Γενικά Μπορώ να βάλω τα κοκατίλ στο ίδιο δωμάτιο μετά από ένα μήνα καραντίνα;

@Tony Forpus μην το πάρεις στραβά. Τότε το μόνο που είναι να κάνω να έχω την αλπίνο ελεύθερη που γνωρίζει το μέρος κ δεν κουτουλαει και τον μπαμπινο κλειστό στο μικρό κλουβί του για να μην κουτουλαει. Αυτό που έκανα σήμερα σαν ιδέα μου ήρθε πήρα κάτι κομμένες κουρτίνες μικρές και τις έβαλα στο παράθυρο. Υπόψιν δεν έχω κουρτινόξυλα κ ο σύζυγος λείπει Γερμανία για δουλεια.

Η γάτα ήρθε όταν τα παπαγαλάκια ήταν εκτός κλουβιου;

Η γάτα του γείτονα, μπορεί να μπει μέσα στο σαλόνι που έχεις τα πουλιά;

Πως είναι σήμερα ο μπαμπινο; Άποψη μου, καλύτερα να είναι στο κλουβί του και ασφαλής παρα έξω από το κλουβί και να κινδυνεύει! Όταν καταφέρεις και φτιάξεις ένα χώρο που δεν θα κινδυνεύει τότε θα μπορείς να τον βγάζεις από το κλουβί. Είναι κρίμα να πάθει κάποιο ατύχημα πάλι και να τον χάσεις και αυτόν. Εύχομαι να είναι όλα περαστικά και να μην έχεις ξανά τα ίδια!🙂

@Cichlid όχι ήταν μέσα με ανοιχτή την πόρτα και όπως τρόμαξε ο μπαμπινο βγήκε έξω και άρχισε να πετάει και τράκαρε στο παράθυρο. Εννοείται ότι βγήκα στο μπαλκόνι και την έδιωξα
[automerge]1648205490[/automerge]
@ianos όχι δεν μπορεί να μπει μέσα διότι έχω και σίτα
[automerge]1648205681[/automerge]
@ΜΑΡΙΑαα ο μπαμπινο είναι μια χαρά κελαηδαει τρώει πίνει κανονικά. Ξαναλέω ότι δεν έχω μέρος. Έχω 4 παιδιά δύο υπνοδωμάτια για τα παιδιά μια κουζίνα και ένα σαλόνι το οποίο το μισό είναι η κρεβατοκάμαρα και το άλλο μισό σαλόνι.εχθες το βράδυ σκεφτόμουν την άλλη εκδοχή να του κόψω τα φτερά κάτι που δεν θέλω εννοείται

@Tony Forpus είπα ότι το σκέφτηκα αλλά δεν το θέλω
[automerge]1648208361[/automerge]
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Μία ξενάγηση στο σπίτι μου

Τελευταία επεξεργασία:
η ώρα του φαγητού δεξιά η αλπίνο αριστερά ο μπαμπινο
[automerge]1648209981[/automerge]
η άλλη πλευρά της κρεβατοκάμαρας

Συνημμένα

• 16482094455572577808099161074382.webp
    16482094455572577808099161074382.webp
    67 KB · Προβολές: 7
  • 16482099455539220009617902823742.webp
    16482099455539220009617902823742.webp
    36,7 KB · Προβολές: 7
Τελευταία επεξεργασία:
@Tony Forpus δεν έχεις να πεις κάτι για το μέρος;

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την στήριξη και την βοήθεια που μου δώσατε όλο αυτό τον καιρό. Να είστε όλοι καλά. Αντίο. ΥΓ. Μην κρίνετε ποτέ κάποιον για οποιοδήποτε λόγο αν δεν γνωρίζετε

@Gogou Maria καλημέρα, χρόνια πολλά.
Η μόνη λύση για να είστε όλοι ευχαριστημένοι είναι στην ουσία αυτή που έχεις ήδη εφαρμόσει, πτυσσόμενες κουρτίνες.
Μπορείς να βρεις στην Λαική κουρτίνες σε πολύ οικονομική τιμή, πάρε τα μέτρα από τα παράθυρα και την πόρτα, μπορείς στις άκρες τους να δέσεις βεντούζες λαστιχένιες για να τις τοποθετείς πάνω στα τζάμια (σαν τις βεντούζες που έχει ή αντηλιακή προστασία που βάζουμε στα αυτοκίνητα).

Καλές πτήσεις !

@ΙΩΑΝΝΗΣ@ χρόνια πολλά από προχθές έχω ενημερώσει και τον σύζυγό όταν έρθει για το Πάσχα ότι θέλω να βάλω κουρτινακια γιατί όπως είπα και σε προηγούμενο μύνημα δεν θέλει να βάλουμε κουρτίνες. Κάνω ότι μπορώ για τα παπαγαλάκια μου αλλά μην με στήνετε στο τοίχο, δεν κάνω κάτι επίτηδες.

