Για ποιον λόγο όμως; Υπάρχουν τόσες τροφές που μπορείς να δώσεις στα καναρίνια.Καλησπέρα μπορούμε να δώσουμε στα καναρίνια μας καλαμπόκι κονσέρβα η όχι;
Γιάννη, μόνο στα κίτρινα δημιουργεί πρόβλημα η νεότερη ποικιλία καλαμποκιού. Δίνει έναν πιο πορτοκαλί τόνο. Στα κόκκινα μάλλον ευνοεί την ανάδειξη του "καθαρού" κόκκινου (Απόχρωση MARLBORO) !Επειδή το ξέχασα θα συμπληρώσω πως θέλει μια προσοχή στα χρώματα ... νομίζω πως επηρεάζει στο βάψιμο .
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας