Αναπαραγωγή Μπορώ να βάλω βαμβάκι σαν υλικό φωλιάς;

Υπάρχει περίπτωση σε αυτή τη φάση που η κανάρα έχει ετοιμάσει τη φωλιά να μην έχουν έρθει σε επαφή ακόμα;
 
Τα ζώα είναι απρόβλεπτα όντα. Δεν μπορούμε ποτέ να είμαστε βέβαιοι για αντιδράσεις και συμπεριφορές τους. Όσων αφορά τα πτηνά, το κάθε ζευγάρι έχει τους ρυθμούς, τους χαρακτήρες και την ετοιμότητα του.
Φυσιολογικά, ένα θηλυκό καναρίνι που φωλεοποιεί βρίσκεται στο απόγειο του οίστρου του, είναι δεκτικό για ζευγάρωμα και είναι λογικό, αφού επιδιώκει την γονιμοποίηση των ωαρίων του. Επομένως οι πιθανότητες να έχουν συνευρεθεί είναι πολλές! Απλώς αυτό γίνεται κατά την απουσία σου, όταν είναι ήσυχα και ανενόχλητα και δεν το έχεις αντιληφθεί.
 
Μόλις ήρθαν σε επαφήηηη πωπωω εντάξει άλλο να το βλέπεις απο κοντά και αλλο απο βίντεο πραγματικά υπερθέαμα. Πολύ χάρηκα.
Πρόσεχε τι λες μην σε περάσουν για ηδονοβλεψία.
Πέρα από την πλάκα χαίρομαι που όλα πηγαίνουν καλά.
 
Πέρα από την πλάκα χαίρομαι που όλα πηγαίνουν καλά.
😀 οχι εντάξη. Η διαδικασία όλη αυτή και αυτό το τρέμουλο τον φτερών, ο αρσενικός γύρισμα κεφάλι πίσω και ένα περίεργο κελάηδισμα απο την ικανοποίηση φοβερό.
[automerge]1552377837[/automerge]
Καλημέρα Γιάννη! Όλα πάνε καλά! Με το καλό να γεννηθούν τα αυγά!
Ναι περιμένω τα αυγουλάκια πως και πως, εύχομαι να είναι γόνιμα. 😉:)
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το πουλάκι είναι νοικοκυρεμένο και θα έχεις ευχάριστα αποτελέσματα. Άσ΄τα τώρα στην ησυχία τους. Καταλαβαίνω την ανυπομονησία σου, αναπολώντας την δική μου πρώτη φορά πριν... Πολλά χρόνια. Θα περάσουν οι μέρες χωρίς να το καταλάβεις. Καλή συνέχεια.
 
Θα συμφωνήσω με κάποια σχόλια ότι τα καναρίνια τρελαίνονται απο χαρά μόλις δουν βαμβάκι.
Προσωπικά βάζω λίγο στην αρχή μαζί με λίγο νήμα για να δω ότι στρώνει φωλιά και δεν τα σκορπάει απλά και μετά ακόμη λίγο όταν έχει πλέον έχει στρωθεί η φωλιά
 
Back
Top