χρόνια πολλά από προχθές έχω ενημερώσει και τον σύζυγό όταν έρθει για το Πάσχα ότι θέλω να βάλω κουρτινακια γιατί όπως είπα και σε προηγούμενο μύνημα δεν θέλει να βάλουμε κουρτίνες.
Ίσως καταφέρεις να τον ''ψήσεις'' λόγω του ατυχήματος, αν όχι η λύση με τις πτυσσόμενες κουρτίνες είναι μονόδρομος.
Κάνω ότι μπορώ για τα παπαγαλάκια μου αλλά μην με στήνετε στο τοίχο, δεν κάνω κάτι επίτηδες.
Πιστεύω πως κανείς δεν έχει τέτοια πρόθεση, όλοι ενδιαφερόμαστε για την ευζωία των μικρών μας φίλων, φυσικά τα παθήματα πρέπει να μας γίνονται μαθήματα για να μπορούμε να βελτιώνουμε τις συνθήκες της ζωής τους στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

1ον Μια χαρά είναι το σπίτι και πολύ μεγάλο.
2ον Στο σπίτι κατά κύριο λόγο κάνει κουμάντο η γυναίκα. Ειδικά για τις κουρτίνες, εμείς οι άνδρες είμαστε μόνο για να τις ξεκρεμαμε για να μπουν για πλύσιμο και να τις ξανακρεμαμε όταν πλυθούν! 😆
Οπότε, απλά βάλε μια κουρτίνα. Παίζει και να μην το καταλάβει 😄

@Cichlid χαχαα ωραίος. Σωστά τα λες αλλά ούτε και με την μαμά του και τις αδερφές του δεν πτοήθηκε ο σύζυγος σαν είπε όχι ήταν όχι.
[automerge]1648217600[/automerge]
@Cichlid και το σπίτι μπορεί να είναι μεγάλο αλλά μέρος δεν έχω άλλου να τα βάλω και στα δωμάτια των παιδιών ήταν κατηγορηματικός ότι δεν θα μπούνε

@Gogou Maria

Φυσικά και έχω να πω,οι καθρέπτες που βλέπουμε είναι το επόμενο μέρος που θα κουτουλησουν τα πουλάκια.
Θα πρέπει να καλυφθούν με κάποιο τρόπο.

Η κριτική δεν είναι επικίνδυνη άλλα η έλλειψη γνώσης σκοτώνει!

@Gogou Maria Καλησπέρα κ να χαίρεσαι κ τον μπαμπινο κ την αλπινο. Το σπίτι σου είναι μια χαρά κ αν πάρεις κ κάποια προληπτικά μέτρα θα είναι ένα ασφαλές περιβάλλον για τα παπαγαλάκια σου. Για τις κουρτίνες είναι πολύ καλή ιδέα του Ιωάννη@ κ μπορείς να τις βάζεις όταν το ζεύγος είναι έξω από το κλουβί όπως σου είπε κ η ΜΑΡΙΑαα. Για το καθρέφτη ομοίως μπορείς να τον καλύψεις με ένα σεντόνι που θα τοχεις στερεώσει. Δεν είχα ποτέ παπαγάλους για να ξέρω το βαθμό περιέργειας τους ή της ανάγκης τους για εξερεύνηση κ γι'αυτό εσύ θα πρέπει να σκεφτείς τι άλλο πρέπει να κάνεις που μπορεί να τα "τραβήξει" πριν τα αφήσεις ελεύθερα στο χώρο. Περαστικά στον μπαμπινο σου κ κατέβρεξε τη γάτα του γείτονα να μην σου έρχεται στο μπαλκόνι. 🐈Σιχαίνονται το νερό κ δεν θα έρχονται.

@Tony Forpus καλημέρα όσο είχα τον Πίκατσου και όσο έχω την αλπίνο κανένας δεν κουτουλησε στους καθρέφτες. Το να κρίνουμε όμως το έχουμε κάτω από την μύτη μας αντί να το πούμε ποιο όμορφα. Και τον Χριστό τον έκριναν και τον σταύρωσαν. Καλή σαρακοστή.

@Gogou Maria δε νομίζω ότι σε έκρινε κανείς αλλά ακόμα και αν το έκανε δε νομίζω να έγινε με κακόβουλο σκοπό.
Εδώ είναι μια κοινότητα που μπορούμε να συζητάμε και να μαθαίνουμε για τα πτηνά που διατηρεί ο καθένας μας.
Δυστυχώς όμως όπως έχω ξαναγράψει, πολλές φορές ο γραπτός λόγος παρεξηγείται εύκολα γιατί δεν έχουμε τη δυνατότητα να καταλάβουμε ούτε το ύφος ούτε τη διάθεση του καθενός που συνομιλούμε.
Ειμαι σίγουρος ότι θα κάνεις το καλύτερο δυνατό για τα πουλάκια σου!

@Gogou Maria

Καλημέρα Μαρία,ο τρόπος μου είναι ξεκάθαρος και to the point,προσωπικά δεν αρέσκομαι στο να χαϊδεύω αυτια.

Μου ζήτησες πιο πανω την άποψη μου,την κρίση μου δηλαδή,για τον χώρο σου και την πήρες.
Το γεγονός ότι δεν σου αρεσει η κριτική μου προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορο καθώς είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου.

Ένα περιβάλλον που γάτες κυνηγάνε παπαγάλους και αυτοί κουτουλανε εδώ κι εκει,είναι ένα λάθος περιβάλλον,αν κάποιος αμφιβάλει γι αυτό τότε υπάρχει πολυσύνθετο πρόβλημα.

Η επίκληση στο Χριστό είναι catchy αλλά - δυστυχώς για τα Κοκατιλ σου- δεν προκύπτει ότι αυτά είναι στις τρέχουσες έγνοιες του Ιησού.
Καλή Σαρακοστή και σε εσένα,με υγεία!

Back