάμεσα!
Υποθέτω πως αυτά σε εκθέσεις δεν έχουν καμία πιθανότητα σωστά; Σε μια εκτροφή θα μπορούσαν να βοηθήσουν τη βελτίωση ενός μωσαικου που δεν έχει μεγάλη επιφάνεια λιποχρωματος;
 
Υποθέτω πως αυτά σε εκθέσεις δεν έχουν καμία πιθανότητα σωστά;
Σωστά, δεν υπάρχει κατηγορία μωσαικών ενδιάμεσων για κρίση. Οπότε διαγωνίζονται είτε στην κατηγορία των μωσαικών είτε στων χιονέ, λιποχρωμικών. Είναι δηλαδή no judge απο χιλιόμετρο μακριά.
Σε μια εκτροφή θα μπορούσαν να βοηθήσουν τη βελτίωση ενός μωσαικου που δεν έχει μεγάλη επιφάνεια λιποχρωματος;
Αυτό καθορίζεται απο τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε πτηνού σε κάθε εκλογή που κάνουμε. Δεν καθορίζεται απο την κατηγορία που ανήκει. Θεωρητικά, η χρήση τέτοιων πτηνών στη γραμμή μιας πρόβλεψης της έκτασης του λιποχρώματος για τα μωσαικά, μου φαίνεται απίθανη. Μέγεθος, κεφάλι, στάση, φτερούγες, βάθος χρώματος είναι πιθανά πολύ πιο ελεγχόμενα χαρακτηριστικά σε σχέση με την ερώτηση που καταθέτεις.
 
Τα λιποχρωμικά κόκκινα μωσαικού είναι ποικιλία που τα στάνταρτ της και οι πιθανότητες να τα πετήχεις είναι σε επίπεδα απλησίαστα για "κοινούς θνητούς". Ετσι καλόν είναι να μην μας απασχολεί το απόλυτο εδώ, αλλά απλά η ομορφιά που προσφέρουν ακόμα και τα δευτεροκλασάτα του είδους.
 
Back
Top