Αναπαραγωγή Μπορούμε να αλλάξουμε την υγρασία στη φωλιά και πως;

To διάγραμμα δεν είναι της Carrier που είναι εταιρεία κλιματισμού. Το διάγραμμα είναι της Ashrae.
Ο Willis Carrier, είναι ο επιστήμονας που το έφτιαξε... Ο πρώτος.
Η Ashrae είναι η εταιρία που το εκμεταλλεύεται...

<removed by moderator>
 
Βρε παιδιά τι μας νοιάζει ο κορεσμένος και μη αέρας σε υγρασία στο περιβάλλον εκτος φωλιάς αν το κέλυφος ειναι αρκούντως υγρό ώστε να ειναι πιο εύκολο να διατρηθεί από το πουλακι;
Είναι κανεις σε θέση άλλωστε σε εξωτερικό χώρο, αφού συσχετίσει όλες τις παραμέτρους του διαγράμματος να δημιουργήσει αυτές που αρκούν για τη βέλτιστη υγρασία;
 
Γιάννη @ianos το θέμα το ξεκίνησα για το αν θα πρέπει να προτείνουμε πετσέτες και όλα τα σχετικά ως λύσεις για την αύξηση της υγρασία στο χώρο της φωλιάς.
Αυτό έψαξα...
Αν είναι σωστό ή λάθος.
 
το θέμα το ξεκίνησα για το αν θα πρέπει να προτείνουμε πετσέτες και όλα τα σχετικά ως λύσεις για την αύξηση της υγρασία στο χώρο της φωλιάς.
Αυτό εξαντλήθηκε. Αν θέλετε πραγματικά να βρεθεί λύση, απαντήστε σε αυτό για να τελειώνουμε.
Ως συμπέρασμα λοιπόν, καταλήγουμε στο ότι είναι καλό να προτείνουμε προαιρετικά το μπάνιο μια μέρα πριν την εκκόλαψη, ενώ σε πιο οργανωμένες εκτροφές τη χρήση υγραντήρα;
Δεν έχει νόημα να το τραβάμε άλλο για να τρώγεστε μεταξύ σας. Αυτή η συζήτηση δεν πρόκειται να χαλάσει. Παραμείνετε στο θέμα.
 
Η αντικατάσταση των αυγών και η ταυτόχρονη επαναφορά τους στην φωλιά καθώς και η προσφορά μπάνιου το τελευταίο 24ωρο της εκκόλαψης είναι εύκολα διαχειρίσιμα απο ΟΛΟΥΣ , νομίζω . Αρα και πρακτικά μπορούν να εφαρμοστούν χωρίς ατυχήματα απο νέους στο χόμπυ (αν η απάντηση αφορά αυτούς περισσότερο).
 
Μαρία, έχει αναφερθεί ήδη στον μήνυμά μου #13. Σε αυτό το άρθρο βασίζεται και ο προβληματισμός που εξέφρασα μέσω της ερώτησής μου στο ίδιο μήνυμα.
 
Μαρία, έχει αναφερθεί ήδη στον μήνυμά μου #13
Αυτά είναι :) Συγγνώμη Σταύρο δεν το είχα προσέξει και μάλιστα είναι από τα ελάχιστα άρθρα που καν δεν θυμόμουν.
Σβήστα όλα τότε, μην γεμίζει αδίκως το θέμα.
 
Back
Top